RE: درگيرم ولي نميدونم چرا!
گفتی
نقل قول:
اما وفتي با چند نفر كه وافعا ميشه گفت عالم و كار بلد هستن اشنا شدم ديدم كه تعريفي كه از علم و درس داشتم تا بحال اشتباه بود و من خيلي جا موندم و الا عقبم.برا همين ديگه سر كارم نرفتم .چون ازين كه روزي از بابت پايين بودن سطح و اگاهيم جرف بشنوم و پسم بزنن ترسيدم.تصميم گرفتم خودم شروع كنم شايد اين خلا رو پر كنم
مگه دیدت چی بود ؟
مگه اونا به شما چی گفتن ؟
چرا عقبی؟
اینا رو مشخص کن تا بعد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
عنوان تاپیکت مبهمه،لطفن یک عنوان مرتبط با مطلب پیشنهاد بده تا عوضش کنن.
شما چي صلاح ميدونين؟
هرچي نسبت به اين موضوع صلاح ميدونين بگين يا عوض كنين
با احترام
1:خوب ديدم اين هست كه تو رشتم موفق باشم و به معناي واقعيش برنامه نويس و مهندس كامپيوتر باشم.
من هميشه به رشتم ،به درسي كه ميخونم علاقه ي زيادي داشتم و دوست دارم برا چيزي كه اين همه وقت و انرزي گذاشتم توش هميشه كامل باشم و بتونم ثمره ي اين همه تلاشم و هم ببينم وهم مثل خيلي هاي ديگه تو اين رشته هستن و هيچي سر در نميارن، نباشم .
2:اون ادما كه ميگم .وقتي به مرور زمان ديدن كه سطح آگاهي و علمم بيشتر از حد پايين هست تا بحال به اونجايي كه بايد رسيده باشم نرسيدم و در واقع ظاهر نسبت به باطن ماجرا خيلي متفاوت هست همش نصيحت ميكنن و در اخر هم گفتن كه فلاني تو خيلي پرتي و ...
3:عقب هستم چون ميبينم هيچ كدوم از اون چيزايي كه توي دانشگاه و خودم ميدونستم به دردم نميخوره .به كارم نمياد .
مثلا وفتي ميخوام يه برنامه كامل بنويسم اولا ديگه اون متد و زبان هايي كه بهمون ياد دادن ديگه منسوخ شده ثانيا اگه بخوام شروع كنم به ياد گيري از كدوم شروع كنم ؟ يكي دوتا نيستن كه .زبان برنامه نويسي جديد ،پايگاه داده،مهندسي نرم افزار ٍالگوريتم .....
درضمن تنها يادگيري ني.چون برنامه نويسي چيزي هست كه با تست و آزمون و تجربه ميتوني توش موفق باشي.
فكر كنم كه كلا ايه ياس شدم.يعني عاقبت اون همه زحمت اين ميخواد بشه !
از بس بي انگيزم كه خودم ديگه از تكرار اين كلمه هم خستم و متنفر ...
اولا که این موقعیت که الان توش هستی و این حسی که داری فقط مختص تو نیست.
حاضرم بهت قول بدم 90% ادمایی که تو دانشگاه های ایران درس میخونن اون چیزیکه میخونن و یاد میگیرن با چیزیکه توی بازار کار باید بلد باشن زمین تا آسمون فرق داره! حتی کسایی که توی دانشگاه های معتبر مثه شریف و امیرکبیر و ... هستن از این قضیه مستثنی نیستن خیالت راحت من با خیلیاشون در ارتباطم همشون از این قضیه مینالن!
حالا این مشکل توی بعضی رشته ها مثه رشته کامپیوتر شدیدتره چون هر هفته داره یه نرم افزار جدید میاد تو بازار و مدام همه چی درحال update شدنه اما خیلیم نگران نباش چون خیلیا همین وضع سردرگمی رو دارن اما بالاخره باید از یه جا شروع کرد و باید خیلی از این شاخه به اون شاخه نپری، هدفتو اول روشن کن یه چیزیو انتخاب کن تا تهش برو و خوب یاد بگیرش.
تازه اونایی که توی بازار کار هستن بهت قول میدم اکثرشون اصلا سر در نمیارن ازاین چیزا!
اگه میخوای از برنامه نویسی شروع کنی از JAVA شروع کن که الان بازار کارش فوق العاده ست وقتی کمی حرفه ای تر شدی برو سراغ AJAX . برای خبره شدن توی هر کاری هم بهترین چیز تمرنیه. تمرین، تمرین، تمرین!
فرضا رفتی کلاس بهت یه برنامه میده مینویسی، بعدش دوباره خودت سوالو یکم تغییرش بده یه جور دیگه برنامه رو بنویس. انقد تمرین کن که لمش دیگه بیاد دستت.
از راهنماييتون ممنونم.ولي مشكل من در درون خودمه.يه جورايي بي انگيزه شدم ديگه. ديگه پشتكار سابقمو ندارم ديگه.
مثلا تصميم ميگيرم كه بقول شما از جاوا شروع كنم نهايتا تا يك هفته رو تصميم و برنامم ثابت هستم بعدش بازم بي انگيزه گي و سردر گمي مياد سراغم.گاهي حس ميكنم همش دنبال بهونم.گاهي هم واقعا دلزده ميشم و هيچ انگيزه اي ندارم و برنامه هامو ميندازم پشت گوشم و ميگم فردا /پس فردا انجام ميدم.
و اين باعث ميشه مثل الان 3 ماه هست كه هيچ كار مفيدي و انجام ندم و فرصت هامو تباه كنم .
میفهمم چی میگی
منم یه مدت مثه شما بودم
اما این قضیه برای هرکاریکه بخوای شروع کنی تا 2-3 ماه اولش به این صورته
میدونی مثه چی میمونه؟ مثه تبدیل انرژیه!
وقتی انرژی یه جسمی میخواد از پتانسیل به انرژی جنبشی تبدیل بشه اون لحظات اولیه حرکت اون جسم سخت تر و کندتره، انگار یه نیروی اصحکاکی مانع میشه از حرکتش اما وقتی یکم سرعت گرفت روندش سریعتر میشه و دیگه از اون کندی و نیروهایی که مانع حرکتش میشن خبری نیست.
آره دو - سه ماهه اولش یکم سخته تا آدم بخواد دل بده به کار اما اگه این مدتو تحمل کنی و سعیتو بکنی به مرور خود به خود کشیده میشی به سمتش. اگه از کلاس شروع کنی بهتره. و ترجیحا با دوستی اگه داری با هم شروع کنید.
روزی 1 ساعت وقت بزار روی چیزیکه میخونی کار کن به مرور زمانشو بیشتر کن.
باز هم از راهنماييتون سپاس گذارم.
يه مشكل ديگه هم هست اونم اينه كه من قبلا ها (وقتي دوستام دورو برم بودن )بيشتر تلاش ميكردم و حس رقابت باعث ميشد كه پشتكار زيادي داشته باشم.
اما الان كه ديگه اطرافم چنين ادمايي نيست كه باهاشون رقابت كنم و خودم تنهايي ميخوام پيش برم كمي ازين بابت هم سستي به خرج ميدم.چون حس رثابت ندارم.يعني كسي نيست كه بخواد تلاش كنه و ...
تمام بچه هاي دانشگاه پي مدرك گرفتن و پاس كردنن هستت.و اكثزشون هم از رشتشون بيزارن ...
و علاوه بر اين من خصوصيت اخلاقيم طوري هست كه چون از ابتدا عادت داشتم كه همش بالا سرم يكي باشه و درست و اشتباهم و بگه و راهو بهم نشون بده و بقيه كارو خودم انجام بدم (تلاش كنم و به نتيچه برسم)
الان كه ديگه كسي حاظر نيست اين كارو انجام بده منظورم اينه كه مثلا الان از استادم ميخوام كه بهم درس بده تا زودتر نتيجه بگيرم ولي استادم ميگن كه خودت راهو تنهايي بري و درست از نادرست تشخيص بدي به نفعت هست.چون هم تجربه ات ميره بالا هم وابسته كسي نميشي.من هم در حد مشورت و راهنمايي جزي كمكت ميكنم...
كاملا حرف درستي هست اما چون من از اول اين جور خودم و بار اوردم بيشتر اين هم باعث كم انگيزگيم ميشه (و يجورايي تنبلي ميكنم.)
درضمن وقتي هم كه اين درجا زدنم و اطرافيانم ميبينن و همش گله و شكايت كردنامو ميبينن ديگه ترددم ميكنن و ميگن كه تكراري شدي و تنبلي ...
ميشه ازين بابت هم هم بيشتر راهنمايي كنين ؟
استاد تا یه مرحله ای میتونه به آدم کمک کنه، بالاخره اگه آدم بخواد چیزی یاد بگیره باید زحمت بکشه خودش بره دنبالش، درمورد اینکه گفتم سعی کنی با دوستات شروع کنی بیشتر از رقابت برای این گفتم که مشوق هم باشید
یه جاهای اون به شما کمک کنه یه جاهایی شما به اون کمک کنی شاید حتی در آینده بتونید با هم یه کار مشارکتی بزنید مثه یه شرکتی یا یه مغازه کوچیک حتی میتونید با کارهای پروژه ای شروع کنید
برای اینکه از حالت کسلی و تنبلی هم دربیایی باید یه تغییراتیم بکنی، روی خودت کار کنی و همت کنی خلاصه
برای شروع این لینک میتونه مفید باشه
http://www.hamdardi.net/thread-20593-post-191317.html#pid191317
مطالب مفید هم توی این سایت هست که بتونی استفاده کنی...
میتونی هم یه مطلب جدید بزنی درباره اینکه چطور تغییرات مثبت توی خودت ایجاد کنی و از مشاوران بخوای بیشتر راهنماییت کنن
اوكي مطالعه ميكنم و بيشتر وقت ميزارم برا اين پيشنهاد هاتون .
هدف من هم ازين پست همين هست كه راهنماي و مشورت كنم با شما بزرگان ....
باز هم اگه مطلبي يا پيشنهادي به ذهنتون رسيد و حتما بنده رو مطلع كنيد.
ممنونم از راهنماي و وقتي كه گذاشتين .
راستي توي اون تالار (آگاهی ها، مهارتها و روشها ) پست بزنم برا مشاوره ؟؟؟؟