RE: چطور گذشته رو جبران کنم و به آرامش برسم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط khakestar
با تشکر از لطف شما دوستان.
اما من وقتی کتاب باز میکنم بلافاصله تمرکزم از بین میره و ذهنم میره سمتش با اینکه خوب میدونم نباید فکرش رو کنم ولی ناخواسته این اتفاق می افته.من امسال سال سرنوشت سازیه برام و میخوام تو کنکور ارشد نتیجه بگیرم و اگه به این منوال بگذره نمیشه.کمکم کنید که چطور افکار مزاحمو از خودم دورش کنم.
ممنونم
این طبیعیه و اگه غیراز این بود باید شک میکردی..بلاخره مدت طولانی با کسی بودی و رابطه ی نزدیکی هم داشتی مسلمه که زود نمیتونی فراموشش کنی.
اولین قدم اینه که هیچ تماسی باهاش نداشته باشی که فکر میکنم نداری.
شمارشو و همه اس ام اسایی که بهت داده رو پاک کن.اگه میتونی شمارت رو عوض کن.
اگه یادگاری چیزی ازش داری همه رو بریز دور.
رو یه کاغذ همه احساسات منفی که در موردش داری رو بنویس.تو فقط اجازه داری یه بار این کارو کنی.میتونی حتی اونو مقابل خودت تصور کنی با دستای بسته.میتونی بهش حرف درشت بزنی و حتی کتکش بزنی.
بعد اون کاغذ رو پاره کن و به خودت بگو دیگه فراموشش میکنم.و خودمو میبخشم.
تو این مدت دور اهنگها و مکانها و ...خلاصه هر مورد خاطره انگیزی که داری خط قرمز میکشی.
کتابای عاشقانه،دوستایی که از نامزد یا شوهر یا دوست پسراشون حرف میزنن رو یه مدت کنار میذاری.
هر بار که فکرش تو ذهنت میاد اشکال نداره چون دست تو نیست اما بلافاصله ذهنت رو متوجه یه موضوع دیگه کن.حتی اگه بازم فکر اون پسر سراغت اومد باز بدون اینکه خودتو سرزنش کنی ذهنت رو متمرکز یه موضوع دیگه کن.
و گذشت زمان و ارتباط با خدا خیلی بهت کمک میکنه به شرط اینکه این کارا رو انجام بدی