RE: چگونه به یک دختر یا پسر محترمانه بگوییم " لطفا با من دست ندهید "
روز عقدم پسر خاله شوهرم كه اومد تبريك بگه و عكس بگيره دستشو دراز كرد واي اگه بدونيد چه حالي شدم ،خير سرم 2 ماه بود از مكه اومده بودم حالا با يه پسر...:163:
مونده بودم سر دوراهي سرمو گرفتم بالا و تو صورتش نگاه كردم جوري كه يعني اصلا نديدم دستتو دراز كردي،شروع كردم به حال و احوال باهاش اونم طفلي ديد اينطوريه دستشو انداخت
هرچند تو فيلم تابلوئه:311:
نتيجه اخلاقي: هيچ جنس مذكري از خانواده شوهر ديگه هوس دست دادن با اين تازه ع:46:روس رو نكرد با اينكه عادت دارن بهم دست بدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
بنده روی این موضوع نیازی به بحث نمی بینم ، هرکسی اخلاقی دارد و برای خود آدابی ، بنده هم اخلاقم اینه ، و برای خودم آدابی دارم که دست دادن به غیر همجنسم را در رابطه با همسرم دوست دارم و لذت می برم و ..... مایلم به این خاطر به هیچ دختری دست ندهم .
سلام
به نظر بنده بهتر است که اینجا از جمله لذت میبرم استفاده نشود .چون اکثرا کسی که دست میدهد فقط برای احترام و فرهنگی که در ان بزرگ شده این کار رو میکنه(کار به درست و غلطش ندارم) و نه قصد لذت. و اگه دوستمون این جمله رو بگه به نظر من یه جوری انگار داره این رو میرسونه که دیدش وسطح فکرش فقط روی لذت بردن هست و بس.
البته این نظر شخصی بنده هست
:72:
نقل قول:
سلام
به نظر بنده بهتر است که اینجا از جمله لذت میبرم استفاده نشود .چون اکثرا کسی که دست میدهد فقط برای احترام و فرهنگی که در ان بزرگ شده این کار رو میکنه(کار به درست و غلطش ندارم) و نه قصد لذت. و اگه دوستمون این جمله رو بگه به نظر من یه جوری انگار داره این رو میرسونه که دیدش وسطح فکرش فقط روی لذت بردن هست و بس.:72:
کاملا درسته :104: