-
RE: شوهر بی مسئولیت من
سلام عزیزم.
ما دوره عقد و نامزدیمون کوتاه بود. یادم نمی اد که همسرم به من خرجی داده باشه. ولی الان مشکلی از این بابت نداریم. عابر بانکش دست منه همیشه. جالب اینه که شوهر من هم خیلی دلش به پول بنده، اگه با هم بریم خرید، غیر از خرید خونه که اصلا براش کم نمی زاره، براش سخته که خرج کنه. ولی وقتی من چیزی می خرم استقبال می کنه! حتی میگه خوشحاله که میبینه من راحت می تونم خرج کنم.
البته خسیس بازی هم زیاد دراورده که منو عذاب داده، ولی کم کم این مساله برامون حل شده. اونم شیرینی خرید رو چشیده! منظورم از گفتن این چیزا این بود که خیلی مته به خشخاش ندی!
مردا گاهی ناخودآگاه کاری رو انجام می دن که اگه قبلا ازشون میخواستیم و در مورد انجامش حرف می زدیم، مقاومت می کردن! یه جورایی غیرخطی اند گاهی!
اینوهم بپذیر که واسه همه نمی شه نسخه واحد پیچید. بعضی ها مثلا من باید در مورد یک قضیه از نظر منطقی قانع شن تا تغییر رفتار رو بپذیرن. بعضی ها رو هم باید نرم نرم جلو برد که خودشونم نفهمن چه کار می کنن.
خلاصه اینکه امیدوار باش به برطرف شدن این نگرانیت. دیدت مثبت باشه.
ان شاالله حل می شه.
-
عزیزم من الان 4 ساله ازدواج کردم. 2 سال عقدم خیلی سخت گذشت. جستجو کنی می تونی تاپیکمو پیدا کنی و بخونی.
به نظر من خیلی واضح با شوهرت حرف بزن و یک مبلغی تعیین کن بابت پول توجیبیت . و بگو این پول مال خودته و نوع خرج کردنش هم به خودت فقط ربط داره.
عزیزم من کارم طوریه که در روز حداقل 25 تا خانم از جوان گرفته تا مسن می بینم. به خاطر خدا هم تا حالا یک زن پیدا نشده بگه که از خانمی بیش از حد و توقع نداشتن زیادی و صبوری زیادش توی زندگیش راضیه و مردش هم متوجه و سپاسگذار!!!! بعضی مسایل رو باید خیلی شفاف برای مرد توضیح داد.
عزیزم اگه هر کاری کردی و هر قانونی گذاشتی برای زندگیت از همین اول کردی که هیچ . وگرنه تغییر دادن قانون های زندگیت بعد ازدواج و با گذشت زمان بسیار بسیار سخت و گاهی ناممکن است.
قانون گذاری برای زندگیت نباید با دعوا و یک طرفه بودن و یه قول معروف زن سالاری باشه. بلکه خیلی منطقی و با دید باز بنشین و خواسته هاتو از شوهرت برای خودت مشخص کن و راهی با سیاست برای عملی کردنش پیدا کن .
موفق باشی.
-
سلام خدمت همه ی دوستای نازنین و گلم. خیلی از کمک و همدردی هاتون ممنونم :43:
عزیزان همونطور که میدونید من الان عقد هستم و شوهرم هم بعد از عقد تا همین چند ماه پیش ،حدود یکسال خونه ما زندگی میکرد، بخدا وقتی اینجا بود هیچ مشکلی ازین لحاظ باهاش نداشتم ولی از وقتی رفته پیش خانوادش خیلی شبیه پدرش شده. یعنی بینهایت خسیس و پولکی. اتفاقا خودش هم میدونه من ازون دسته دخترایی نیستم که واسه پول باهاش جر و بحث کنم. ولی دلیل این تغییر رفتار زشتش رو نمیدونم. میترسم بعد از عروسی هم بخواد همه ی قوانین مسخره پدرش رو توی زندگیمون اجرا کنه. نمونش همین بازجویی ها و حساب پس دادن های توهین آمیزه :302:
-
سلام دوستان خوبم. دلم واسه همتون تنگ شده. امیدوارم حال همتون خوب باشه.
دوستان من حدود یه ماهه که میرم سرکار. کارم توی یه شرکت خیلی معروفه. حقوق و مزایاش هم واقعا عالیه. از همه مهمتر اینه که درمورد رشته دانشگاهیمه و من رشتمو خیلی دوست دارم. واقعا از کارم لذت میبرم. البته ساعت کاریش زیاده تقریبا ولی موضوع اینه که از وقتی من میرم سر کار مشکلات قبلیم خیلی بیشتر از قبل شده. درواقع شوهرم از یه طرف فشار میاره که تو دیگه شاغل شدی و بقول معروف دستت توی جیب خودت رفته و حقوقت از درآمد منم بیشتره و همچنان بی مسئولیتیاش ادامه داره، از طرف دیگه مادرم دائما بهم میگه اگه از شوهرت غافل بشی زندگیت از دستت میره و همش میگه بهش زنگ بزن. خودم هم که سر کار خیلی سرم شلوغه و باید حواسمو خیلی جمع کنم تا اشتیاه نکنم. دیگه دارم دیوانه میشم، از یه طرف مادرم و حرفاش ، از یه طرف شوهرم و بیخیالیاش داره اعصابمو داغون میکنه. بنظر شما من این وسط باید چیکار کنم؟ :302:
-
چرا مامانتون ميگه اگه حواست را جمع نكني شوهرت از دستت ميره؟ چون شما شاغل شدي اين حرف را مي زنه؟
-
بله لبلا جون. دلیلش همینه. با اینکه خود شوهرم با این قضیه ظاهرا مشکلی نداره ولی مادم همش نگران زندگی منه.
-
چه ربطي داره اتفاقاً خانم هايي كه شاغلند. به دليل در اجتماع بودن،اعتماد به نفس بالا و مستقل بودن خيلي بهتر از خانم هاي خانه دار شوهرداري م يكنند و مردان نرمال هم از اين زن ها بيشتر خوششان مي آيد تا يك زن وابسته بدون اعتماد به نفس و منزوي!
-
مرسی لیلا خانوم. بله حق با شماست. راستش نمیدونم چرا مادرم اینقدر نگران شده ولی گاهی وقتا از اینهمه اخطار میترسم.:163:
-
سلام مهسا جان
چه عجب از این طرفا !
بارها به دوستان دراین سایت و جاهای مختلف گفتم
اگر پیشنهاد بهترین شغل دنیا رو هم بهتون دادن سریع قبول نکنین
وضعیت و خلقیات همسرتون رو بسنجید
مهسا جان با داشتن همسری مثل همسر شما که در حالت عادی هم به راحتی خرجی نمیده این سرکار رفتن شما یه ریسک بزرگه برای زندگیت
به قول معروفهمسر شما نزده میرقصه حالا فرض کن دیگه از درامد تو هم مطمئن شده
زنانی باید برن سرکار که همسرشون به حقوق شرعی و عرفی همسرشون آشنا باشه یعنی بدونه اگر زنش ماهانه بالای 1 میلیارد تومان هم درآمد داشه باشه بازهم وظیفه همسرشه که بش خرجی بده
دقت کن دوست من با توجه به اینکه میگی همسرم بی مسولیته نباید موقیعتی رو به وجود بیاری که اونو بی مسولیت تر از الان بکنه
اینکار شما دقیق یعنی همین
بهتره کمی د مورد سرکار رفتنت تجدید نظر کنی
من هم موقیعت شغلی بسیار عالی داشتم
معلم حق التدریس در مدرسه دولتی با درآمد خوب
اما دیدم ازوقتی که درآمدم بیشتر شده همسرم یا بهم خرجی نمیده یا به سختی میده
اوایل سعی کردم توجیهش کنم و حق حقوقم رو بهش یادآوری کنم
اما دیدم حرف حرفه خودشه
بنابراین برای اینکه این عادت روش نمونه خیل راحت دیگه نرفتم سرکار
مهسا جان سعی کن از تجربیات استفاده کنی
اینی هم که مادرت مدام میگه بهش زنگ بزن ...حد و مرزش رو رعایت کن و خودت مدیریتش کن
تماسهای مکرر ممکنه باعث بی مزه شدن جریان و تماسهای دیر ب دیر باعث دوری ازهمدیگه بشه
موفق باشی
-
سلام دوستان خوبم.
مرسی مریم جون. واقعا نمیدونم باید چیکار کنم. از یه طرف شوهرم اونجوری بیخیال شده و طبق معمول خساست بخرج میده، از طرف دیگه حوصلم سرمیره خیلی و الان که عقدیم، بعد از عروسی هم میدونم همیشه قراره توی خونه تنها باشم چون شوهرم کارش جوریه که کمتر روزا خونست. حتی شبا هم آخر وقت یعنی ساعت یازده به بعد میاد خونه. ازین جهت نمیخوام همه ی عمرمو به خاطر شوهری که هیچوقت خونه نیست خونه نشین بشم.
البته هنوز من اولین حقوقمو نگرفتم ولی نمیدونم در آینده بخاطر کارم چه مشکلاتی به مشکلاتم اضافه میشه ؟؟؟؟؟؟ :325: