اول قویتر بودم اما اعتماد بنفسم پایین اومده ...ازم به خاطر پوست صورتم ایراد میگیره که چرا تیرس چا اینجوره؟رک گوییش اذیتم میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
نمایش نسخه قابل چاپ
اول قویتر بودم اما اعتماد بنفسم پایین اومده ...ازم به خاطر پوست صورتم ایراد میگیره که چرا تیرس چا اینجوره؟رک گوییش اذیتم میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
بنظر من هم این آقا مشکل جنسی دارن و باید درمان بشن . ایشون می دونسته شما بهش وابسته ای که همچین چیزی رو خواسته و شما هم گوش دادی . اصلا شاید قصد ایشون از اول ازدواج نبوده همانطور که یکی از دوستان اشاره کرد ! خانوادتون در جریان این مسائل هستن ؟
شما به ایشون زیادی میدون دادی و زیادی محبت کردی بنظرم ... چرا باید بخاطر پوستت ازت ایراد بگیره ؟! مگه از اول نمی دونسته رنگ پوست شما چه رنگیه ؟!
سعی کن انقدر بهش وابسته نباشی و روی خودت کار کنی . اجازه نده با حرفاش یا کارهاش اعتماد بنفستو بیاره پایین . خیلی محکم جلوی خواسته های نا معقولش وایستا و مطمئن باش حتی اگه به خواسته هاش هم تن بدی باز اون بیشتر می خواد و این رابطه یه رابطه سالم نخواهد بود و مشکل پیدا خواهید کرد .
سلام
شما نیاز به مراجعه حضوری دارید و مشاوره به شما در حوزه ی امکانات تالار همدردی نیست .
-+
دکتر "مهرداد افتخار" يکی از معدود افرادیست که در ايران به مشکلات جنسی به شکل تخصصی میپردازد و در کلينيک سکسولوژی تهران وابسته به انستيتو روانپزشکی تهران به عنوان متخصص روانپزشک اختلالات جنسی کار میکندو شما و نامزدتان نیاز دارید که به ایشان مراجعه کنید
آدرس: جاده مخصوص کرج – کیلومتر شش – بالاتر از کارخانه ارج – بیمارستان نواب صفوی
تلفن:۹-۴۴۵۰۳۳۹۵
ممنون از راهنماییتون .م چه جوری باید متقاعدش کنم که با هام بیاد پیش روانشناس؟
شما خودت با دکتر افتخار تماس بگیر ایشان شما را راهنمایی می کنند .
ضمن اینکه ایشان سمینارهایی در رابطه با سکس برگزار می کنند که می توانید به همراه همسرتان در سمینارها شرکت کنید .
چرا ما فامیل بودیم اما از وقتی رفتن شهرستان دوس داره من پوستم شفاف شده خیلی زود تحت تاثیر حرف بقیه قرار میگیره و خیلیم بام رک حرف میزنه سر این مسائل که باعث ناراحتیم میشه حای واسه پوستمم رفتم دکتر اما من سبزم سفید نمیشم که ....:302:با این که هرکی میبینمون میگه تو ازش سر تری اما من احساس میکنم دارن بم دروغ میگن
عزیزم خیلی متاسف شدم. راستش به نظر من نامزدتون به خاطر دیدن فیلم های ... و برای لذت بیشتر این درخواستها رو از شما کرده که این نشان از عدم سلامت روحی ایشون داره. اما شما فعلا به فکر خودت باش و برای جبران صدمه هایی که دیدی خودت فعلا به مرکزی که خانم انی گفتن به تنهایی مراجعه کن. ضمن اینکه از سلامت جسمی خودت هم سعی کن مطمئن بشی. فعلا بهترین کار اینه که یک مدت فقط به خودت کمک کنی.
عزیزم اعتماد به نفست را از دست نده این بهانه ها تا حدی می تواند به دلیل بازی های جنسی ایشان باشد .
ضمن اینکه شما هم بازیکن روبه رو هستی و مکمل .
پس اجازه بده از طریق تخصصی و به شکل حضوری مشکل شما بررسی بشود .
توضیحات بیش از این در حوزه ی امکانات و مقررات تالار همدردی نیست .
نمیتونم برم تهران .تلفنی ویزیت میکنن؟
نخیر عزیزم
چنین مسائلی از طریق تلفن و فضای مجازی قابل حل و پیگیری و درمان نیست و نیاز به حضور فیزیکی دارد .
ضمن اینکه دکتر با چنین تخصصی در ایران انگشت شمار است در نتیجه سر ایشان بسیار شلوغ است .
اما شما هم نیاز جدی دارید که دستکم در یکی از سمینارها شرکت کنی تا کلیت داستان دستت بیاید و خودت متوجه بشوی که باید برای سلامت رابطه ی جنسی و شناخت خودت و ..............هزینه و اقدام به درمان کنی و آگاهی به دست بیاوری چرا که مسیر کل زندگی ات به این مسئله ارتباط دارد و بسیاری از مشکلات به ظاهر عادی شما مربوط به این قضیه است بدون اینکه از آن آگاهی داشته باشی و متوجه اهمیت آن بشوی .