دوست من سلام.لطفا حکایت پستی که لینکش را در ذیل گذاشتم را تا انتها بخوانید بعد فکر کنید چقدر توانایی دارید..........
http://www.hamdardi.net/thread-19858-post-192198.html#pid192198
:303::316::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست من سلام.لطفا حکایت پستی که لینکش را در ذیل گذاشتم را تا انتها بخوانید بعد فکر کنید چقدر توانایی دارید..........
http://www.hamdardi.net/thread-19858-post-192198.html#pid192198
:303::316::72:
به پایین نگاه کردن نه تنها سودی نداره بلکه انگیزه پیشرفت م از آدم می گیره.آدم وقتی نقصی داره باید در صدد جبران
باشه نه اینکه با دیدن کسی که نقص بیشتری داره نقص خودشو فراموش کنه.البته نقص واقعی.
فرهنگ 24عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
خودتونم اشاره کردید که نقض واقعی این که ادم قدش کوتاه نقض نیست بلکه بعضی وقتا حسن هم هست فکر کنم منظورتان اینه که ادم باید در صدد جبران اشتباهات و شکست ها باشه و از بین بردن عیب ها باشد نه نقض ها .
منظور بچه ها از گفتن این حرفا این نبود که به دنبال پیشرفت نباشیم بلکه بچه ها میخواستن که یک جورایی بگن ناشکری کردن خوب نیست و این که با دیدن ادمهایی که از سلامتی بهره کمتری برده اند میتواند مارا شکرگزار کند به سلامتی و داشته هایمان و اینکه گاهی هم این ادمها از من و شما موفقیت های بیشتری داشته اند و این نگاه کردن به پایین نیست.
مهران جان فعلا تو سن رشد هستی و اگر خودت اراده کنی قطعا چند سانت به قدت اضافه خواهد شد .
به من هم تا 2-3 سال پیش به خاطر قد بلند و لاغر بودنم میگفتن بابا لنگ دراز یا نردبون:311:
من ناراحت میشدم ولی به روشون نمیاوردم .تا اینکه خودشون نا امید میشدن .اگه میفهمیدن من اعصابم بهم میریزه بازم تکرار میکردن .
برای اینکه دیگه این حرفا پیش نیاد تو 2-3 سال 15-20 کیلو وزنمو اضافه کردم +ورزش .الان دیگه کسی جرات نمیکنه مسخرم کنه :310:
حرفای دیگران رو نشنیده بگیر .حتی اگر از درون میسوزی به روشون لبخند بزن .کلا یه سری آدم هستن که سادیسم دارن .از حرص خوردن دیگران لذت میبرن.اگه ببینن تو حرص نمیخوری خودشون حرص میخورن .
برای کوتاه مدت .
کفشهایی بپوش که کفه ی ضخیم دارن .همین 3-4 سانت قدتو بلند تر نشون میده .
لباسهایی بپوش که آویزون نباشن.لباس راه راه (عمودی) هم لاغرتر نشونت میده هم قد بلند تر.
در بلند مدت
وزنت رو کم کن .هرچی وزنت بیشتر باشه کوتاه تر به نظر میرسی.
ورزشهای کششی انجام بده .(الان تو سن رشد هستی نذار دیر بشه )
به متخصص غدد مراجعه کن .قطعا راهکاری برای افزایش قدت ارائه میده .
اگر سریع اقدام کنی قطعا قدت بلند تر میشه .2 سانت یا 10 سانت .مهم اینه که تلاشت رو کردی.:43:
سلام (ببخشید دیشب اونقدر حالم بد بود حتی سلام یادم رفت)
از صبح دارم رو ورودم کار میکنم، اولش که با رمزی که انتخاب کرده بودم وارد شدم قبول نکرد چندین بار رمز جدید گرفتم اما باز روز از نو... دیگه مجبور شدم با اضافه کردن یه n جدید با نام جدیدی وارد بشم... کمکم کنید میترسم خارج بشم باز نتونم بیام...
میگفتم که: خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم از این که اینجا رو پیدا کردم، اصلا فکر نمیکردم این همه دوست مهربون برام پیدا بشه، حرفاتون خیلی روم تأثیر گذاشت، خودم اکثر این حرفا رو به خودم میزنم اما تو مغزم فرو نمیره، البته بارها خودمو تسکین دادم و چند روز به خوشی گذروندم اما با یه حرکتی مثل حرکت دیشبی باز زخمش نو شده... من نمیدونم با چه زبونی ازتون تشکر کنم، از همدردیتون، از دلداریتون، از راهنماییتون... براتون آرزوی خوشبختی میکنم...
بارها تو مدرسه شده که وقتی همکلاسی رو که از دوستش کم گرفته و ناراحته میبینم میرم پیشش و میگم هیچوقت نگو فلانی از من بیشتر گرفت، بلکه بگو فلانیها ازم کم گرفتند، اونوقته که به خودت مییای و به نمرهای که گرفتی احساس غرور پیدا میکنی و سعی در بیشتر کردنش هم خواهی داشت:305:... و این دقیقا نظیر مثالهای شما بود از قبیل کسانی که از نعمت صحت و سلامتی محرومند و حتی از من هم کوتاهترن، کاملا درک میکنم اما نمیتونم رو خودم پیاده کنم، عالم بیعملم... اما باز خدا رو شاکرم اون سه سال سیاه زندگیم رو تموم کرد، اون سه سال اونقدر بد و زجرآور بودند که من خیلی چیزا از اون سالا تو یادم نیست اما تموم شد، خدا رو شکر... چند وقت پیش یه خانمی تو یه برنامه تو یکی از کنالهای ترکیه صحبت میکرد (به چند زبان مسلطم) از دختری میگفت که کوتولهست و برای عمل جراحیش پول تهیه کرده بودند و تا خواسته بودن بهش تقدیم کنن رد کرده بود گفته بودن چرا رد میکنی؟ گفته بود: من با این کوتوله بودن با خدای خودم ارتباط قویای پیدا کردم و نمیخوام این ارتباطو قطع کنم، برام دیگه قد مهم نیست... بعد اون برنامه من کلی شکر کردم و روحیه گرفتم اما با یکباری که کنار دوستام خودمو اون زیرا احساس کردم روحیه منفیم باز برگشت... شایدم از موقعیت سنمه... بازم میگم به خودم و قبول دارم که باید حرف و تمسخر بعضیا رو به هیچ بزارم و هی به خودم میگم که دیوونه تو بیشتر از اونا میفهمی تو سه سال ترک تحصیل کردی اما هنوزم شاگرد اول کلاسی، ببین که تو کی هستی و اونا کین، هی از برتری خودم یاد میکنم اما، دست خودم نیست، دلم آروم نمیشه... تا حالا به کسی چپ نگاه نکردم و تا حالا دل کسی رو نشکوندم، با همه مهربونم، گاهی حس میکنم این مهربونیم هم کمکی میشه کوتاهیم بیشتر مورد تمسخر قرار بگیره... اما خب همه رو خوب درک میکنم و همیشه خودمو جای فرد مقابلم قرار میدم... و میدونم که اگه دلشو با حرفی بشکنم اونم مثل من که بارها دلم شکسته و زجر کشیدم، زجر میکشه...
از بچهگی به فوتبالو اینچیزا علاقه نداشتم زمانی باید علاقه پیدا میکردم که متأسفانه افسرده شدم و وسواس گرفتم و موندم تو خونه، دیگه هیچ استعدادی ندارم چند بار که بازی کردم خوب مسخره شدم و دیگه حتی کسی حاضر نیست باهام بازی کنه!!! دیگه نمیخوام برم سراغ فوتبال و والیبال و بستکبال چون با این سنم حتی نمیتونم به اندازه یه بچه استعداد بازی داشته باشم... ورزش... متأسفانه وقتشو پیدا نمیکنم، برنامهم غلطه شاید... البته چندبار صبحها رفتم پارک از دستگاههای ورزشی استفاده کنم اما مثلا تا بارفیکس خواستم برم حتی دستم بهش نرسید، نگاههای سنگین و تمسخرآمیز دیگران رو دیدم و دیگه از قید اونم گذشتم...
اما واقعا حرفاتون خیلی بهم حس خوب و روحیهی مثبتی داد، اردادهمو قویتر کرد... مرسی از شما... ممنون از راهنماییهاتون... فکر میکردم کسی که قدش کوتاهه کسی تحویلش نمیگیره حتی اینجا!!!... حتما در این نزدیکی به یه متخصص غدد مراجعه میکنم... دوستتون دارم، براتون آرزوی موفقیت میکنم، برم ببینم متخصص چی میگه... توکل به خدا...
یه چیزیم من بگم؟:P
یکی از فامیلای ما قد خیلی کوتاهی داشت اما اعتماد به نفسش عالی بود عالیا نه خوب،یه مهندسیه خیلی خوب تو شریف قبول شد و بعدشم ادامه تحصیل داد و الان هم داره دکترا میخونه،خیلی هم به تیپش میرسه.
انقدر که به اون آقای دکتر آقای دکتر میگن به هیچ کس تو فامیلمون نمیگن(باز حسادت بنده گل کرده:311:)
چون خودش به خودش احترام میذاره باعث شده بقیه هم بهش احترام بذارن
خودش با رفتارش باعث شده کسی بهش هیچی نگه و مسخرش نکنه که بماند، حسابی هم تحویلش بگیرن
خواهش میکنم مهران منم برات آرزوی موفقیت میکنم :43::310:
دیدی چه ساده بود!
منه حقیر که کسی نیستم ولی دیدی دوستان چقد نظرات خوب گذاشتن!این نشون میده مشکلت چقدر ساده
میتونه حل بشه،قبول کن که تو زندگی به مشکلات بزرگتری میشه برخورد، اگه در برابر مشکلات اینجوری خودتو ببازی
چطوری میخوای بعد از ازدواج یه خانواده رو جمع کنی؟!
پس نگران نباش و بعد قدم گذاشتن تو راه زندگی وسعی و تلاش به خدا توکل کن.یادت باشه توکل بدون عمل بی فایده است .
من ا... توفیق
خواهش میکنم برادر عزیز، خیلی کمک کردین، با اینکه هرروز افکار منفی به سراغم میاد اما من تا حد زیادی الان میتونم جلوش رو بگیرم، توکل به خدا
برام دعا کنید...
چند روز پيش توي يك ون مسافر بودم و داشتيم از كنار ميدون ولي عصر مي گذشتيم. چشمم به دو تا پسر جوان افتاد كه از اونور خيابون داشتن ميومدن اين ور...به وسط دو تا لاين كه رسيدند نگاه كردم ديدم قد يكيشون از اون يكي كوتاهتره شايد هم قد شما...خيلي هم به خودش رسيده بود... پيش خودم يه حرفهايي شبيه حرفهاي شما فكر كردم... گفتم شايد از اينكه از دوستش كوتاهتره ناراحته... دقيقا در همون لحظه ديدم اين پسر دست پيرمردي رو از همونجا كه وايستاده بود گرفت و آروم از خيابون ردش كرد... لبخندي زدم و در دلم براش آرزوي خوشبختي كردم...
فكر مي كني چند نفر ممكنه مثل من كه براي اون آقا دعا كردم، براي تو آرزوي خوشبختي كرده باشن؟ شايد هم اون آقا پسر خود شما باشي!...
اين رو بدون اگر خدا چيزي رو بهت داده حتما بايستي مي داده و اگر نداده حتما نيازت نبوده...
موفق باشي:72:
اقا مهران همه خیلی خوب راهنماییت کردن فقط سه تا نکته رو میخوام بگم.
حواست باشه مهربونی هم مثه هر چیز دیگه ای باید حد و حدود و چارچوب خودشو داشته باشه و همچنین علت محبت.
منظورم اینه که از ترس اینکه مسخرت کنن مبادا در مقابل دیگران کوتاه بیای.هر جا حقت میدونی حقت رو بگیر البته به روش درست.
دوم این که لباس پوشیدن روی اندام خیلی تاثیر داره.شما برای اینکه بلندتر به نظر بیای باید لباسهایی که راه راه عمودی دارن بپوشی.اینجوری بلندتر و لاغرتر به نظر میای.
سوم:شنیدی میگن از هر چی بترسی همون سرت میاد.یه دوست داشتم خیلی روی گرد و خاک کفش حساس بود.هر روز کفشاشو واکس میزد و همش میترسید مبادا کسی پا رو کفشش بذاره،اتفاقا وقتی با دوستام گروهی بودیم همه غیرعمد فقط پا رو کفش اون میذاشتن.بنده خدا خیلی غصه میخورد و میگفت چرا رو کفش شماها پا نمیذارن؟ادم ازهرچی بدش میاد انگار سرش میاد.
انشاا... با تمرین تمرکزت رو ازترس از مسخره شدن برمیداری،من مطمئنم کم کم میبینی انگار کسی به قدت توجهی نمیکنه و از تمسخر خبری نیست.