دوستان من خیلی فکر کردم ولی نتونستم دلیل قانع کننده ای پیدا کنم که خودمو ببخشم.من واقعا پدر و مادرم رو اذیت کردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من خیلی فکر کردم ولی نتونستم دلیل قانع کننده ای پیدا کنم که خودمو ببخشم.من واقعا پدر و مادرم رو اذیت کردم.
دلیل قانع کننده تر ازاینکه با بخشش خودتون و تغییر رفتار و محبت به دیگران پدر و مادرتون خوشحال میش.نقل قول:
مگه شما همینو نمیخواین؟؟اینکه اونا ازت راضی و خوشحال باشن.
نمیخواد الان رو بخشش خودت تمرکز کنی.به هر حال الان ناراحتی اما اگه اون توصیه هایی که برای ارامش پدر و مادرت بهت شد رو انجام بدی مطمئن باش خودت هم اروم میشی.
بسم ا...
شروع کن.
خیرات.کمک به دیگران.فاتحه
چطوره اگه توانش رو داری یه روزناهار برای یه مرکز خیریه ببری؟؟
سلام آقا نیما
شما باید با این موضوع کنار بیای.چه بخوای چه نخوای.اینجوری فقط خود خوری میکنی و به هیچ جا هم نمیرسی.شما اگر آدم خوبی باشی برای اونا بسه.
میدونین که اولاد اگر خوب باشه و کارهای خوب کنه خیرشه به پدر مادر میرسه و اگر بد باشه شرش به اونا.
باهاشون دردو دل کن.شبای جمعه بهشون سر بزن.ازشون بخواه ببخشنت و بیان تو خوابت بهت بگن.
براشون قرآن بخون.نماز قضا بخون.
شاید باورتون نشه .من یه غریبه ام.ولی امروز سرنمازم خیلی یاد پدر و مادر شما کردم آقا نیما
یاد تمام بچه های همدردی کردمو از خدا خواستم گره از کار همتون باز کنه.
یکیم آروم باش آقا نیما.درست میشه همه چیز
سلام دوست گلم
از اتفاقی که واسه خانوادتون افتاده واقعا متاثرشدم
دوستان اونقدر جوابای قشنگی دادن که فکرکنم جواب من توی اونا گم باشه
اما داشتن ارامش توی شرایطی که بایدبه خواهراتون روحیه بدید بهترین راهه پدرومادرا اونقدر بخشنده هستن که خطاهای بچه ها رو همیشه نادیده میگیرن من مطمینم پدر و مادرتون الان بیشتر از همیشه شما رو دوست دارن
میدونم احساس گناه کردن چقدرسخته اما میتونیدباانجام کارایی که باعث شادی روح اونا میشه خودتونو به ارامش برسونید
یه مقاله خوندم شاید به درد شما هم بخوره
بخشش خود:
اگر بخشيدن ديگران مشکل است بخشيدن خود به مراتب دشوارتر است. بسياري از افراد در طول زندگي بخاطر کوتاهي هايي که بخود نسبت مي دهند به تنبيه رواني و جسماني خود مي پردازند. اين مجازاتها به اشکال گوناگون همچون پرخوري، کم خوري، ويران کردن نظامدار همه روابط، و زندگي در فقر و بيماري ظاهر مي شوند. ريشه تمامي اين رنجها در نظام باوري است که مي گويد: اعمال شيطاني بسياري از من سرزده است، من گناهکارم، يا من لياقت سلامتي و خوشحالي را ندارم، علت بيماري بسياري از افراد آن است که آنها خود را لايق تندرستي نمي دانند.
اگر تا کنون احساس گناهکاري مي کرده ايد به عقيده من ديگر کافي است چرا ادامه مي دهيد، با تداوم احساس در سالهاي آينده باز هم مشکلي حل نخواهد شد.
اين احساس را از خود بيرون کنيد ، گرچه بيرون کردن آن هميشه کار آساني نيست.
نگهداشتن يک ذهن سالم مانند نگهداشتن يک جسم سالم احتياج به تلاش فراوان دارد اما به زحمتش مي ارزد
امیدوارم موفق باشی منم مثل دوستان واسه شادی روحشون دعا میکنم:323:
یه دنیا ممنون دوستان عزیزم.
حالم خیلی بهتره و حرفاتون خیلی تاثیر داشت.خوشحالم که همچین دوستای خوبی رو پیدا کردم.امیدوارم که سایه ی مادر و پدرتون همیشه بالای سرتون باشه.
خیلی ممنون که به یاد والدینم هستید و برام دعا کردین.
آرتنوس عزیز مطلبی که در مورد" بخشش خود" گفتین واقعا درسته.احساس گناه داشتن خیلی تاثیرات بدی داره ولی من هنوز نیاز دارم که قوی باشم به دلیل خواهرام.
سلام آقا نیما.
شما حق دارین خودتونو نبخشین.اما وقتی بابت اشتباهاتتون سختی بکشین کم کم احساس میکنین که تاوان گذشته رو پس دادین و خودتونو میبخشین و آرامش میگیرین.
من از شما خواهشمندم که یک سر به رساله حقوق امام سجاد ع بزنین و حقوق پدر و مادر رو مطالعه کنین.انشاالله بهتون کمک کنه.
علاوه بر خیرات و دعا و... برای پدر و مادرتون
از طرف اونا از دیگران حلالیت بخواین و جدی شروع کنین به ادای دین های مادی و معنوی از طرف اونا و در این راه به واقع زحمت بکشین.افرادی که در طول زندگی اونا ازشون رنجشی به دل دارنو پیدا کنین و در صدد جبران باشین.
نماز و روزه قضا از طرفشون بخونین.هر عمل خوبی که انجام میدین این نیتو داشته باشین که ثوابش به پدر و مادر محترمتون هم برسه.
انشاالله بعد مدتی چنان آرامش عجیبی پیدا میکنین که عذاب وجدانتون هم کمرنگ میشه.
موفق باشین
و مطلب دیگه اینکه،عذاب وجدان داشتن بابت اشتباهات و گناهان (البته باید محرک انسان در زندگی باشه و افسردگی و... به همرا ه نیاره که به خود انسان برمیگرده که با این احساس چه برخوردی انجام بده)،موهبتی از طرف خداست که باید شکرش به جا آورده بشه.خیلی ها متوجه اشتباهاتشون نمیشن و جبران هم نمیکنن.اما افرادی مثله شما که از فطرتشون دور نشدن، مورد این رحمت خاص خدا قرار میگیرن که متوجه اشتباهشون میشن و این شکر عظیمی رو میطلبه.