RE: سن خواستگارم از من کمتره
سلام پروانه خانم،
ابتدا یادآوری می کنم که تاپیک های زیادی در این مورد داریم که با جستجو یا مرور تاپیک های انجمن تفاوت سنی در ازدواج پیدایشان خواهید کرد. توصیه می کنم مطالعه کنید.
و همینطور این مقاله رو مطالعه کنید: تفاوت سنی
اصل مطلب رو دوستان گفتند. من هم نظر خودم رو می گویم.
1- به نظرم شما قبل از آغاز یک رابطه جدید به زمان بیشتری نیاز دارید.
2- درست است که تفاوت سنی همه چیز نیست. شاید پسر دخترهایی با این اختلاف بتوانند خوشبخت بشوند. ولی به هر حال این اختلاف سنی یک عیب حساب می شود و باید ببینید که واقعاً نکات مثبت این ازدواج چه مواردی هستند و آیا ارزشش رو دارد یا نه.
3- با توجه به اختلاف سنی امکان مخالفت پدر مادر پسر و یا حتی پدر مادر شما هست. ولی به خصوص پدر مادر پسر ممکن است مخالفت کنند. بنابراین اینکه شما بخواهید یک مدت منتظر ایشون بشوید تا مثلاً بعد از چند ماه به خواستگاری شما بیایند صحیح نیست. فکر این رو بکنید که احتمال این وجود دارد که همان جلسه اول پدر مادرش مخالفت کنند.
4- در هر صورت برقراری این ارتباط بین شما و ایشون قبل از خواستگاری رسمی و در جریان قرار گرفتن پدر مادرها از طرف تالار همدردی توصیه نمی شود. یک دلیلش این است که هیچ تضمینی برای ازدواج شما نیست و این رابطه به این شکل معمولاً باعث وابستگی هایی می شود که انتخاب عقلانی رو تحت تاثیر قرار می دهد و در صورت سر نگرفتن ازدواج به خصوص به شما ضربه می زند.
5- به نظرم شما نمی توانید مدرک دکتری رو شرط قرار بدهید. چون معلوم نیست ایشون قبول بشوند یا نه، و هیچ تضمینی نیست که تا آخرش بتوانند بخوانند. یعنی فرض بگیریم به دلایلی ایشون نتوانند مدرک رو بگیرند، شما چه کار می خواهید بکنید؟ شما باید ایشون رو همینطور که هست بپذیرید. نباید شرط بگذارید که در آینده حتماً فلان کار رو بکند. البته می توانید به این مسئله به عنوان یک نکته مثبت نگاه کنید که ایشون احتمالاً این مدرک رو می گیرند.
6- وقتی به خواستگاری شما اومدند، با توجه به تفاوت سنی حتماً به یک مشاور خوب مراجعه کنید تا تشخیص بدهد که واقعاً مناسب یکدیگر هستید یا خیر.
7- شما یک جدایی رو پشت سر دارید. احتمال این زیاد هست که نیاز عاطفی داشته باشید و بخواهید به نوعی از این تنهایی فرار کنید. از طرف دیگر باید حواستان به پسرانی باشد که از موقعیت شما قصد سوء استفاده کردن برای رسیدن به اهداف خود رو دارند. دقت کنید که چنین پسرانی ظاهرشون مثل هیولا نیست! بلکه اکثراً شیک و آراسته و مهربان و با کلاس هستند، و هدفشون هم آشنایی برای ازدواج است! کلاً می گویم که خیلی مواظب خودتون باشید که بازیچه دست کسی نشوید. برای اطمینان از جدیت آقایون برای ازدواج، خواستگاری رسمی رو شرط قرار بدهید و از ورود به فاز احساسات دوری کنید.
موفق باشید.
آقا حامد ممنونم از راهنمایی های خوبتون
راستش امروز فهمیدم علاوه بر مسائلی که گفتم یه مسئله دیگه هم هست. اونم اینکه ایشون از شمال کشور هستند و خیلی راحتن به قول خودشون پررو هستن!منو تو یه جلسه امتحان دیده وقتی تعریف کرد چی کارا کرده تا شماره مو پیدا کنه داشتم شاخ در میاوردم! از اون پسرای شاد و شیطونه. منم خیلی مقید و تا حدی خجالتی هستم .یه مقدار کم حرفم.خیلی ها میگن زیادی سنگینم! خانوادمم هم آدمای آروم و خجالتی هستن. یه نمونه از رفتاراش که برای ما خیلی عرف نیست اینه که امروز خواست گوشی رو بدم به مامانم تا اجازه بگیره بریم بیرون و همدیگه رو ببینیم! در حالیکه با خود من 3 بار بیشتر حرف نزده! به نظرتون اینام میتونه مشکل ساز باشه؟
سلام.امروز حس شوخ طبعی من گل کرده. با اینحال خودم رو کنترل میکنم.به مدرک تحصیلی زیاد اهمییت ندهید.مدرک قلابی هم میشه گرفت ولی معرفت را نمیشه خرید. اگر همونطور که گفتین با اراده باشه مدرکش رو هم میگیره .لطفا به این نکته خوب توجه کنید:((او ابتدا باید بخاطر خودش تحصیلات را ادامه بدهد نه برای بدست اوردن دل شما.اگر از شما رضایت گرفت و ادامه تحصیل نداد؟ایا همچنان اشتیاق به تحصیل در او خواهد بود؟وی باید در حضور خانواده ها به شما تعهد بدهد .قبل از اشنایی فقط از طریق خانواده ها اقدام کند اگر قصد و غرضی ندارد چرا پنهانی با یکدیگر اشنا شوید؟همیشه جنبه احتیاط در نظر بگیرید تا احساس...))سپس از او بخواهید نکات مثبتی که در شما دیده بیان کند.:82:
سلام دوست عزیز
اگه تردیدت در مورد سن حل شده چه ایراد داره زیر نظر خانواده باهاش صحبت کنی ؟
خاسته بدی نداره شما رو پسندیده و رسمی هم خواستگاری کرده حالام میخاد باهات بیشتر اشنا بشه خاسته ای که اسمش رفتار مشکل زا باشه انجام نداده
بهتره اول فکرات کنی و تکلیف اون اقا هم مشخص کنی عزیزم:72:
در اینکه قصدش ازدواجه شکی ندارم از اون آدم ها نیست که دنبال سواستفاده باشه. با مادر و برادرم هم صحبت کرده میگه اگه اوکی آشنایی اولیه رو بدم به پدرش میگه با پدرم تماس بگیره. مشکل من علاوه بر سن و تحصیلات ، روحیات و منش ایشونه. من خیلی مقیدم ، سعی می کنم مبادی آداب رفتار کنم، جدی هستم اما ایشون خیلی راحت هستن اصلا خجالتی نیستن . به قول معروف پر رو هستن! البته به هیچ وجه بی ادب نیستن. یه بار بهشون جواب رد دادم ولی قانع نشدند و گفتن بازم فکر کنم. فکر میکنم تجربه تلخم هم بی تاثیر نیست خیلی میترسم که بازم اشتباه کنم.به نظرتون بریم پیش مشاوره قبل از ازدواج؟ یا وقتی من تمایلی برای ادامه آشنایی ندارم لازم نیست بریم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parvane123
به نظرتون بریم پیش مشاوره قبل از ازدواج؟ یا وقتی من تمایلی برای ادامه آشنایی ندارم لازم نیست بریم؟
دوست عزیز:72:
به نظر من وقتی تمایلی نداری بیخود کشش نده.
زمانی با مشاور موضوع را مطرح می کنند که دوطرف اولویتها و ویژگیهای اولیه مورد تایید یکدیگر
را دارند و حالا از مشاور میخواهند که از لحاظ شخصیتی- اخلاقی و درونی موضوع رابرسی کند.
وقتی شما در اولین قدم تمایلی نداری چرا به دومین قدم میخواهی پا بگذاری!؟
موفق باشی.:72:
سلام دوست عزیز
من همیشه تو تصمیم گیری در مورد خواستگارام به این فکر می کردم جوری قضایا را سبک سنگین کنم واسه خودم که هیچ وقت از جواب منفی دادن پشیمون نشم.
حالا که این آقا تصمیمشون جدیه و شما هم دودل هستی به نظر من یه مرحله جلوتر بری بعد تصمیم گیری کنی بهتره.
البته اگه هنوز دو دلی! اگه نظرت کاملا منفیه که هیچ.
مرحله بعدی می تونه این باشه که آیا خانواده ها با هم جور هستن یا نه؟
شاید دیدی خانواده ها نمی پسندند همدیگرو و اونوقت دیگه راحت تصمیم می گیری.
وقتی طبق "داده" ها و اطلاعات موجود نمی تونی تصمیم گیری کنی بهتره به راه افزایش "داده" ها فکر کنی.
موفق باشی:72:
سنش از شما کمتره
تحصیلاتش مطابق خواسته شما نیست
رفتار های اجتماعیش مورد تایید شما نیست و به نظرتون پررو است
این اشکالات اولین نگاه است. اگر نگاه عمیق باشد که دیگه .....
دختر عاطفی و آرومی هستی و از پسر هم بزرگتر. ازدواج کنی آرومتر هم میشی. با یک پسر شر و شلوغ به مشکل خواهی خورد. مخصوصا که جوونتر هم هست.
برای شما شروع رابطه جدید و تصمیم گیری زود است.
هوشیار باش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parvane123
به نظرتون بریم پیش مشاوره قبل از ازدواج؟ یا وقتی من تمایلی برای ادامه آشنایی ندارم لازم نیست بریم؟
پروانه جان سلامhttp://www.hamdardi.net/imgup/32102/...2f49965a61.gif
ميخواي به خودت وقت بيشتري بده تا هم به آرامش بيشتري برسي و هم معياراتو دوباره چك كني.
با توجه به اينكه تمايل هم نداري .اين نظر منه عزيزم. اميدوارم هميشه موفق باشي
سلام.پییش مشاور هم بروید ضرر که نداره.ولی کلا حساب کنید مشاور نکات کاملا مثبت رو بگه .خیر باشه انشالا.ولی خوب اگر در خانواد تان فرد با تجربه و پخته ای هست ازش بخواهیدبااو صحبت کند و ام هم مسایل کلی را ارزیابی کند.نظرات nazanin_60 بسیار شبیه دیدگاه من است.شما ok اولیه را جهت اشنایی بیشتر بدهید .خیلی هم صمیمی نشوید.ولی شرط کنید اگر موافق ازدواج نبودید رابطه را سریع و بدون دردسر قطع میکنید.من متوجه نشدم دوست عزیز-پیدا- چگونه به این مسایل اشراف پیدا کرده اند؟(
دختر عاطفی و آرومی هستی و از پسر هم بزرگتر. ازدواج کنی آرومتر هم میشی. با یک پسر شر و شلوغ به مشکل خواهی خورد. مخصوصا که جوونتر هم هست.)ایا دیدگاه شما هم همین است؟(یک پسر شر و شلوغ؟)(هر کسی ارومه بعد از ازدواج ارومتر شده؟)(اروم شدن اصلا بد هست)
اقای.hamed65 هم همه جوانب را نظراتشون کاملا منطقیه و سنجیده من هم باهاش موافقم
سلام.پییش مشاور هم بروید ضرر که نداره.ولی کلا حساب کنید مشاور نکات کاملا مثبت رو بگه .خیر باشه انشالا.ولی خوب اگر در خانواد تان فرد با تجربه و پخته ای هست ازش بخواهیدبااو صحبت کند و ام هم مسایل کلی را ارزیابی کند.نظرات nazanin_60 بسیار شبیه دیدگاه من است.شما ok اولیه را جهت اشنایی بیشتر بدهید .خیلی هم صمیمی نشوید.ولی شرط کنید اگر موافق ازدواج نبودید رابطه را سریع و بدون دردسر قطع میکنید.من متوجه نشدم دوست عزیز-پیدا- چگونه به این مسایل اشراف پیدا کرده اند؟(
دختر عاطفی و آرومی هستی و از پسر هم بزرگتر. ازدواج کنی آرومتر هم میشی. با یک پسر شر و شلوغ به مشکل خواهی خورد. مخصوصا که جوونتر هم هست.)ایا دیدگاه شما هم همین است؟(یک پسر شر و شلوغ؟)(هر کسی ارومه بعد از ازدواج ارومتر شده؟)(اروم شدن اصلا بد هست؟)
اقای.hamed65 هم همه جوانب را سنجیده و نظراتشون کاملا منطقیه و من هم باهاش موافقم