RE: آشنایی (دوستم شرایط ازدواج ندارد، ابراز علاقه می کند)
دوستان ممنونم از راهنمایتان
من به پسره گفتم که من اهل این کارهای نیستم و فکر کنم که دیگه دستش اومده باشه من دیگه منتظر تماس اون هستم که ببینم می خواد رابطه درستی رو شروع کنه یا خیر؟
آفرین ستاره جون. الان اومدی مشورت کردی و دوستان بهت چیزای خوبی گفتن نکنه خدای نکرده دوباره این رابطه رو شروع کنی و خام حرفاش بشی!!!!!!!اگر دیدی بازهم این صحبتها رو کرد و در خواستهای نامعقول داشت بدون این کسی نیست که لیاقت شخصیت بالای شما رو داشته باشه و در ثانی عقاید و سلایق شما با توجه به گوشزد کردن اون حرفا اصلاً براش مهم نیست و شما باید به این رابطه پایان بدی. من و شوهرم تو 6 سالی که با هم بودیم واقعاً دوستی پاک و پر از پیشرفتی داشتیم. شوهرم به من گفت اینکه خودت رو زیاد در دسترسم قرار نمیدی خیلی برام با ارزشه!!!!!!!!!!!!!!همه مردا اینو دوس دارن.
اینو یک پسر گفته پس خیلی حواست بهش باشه و به اینم دقت کن که شوهر من اصلاً اصلاً سنتی نیست و کاملاً یک مرد امروزیه. پس همه مردها همینطورن و این قضیه براشون فوق العاده اهمیت داره. شاید اگر من خودم رو ول میکردم و در روند احساسی رابطه احساسی میشدم و کارهایی رو می کردم شوهرم هیچوقت منو برای زندگی مشترکش انتخاب نمی کرد.
نقش یک دختر توی این روابط خیلی خیلی در شکل دادن به رابطه تأثیر داره . شاید بگم هر چی تو بخوای همون میشه یک جورایی.
ببین دوست صمیمی من با برادر شوهرم دوس بود و خونه می رفت و... در حالیکه من... حالا اون رابطه به هم خورد و این رابطه من و شوهرم پا برجا موند تا به ازدواج کشیده شد.همیشه هم به شوهرم می گفتم که کار دوستم رو تحت هیچ شرایطی نمی پسندم و اصلاً دوس ندارم قبل از ازدواج این بحثا باشه حس می کنم از اعتمادی که پدر و مادرم بهم کردن دارم سو استفاده می کنم.اینقدر این حرفارو براش تکرار می کردم که حتی یک بار هم منو در همچین موقعیتی قرار نده و خدا رو شکر خیلی تأثیر داشت.
ستاره جون شما و اون آقا چند سالتونه؟ چون حرکات آقا یک کم به قول اون دوستمون گفتن حرکات یک پسر نوجوونه.
واقعاً ممنونم از راهنمایتان ما با هم اختلاف سنی داریم من یک سال و نیم از پسره بزرگترم اون 27 سالشه من 29 سالمه اون تو محیطی بزرگ نشده که دختر زیاد باشه و خودش می گه که من اولین دوست دخترشم من به همین خاطر فکر می کنم اینقدر زود تقاضای این مسئله را کرده
خیلی خوبه ستاره جان کار درستی کردی
اگر هم ایشون باهات تماس گرفت فقط درصورتی جوابشو بده که بخواد رابطه تونو رسمی کنه و به قصد آشنایی باشه و رسما اقدام کنه برای خواستگاری. و بگو فقط درصورتی حاضر به برقراری مجدد ارتباط هستم که رابطه مون روشن و واضح و زیر نظر خانواده هامون باشه.
اگر بخواد دوباره ارتباط برقرار بشه و بگه حالا یه مدت دوست باشیم تا همدیگه رو بشناسیم تا بعدا ببینیم چی میشه و منم شرایط کارم بهتر بشه و از این حرفا و بهونه ها آورد گول این حرفا رو نخور و کاتش کن! چون رابطه ها و دوستیهــــای این شکلی که بدون اطلاع خانواده ها انجام میشه اکثرا به ضرر دخترا تموم میشه.
نقل قول:
اون تو محیطی بزرگ نشده که دختر زیاد باشه و خودش می گه که من اولین دوست دخترشم من به همین خاطر فکر می کنم اینقدر زود تقاضای این مسئله را کرده
این حرفو خودش زده یا شما خودت اینطوری فکر میکنی؟ منظورم اینکه میگی چون تو محیطی بوده که دختر زیاد نبوده این پیشنهادو داده!
ببین ستاره هیچ ربطی نداره ! حتی اگه تو همچین محیطی یا مثلا تو یه شهری بزرگ شده که ارتباط دختر و پسر خیلی جالب نیست یا دختر زیاد نیست و از این حرفا باید به اولین دختری که رسید پیشنهاد معاشقه بده!!؟؟ آخه این چه حرفیه!
مگه اینایی که تو شهرای بزرگ هستن و دور وبرشون پر از دختره رنگ و وارنگه چی از این قضیه نصیبشون میشه که در نبودش بخوان همچین رفتاری پیش بگیرن!؟؟
اتفاقا ایشون اگه تو همچین محیطی بزرگ شده و اینقد زود توی بقول خودش اولین دوستیش!! همچین پشنهادی میده پس اگه یه جایی بود که دور و برش پر از دختر بود چکار میکرد!؟؟ پس آب ندیده وگرنه شناگر قابلیه ...!
بهرحال این هیچ ربطی به اون قضیه نداره! این به شخصیت و اخلاقیات آدما برمیگرده. آدم اگه سالم باشه و برای خودش ارزش قائل باشه اگه بین یه مشت دخترم باشه یا وسط بیابون براش فرقی نداره به اعتقاداتش پایبنده!
اصلا موضوع این نیست که زود تقاضا کرده یا باید دیرتر تقاضا میکرد!!!! موضوع اینه که اصل تقاضایی که کرده غلطه!! شما چرا روی زمان گفتنش زوم کردی!؟
خیلی ممنونم من هم خودم از وقتی که رابطه رو شروع کردم همش متوجه بودم که این رابطه شکل نمی گیره ولی نمی دونم چرا خواستم این رابطه رو حفظ کنم شاید به خاطر شکسته قبلی که داشتم همش می گفتم شاید دارم بدبینانه به قضیه نگاه می کنم شاید دوستی ها همش همینطوره و می خواستم که نظر بقیه رو هم بدونم بدونم آیا واقعاً همه دوستی ها همینطوره به این زودی به اینجور مسائل کشیده میشه تجربه خوبی بود برای اینکه خودمو محک بزنم ببینم که دو مرتبه با شروع جدید یه رابطه چه رفتاری دارم فهمیدم که دیگه ستاره ساده قبلی نیستم ولی برای خودم ناراحتم که چرا نمی تونم شخصی را که واقعاً دوستم داشته باشه رو پیدا کنم