RE: راه حل برای مشکل پیش اومده بخاطر رابطه جنسی قبل از ازدواج
برادر من من نمیگم شما به زور مجبورش کردی و اون نمیخواسته. مسلمه که دو طرف با میل و رضایت همدیگه اینکارو کردید و از اول هم دروغ و این چیزا بینتون نبوده (یعنی مشخصه این رابطه از اون رابطه هائی نبوده که دختر توش فریب خورده باشه یا به امید قول و قرار ازدواج پسر اینکارو کرده باشه و میدونسته که ازدواجی درکار نیست و از قصد همدیگه اطلاع داشتین.)
من میگم شما دید خودتو خیلی داری بسطش میدی درحالیکه اون دختر ظاهرا خیلیم مثه شما فکر نمیکنه! اینی که شما میگی جفتمون این قضیه رو کاملا پذیرفته بودیم اگه واقعا اینطوره پس دلیل دودلیه این دختر الان چیه؟ دلیل اینکه الان گناه و عذاب وجدان گرفته چیه؟ اگه کاملا مسئله رو پذیرفته بود الان چرا مخالف و پشیمونه؟
نقل قول:
چون بعد از اینهمه مدت من هم وابستگی عاطفی پیدا کردم (بجز وابستگی جنسی که جای خود دارد، اشتباه کردم، تاوانشم با تحمل میدم)
شما حتی خودتم داری میگی اشتباه کردم! یعنی خودتم از اون دید و اعتقادی که میگی در مورد این قضیه داشتی و ازش صحبت میکنی مطمئن نیستی!! اما بازم تاییدش میکنی! نمیدونم والا یا من سر از حرفای شما درنیاوردم یا شما بعضی از صحبتاتون متناقضه! بهرحال من به شخصه قصدم از گفتن اون حرفا محکوم کردن شما نبود چون این یه امر شخصیه و تو حیطه اختیارات من نیست که بخوام کسیو بخاطر مسائل حصوصی زندگیش مجازات کنم یا بهش پاداش بدم، اونیکه باید درباره همه آدما به موقعش قضاوت کنه و حکم بده یکی دیگست. من فقط برام سوال بود بدونم الان از کارت راضی هستی و فکرمیکنی درست رفتی یا نه چون یه بار کارتو اشتباه خطاب کردی یه بار دیگه تاییدش کردی!
اما در مورد سوالی که کردی برای راه حل مشکلت کم کم قطع کردن رابطه یا یدفه قطع کردنش هرکدوم مزایا و معایبی داره و در کل توی هرقطع ارتباطی به هرشکلی، احساسات شخص یه مدت شدیدا تحریک پذیره، شاید این تحریک پذیری توی قطع ارتباط ناگهانی و کامل، تا یه چند ماهی شدیدتر باشه اما خوبیش اینه که طرفت کمتر وابسته میشه و زودتر ازت میکنه! وقتی به مرور بخوای از یکی جدا بشی امکان وابستگی بیشتر میشه! چون هنوز رابطه هست برای اون هنوز امید هست و هنوز وابستگیه هست!
میتونم بفهمم اون دختر الان یشتر از همه برای چی پشیمونه؟ چون فکرمیکنه با اینکار دیگه روح و جسمش متعلق به یه نفر که شما باشی شده و چون در آینده شوهرش اولین نفری نیست که جسمشو به اون میده ناراحته!
ببین 99% مایی که توی ایران زندگی میکنیم با این فرهنگ بزرگ شدیم. هرچقدرم بخواهیم آزادنه درمورد روابط جنسی قبل از ازدواج فکرکنیم اما نوع دید جامعه و مردم نسبت به این قضیه مارو میبره به سمتی که افکار و عقایدمونو تو حیطهفکری و فرهنگی جامعه مون بگنجونیم.
من قبول دارم اجبار هیچ چیزی درست نیست، اما آزادیه بی دلیل و توجیهم که بعدا بخواد به پشیمونی برسه از اون اجبار اشتباه تره! بعضیا فقط برای اعتراض به یه وضعیت وارد یه وضعیت دیگه میشن درحالیکه اصلا نمیدونن این چیزی که دارن انتخاب میکننو دوست دارن به نفعشونه یا نه!؟ این فرق میکنه با کسیکه اعتقاد قلبی داره به درست بودن کارش و کاریو که انجام میده مطمئنه که درسته و هیچ چیز باعث نمیشه توی تصمیمش دودل بشه!
برادر من
همانطور که گفتم هیچ توجیهی برای ادامه این رابطه پذیرفته نیست . شما یک طرفه رابطه را قطع کرده و ایشون را توصیه کنید به نزد روانشناس رفتن کنید ، و البته یک حلال خواهی هم بهش بدهکارید .
اما نکته های قابل توجهی برای خود شما که به درد حال و آینده شما می خورد :
1 - اینگونه توجیه کردنها برای یک دختر که : رابطه براش مفید بوده و آموزش است و ..... ( منطق خودتون را در نظر بیاورید ) دختری را که برهان درست و قوی و استقلال فکری و قدرت مقابله استدلالی با این عقلانی سازیها را نداشته باشد و از طرفی وابسته عاطفی شده باشد به رابطه جنسی می کشاند و وقتی به خودش آید و پشیمان ، دچار تعارض می شود و ادامه توجیهات شما حتی اگر به قصد آرامش دادن و رفع احساس گناه باشد بیشتر وی را دچار تعارض می کند .
2 - اینکه تصور شود این نوع روابط به عنوان نوعی آموزش برای رابطه با همسر در آینده و حرفه ای شدن در رابطه زناشویی منطقی هست ، به هیچ وجه در فرهنگ ملی ، اخلاقی و دینی جامعه ما جایگاه ندارد . خود شما اگر بدانی همسری که اختیار می خواهی بکنی را کسی قبلاً باهاش رابطه جنسی برقرار کرده با همین توجیه که در رابطه جنسیش با وی بلد شده چطور با شما رابطه پیدا کند چه احساسی پیدا می کنی ؟، می پذیرید که پسری یا پسرهایی قبل از شما این لطف را در حق شما که به عنوان شوهر مسائل جنسی برایتان مهم است را کرده باشد و خانم شما را عملاً با رابطه جنسی قبلاً برای شما آماده و آموزش داده باشند ؟ ( اینها همان عقلانی سازیها یا به عبارتی سفسطه است )
3 - هر قدر شما در آلوده کردن دختری به این روبط سهیم باشی و نقش ایفا کنی مطمئن باش که با نظر به قانون عمل و عکس العمل ( قانون طبیعت ) پاسخ آنرا دریافت خواهی کرد ( آسیب پذیریها ) که عمده آن هم این است که هرگز نمی توانی انتظار داشته باشی همسری پاک و بدون رابطه جنسی پیش از ازدواج نصیبت شود . مگر اینکه از هم اکنون توبه کنی و گرد این روابط را خط بکشی و ذهنو فکر و روحت را از این وادی بیرون بکشی و رنج خویشتن داری را هم تحمل کنی و سعی کنی جبران کنی تا اینگونه پالوده شوی
4 - فرض اینکه رابطه جنسی پیش از ازدواج بتواند نقش آموزشی مفیدی داشته باشد ( که لزوماً چنین نیست )وقتی آموزش تمام می شود و فرد آموخت ، رابطه جنسی تمام می شود ؟ بی هیچ مسئله ای ؟ وابستگی جنسی پیش نمی آید ؟ این فشارهایی که شما خود اذعان دارید از رابطه است پیش نمی آید ؟ آیا باید یک دختر تا زمانی که همسر آینده اش از راه می رسد و با او ازدواج می کند این رابطه آموزش را ادامه دهد ؟
اگر به پاسخ این سئوالات توجه کنید خواهید فهمید این تنها فریب سفسطه ای ذهن شما و دیگر پسران است که این روابط از این جهت مفیده ، بلکه خواهید فهمید مشکل بلد نبودن رابطه مناسب جنسی با همسربدون برقراری رابطه جنسی از پیش با کسی غیر از همسر قابل حل است و اساساً در طول زندگی با همسر عملاً دستشان می آید نیاید هم می توانند یاد بگیرند ، با مطالعه با مشاوره . پس نیاز نیست که حتماً از پیش از ازدواج رابطه باشد و این روابط فقط آسیب زاست .
هشدار >>> هرگونه رابطه دوستی و عاطفی با هر دختری شما را تحریک جنسی خواهد کرد .
و در نهایت باز هم تاکید می کنم که رابطه را با ایشان قطع کنید تا تداعی خاطرات جنسی با شما برایش پیش نیاید .
اگر منظورتان از روش رابطه تلفنی و خوشحال کردن را درست دریافته باشم که منجر به خود ارضایی ایشان می شود باید بگویم ظلم مضاعف می کنید .
هرگونه ارتباط و در دسترس بودن را قطع کنید .
از دل برود هرآنچه از دیده رود
قطع وابستگی با قطع ارتباط پیش خواهد آمد اگر چه مدتی رنج دارد که طبیعی است . پس یا باوی ازدواج کنید ( اقدام به خواستگاری و .... ) یا اگر همدیگر را مناسب ازدواج با هم نمی دانی قطع ارتباط کامل . باز هم تکرار می کنم قطع ارتباط کامل و مطلق .
.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chimikhay
فکر نمی کنید این فشار ناشی از عدم تخلیه جنسی با توجه به گرم مزاج بودن فوق العاده ایشان در حالت روحی فعلی ایشان تاثیر بیشتری از احساس گناه قبلی داشته باشه؟ این قسمت رو بعنوان کارشناس بفرمایید
این فشارها را رابطه با شما برایش به وجود آورده و قطع این ارتباط و حل تعارض و درمان درست احساس گناه به کمک روانشناس به او کمک خواهد کرد و برای درپیش گرفتن خویشتنداری و کاستن و رفع فشار جنسی نیز راهکارهایی که مشاور به وی می دهد کارساز خواهد بود . ادامه رابطه جنسی بیش از پیش آسیب زا هست .
این عقلانی سازیها را از خود دور کنید .
با سلام،
شما نوشته بودید:
نقل قول:
رابطه جنسیش با من خودش رو هم خیلی کمک کرده و چیزهایی که بهش یاد دادم مطمئنا باعث محکم کردن پایه های زندگیش خواهد شد، الان دیگه با همه جزئیات ارضا کردن مرد آشنایی کامل داره،به تاثیر روابط جنسی بر رضایت همسر از زندگی واقفه و ... مشکلی که خیلی از زوج های جوان باهاش درگیرن (بلد نیستن) و خودش هم به این مسئله اعتراف می کنه
و فرشته مهربان هم از "عقلانی سازی" صحبت کردند. خیلی به این مسئله دقت کنید.
راه درست به شما نشان داده شد، امیدوارم عمل کنید.
فقط خواستم در رابطه با همین چیزی که از شما نقل قول کردم، یک مسئله ای رو بگویم.
هم شما و هم این دختر خانم به اشتباه این مسئله رو متوجه شدید. و هم اینکه می دانید که راه اشتباه رو رفتید، ولی دنبال دلیل و منطق می گردید.
قصد محکوم کردن شما رو ندارم، بلکه می خواهم به این مسئله توجه کنید.
طبق تاپیک های زیادی که در همین تالار داشتیم، می توانم بگویم که نه تنها پایه های زندگی دختر رو تقویت نکردید، بلکه به احتمال زیاد ضربه ی بدی به پایه های زندگی آینده ی این دختر زدید.
تاپیک زیاد داشتیم که یک دختر بعد از رابطه با دوست پسرش، نمی دانسته چطور باید موضوع رو با خواستگارش مطرح کند. مجبور به دروغ گفتن و پنهان کاری می شوند و باید یک عمر با این دروغ و عذاب وجدان زندگی کنند.
و یا همین که ایشون یک مهارتهایی رو به دست آورده، آیا آقا از همان اولین رابطه های جنسی متوجه نمی شود که این خانم با تجربه است؟!! نمی گوید تو این مسائل رو از کجا بلدی؟!
اگر خانم زرنگ باشد مجبور است فیلم بازی کند و ...
باز هم تاپیک داشتیم که آقا آمده و گفته خانم من تجربه زیادی دارد و به او مشکوک شده.
کمی راجع به این مسائل فکر کنید، متوجه می شوید که دلیل شما به هیچ وجه منطقی نیست.
همانطور که گفته شد، ازش بخواهید که به مشاور مراجعه کند، و برای جبران قسمت کمی از اشتباهات کاملاً قطع رابطه کنید.
موفق باشید.
خیلی ممنون از نظرات مفید شما
اگر به کار خودم ایمان داشتم و اشتباه نمی دونستم که درخواست مشاوره از اساتید رو نمی کردم! شاید خیلی چیزها از نظر من درست باشه اما آیا از نظر دیگران هم درسته؟ در روابط اجتماعی نظر دیگران مهمتره بنابراین نظر دیگران درسته !
همین تصمیم رو گرفتم، قطع رابطه، البته با آرامش و با روی خوش و منطقی
پیشنهاد ازدواج هم دادم، حتی شدیدا از این می ترسم که در آینده نتونم همسری پیدا کنم که مثل این منو دوست داشته باشه، پیش خودم فکر می کنم شاید سابقه ما بتونه کمک کنه زندگی خوبی داشته باشیم...
ولی... با توجه به طرز فکر خانواده ایشان، نمی تونه قبول کنه حتی به خواستگاریش برم!
بیشتر انگار می ترسه ... میگه خانواده قبول نمی کنن، دکتر مهندس می خوان، فلان مدل می خوان که تو نیستی،
البته می دونم و احساس کردم خودشم میدونه که خانوادش قبول خواهند کرد، بیشتر از این میترسه که من مورد مناسبش نباشم...
موقعیتم بهتر از دکتر مهندسه، (و البته مهندس کامپیوتر هستم ولی از درس چیزی یاد نگرفتم، همش تلاش خودم، شما فکر کنید دیپلم دارم!)
تا جایی که به خواستگاری هرکسی برم باید بعضی از کارا و فعالیت هام رو پنهان کنم تا رو تصمیمشون تاثیر نذاره! (در ادامه بیشتر توضیح خواهم داد)
رو این حساب فعلا تقاضای عاجزانه و منطقی قطع ارتباط کردم!
ضمنا نگران نباشید دیگه غلط بکنم چنین چیزی رو تکرار کنم! :316:
یا من زیادی تاثیر گذارم یا کسایی که طرف من می شن ضعیف و ساده، چون معمولا همون جلسه اول مسائله احساسی میشه (عاشق میشه فوری) و گاها نشونه هایی از روابط جنسی هم دیده میشه (ذهن پلید من)، تو همون جلسه اول! فکر می کنم تو این مورد هم به کمک نیاز داشته باشم! احساس می کنم مریضم :325:
اگر اساتید اجازه بدن با تموم شدن این تاپیک بطور کامل، یه تاپیک در مورد شخصیت و طرز فکر خودم خودم ایجاد می کنم تا اگر مریضم تشخیص بدید و راهنمایی کنید، اگرم صلاح می دونید تو همین تاپیک مطرحش کنم؟
باز هم ممنون
سلام،
هر وقت به نظرتون این تاپیک به نتیجه رسید، می توانید اعلام کنید تا تاپیک رو ببندیم.
در مورد سوال دیگرتون لازم است که یک تاپیک جدید ایجاد کنید.
ولی همزمان دو مشکل رو دنبال نکنید.
با تشکر.
قطع نشد... مجبور شدم بگم تو فروم مشاوره خواستم و راه حل گفتن قطع ارتباط، و باز هم مجبور شدم آدرس تاپیکو بدم !
احتمالا خودش میاد تو تاپیک پیام میذاره و بحثو ادامه میدیم، فعلا اینو فهمیدم که تاپیکو خوند و کلی بهش بر خورد، بعدشم کلی بد و بیراه گفت... میگه هرچی نوشتی دروغه! میگه خودم پیام میزارم و گفته هاتو اصلاح می کنم...
من هرچی که فهمیده بودم نوشتم و اطلاعاتم در این حد بود، ولی اطلاعات من کامل نیست، هیچ وقت در مورد این مسائل درست باهام صحبت نکرده، امیدوارم اگه کج فهمی از طرف من بوده اینجا روشن بشه
سلام.من همون دختریم که این آقا حرفش رو زده.نیومدم که راه حل بگیرم چون راهشو خودم میدونم.فقط اومدم حرفا رو اصلاح کنم.
اینکه به هیچ وجه راضی به کارایی که این آدم میخواست نبودم بلکه فقط اجبار بود و تهدید از دست دادنش.من بار اولی بود که عاشق میشدم و تنها راه حفظش همین بود.همه چی 1 طرفه بود.همه احساسمو با خیال واهی اینکه همسرم میشه خرجش کردم.در نامردی و بازی دادن احساساتم کم نذاشت.با کلمات واهی و توجیهات دروغین از سادگی من سو استفاده کرد.بعد 1 سال از رابطه ی 1 طرفه خسته شدمو ظاهرا ول کردم اما هر از گاهی بهش پیامکی میدادم یا تماس میگرفتم ولی اجازه نمیدادم موضوع رو منحرف کنه.از اینکه خودمو 1 سال به ارزونی فروختم احساس پوچی میکنم.از خدا خواستم کمکم کنه.بعد 3 سال و بعد اتمام حجت باهاش قرار گذاشتم اما فهمیدم همه حرفاش باز دروغ بود و بخاطر مسائل دیگه منو میخواسته نه خود من.و اینبار به خواسته ش توجهی نکردم و شدم بی رحم ترین دختر دنیا.باز بعدش حرفاش عوض شد و گفت دیگه چیزی نمیخواد و بی انکه چیزی بخواد میمونه اما 1 روز بعد گفت برو.
ذره ای دیگه واسم ارزش نداره.فقط از این میترسم که خدا منو نبخشه بخاطر گناه بزرگم.غلط کردم.توبه میکنم.
دعا کنید بخشیده بشم.من اونجور دختری که توصیفش رو کرده نیستم.من فقط فریب خوردم.باعث شد به همه بدبین شم و اعتمادمو ازم گرفت و تبدیلم کرد به 1 دختر عصبی.
برام دعا کنید.:323:
سلام khakestar گرامی،
به تالار همدردی خوش آمدید.
اتفاقاتی که افتاده تلخ و ناراحت کننده هستند.
ولی خوشحالم که پشیمان هستید و می خواهید خودتون رو اصلاح کنید.
به شما پیشنهاد می دهم که یک تاپیک جدید مخصوص خودتون بزنید تا به شما کمک کنیم.
می توانید از این لینک استفاده کنید: کلیک کنید
به هر حال هر دوی شما این مسیر رو اشتباه رفته اید.
امیدوارم که از اشتباهات خود بیاموزید و راه رو اصلاح کنید.
موفق باشید.
امیدوارم زودتر فرشته مهربون بیاد و کمک کنه روحیتون بهتر بشه .