والا پنج سالی میشه حس سگ بودن داره
من گفتم که جسته گریخته بودم برای اون پنج ساله
اصلا برام مهم نیست و دوستش ندارم فقط بخاطر حس کمک کردن بود که تا الان ادامه دادم
نمایش نسخه قابل چاپ
والا پنج سالی میشه حس سگ بودن داره
من گفتم که جسته گریخته بودم برای اون پنج ساله
اصلا برام مهم نیست و دوستش ندارم فقط بخاطر حس کمک کردن بود که تا الان ادامه دادم
میتونم بگم 90 درصد اون بیماری روانی که گفتی و نداره
به نظرم خیلی راحت از رابطه بیا بیروون و اصلا هم آینده طرف برات مهم نباشه حتی مرگش چون نه از نظر شرعی نه اخلاقی نه اجتماعی به تو مربوط نمیشه و خودش حتما خانواده و دوست داره
ازش بخواه به حسابت پول واریز کنه یه قیمت بالا و مطمئن باش اون این کارو نمیکنه چون میشه گفت این بیماریو نداره پنج سال خیلی زیاد برای یه همچین اختلال روانی حتما تا حالا تیمارستان بستری میشد
[/color]
کافیه باش یه مدت اینجوری رفتار کنی مطمئن باش دیگه نمیاد سراغت
یکم نگرانم کردی
ببین اگه واقعا مطمئنی بیمار روانیه
.
هاله عزیز
قبل از هرچیز باید بگم که این بیماری روز شده متأسفانه و بیشتر هم در شریط کنونی متأثر از فیلم های پورن و فضای مجازی این وضعیت اکتسابی شده ، یعنی به نوعی خیلی از اینهایی که در فضای مجازی چنین گرایشی را اعلام می دارند نقش بازی می کنند که رفته رفته تحت تأثیر این نقش قرار می گیرند .
شما هیچ مسئولیتی در قبال ایشان ندارید . شخصی هم که به عنوان پزشک وی با شما تماس می گیرد به احتمال قوی پزشک نیست ، بلکه از دوستان خود اوست و به نوعی شما تا کنون به احتمال بسیار قوی سرکار بوده ای و این شخص از همین لذت می برده ( که البته این خود نشونه عدم سلامت رفتار و روان هست )
مشخص است که در فضای مجازی با وی آشنا شده ای . این را باید بدانید که هرچقدر در دنیای واقعی انتظار فریب از سوی جنس متفاوتی که خود را مرید و شیفته نشان می دهد داشته باشید در فضای مجازی باید این انتظار را با ضریب بسیار بالا داشت .
در فضای مجازی زمینه آسیب پذیری در تعاملات بسیار بالا هست .
اینکه ایشان اعلام داشته می ترسد شما را ببیند چون می میرد دروغ بزرگیست . در واقع نیازی ندارد شما را ببیند و یا اگر هم می ترسد ترس از لو رفتن است .
وحتی اگر در دنیای غیر مجازی هم به چنین شخصی بر می خوردی راهکار همین است که کاملا قطع ارتباط کنی و مهمتر از آن ایستادگی در مقابل هرگونه کنجکاوی برای فهمیدن حال او .
به تماسهای وی وبه اصطلاح دکتر وی هیچ توجهی نکنید ، اگر شده شماره خود را عوض کنید یا وی را در بلک لیست قرار دهید .
تا اینجا هم که خواسته وی را اجابت کرده ای ( هرچند مدت که بوده باشد ) اشتباه بوده و به خودت آسیب زدی که اگر دقت کنی می توانی از آسیب های روحی و کاری و ...... لیست تهیه کنی .
باز هم تأکید می کنم که شما در مقابل ایشان هیچ وظیفه ای نداری .
موفق باشی
.
مرسی خانم گلم واقعا ممنون لطف کردید و جواب دادید
ممنون از fa mo ممنون از شوکای عزیز و رایحه عشق و نازنین جون و فرشته مهربون و همینطور اقای مدیر همدردی که وقت گذاشتند و با جوابهاشون باعث شدن که درست انتخاب کنم.
ممنون امیدوارم که این تاپیک برای دیگر دوستان مفید بوده باشه
موفق باشید:72:
سلام
هاله نو عزیز
میتونم ازت خواهش کنم بگی مثلا اون ازت در چه موردی میخواست دستور بگیره؟؟؟
وقتی که نه همدیگه رو میبینید نه ارتباطی غیر از تلفن و وب دارید اون چیو میخواد برای شما عملی کنه؟؟؟
دوستان مشاور سایت
ممکنه در مورد این اختلال یه کم توضیح بدید که از کجا نشات میگیره ، ذلیلش چیه و یکسری موارد کلی....
که بیشتر باهاش آشنا بشیم
ممنون
ایمان خان سلام
باید خدمتتون عرض کنم که این بیماری دلایل زیادی داره که مهمترینش مربوط میشه به اختلال هویت و مشکل در ابراز علاقه به جنس مخالف
توی این بیماری فرد مطیع اربابشه یعنی هرچی بگی بکن میکنه مثلا سگ میشه پارس میکنه غلاده می بنده و حتی عاشق بوی گند پا هستند و جوراب نازک نایلونی زنانه رو دوست دارند مخصوصا که بوی پا بده. تا حد پرستش اینو می پرستن و دوست دارند که تحقیر بشن با بدترین الفاظ و حرفها
بیشتر از این نمی تونم توضیح بدم میتونی توی گوگل سرچ کنی و بیشتر مطالعه کنی؟
هاله جون من در عجبم با توجه به تحصیلات روانشناسی که داشتید چطور نا آگاهانه وارد چنین رابطه ای شدید.
بی نهایت جان نمی دونستم که بیماره بعدا که فهمیدم دیر شده بود. بعدششم غلط کردم مال این موقعهاست دیگه:163:
اینم یجور مریضی که نادره و اگه اطلاعاتی ازش نداشته باشی میشی مثل من
هاله عزیز سلام
امروز پستت رو دیدم و خیلی برام ناشناخته بود مشکلت
فقط خاستم باهات همدردی کنم و امیدوارم مشکلت حل بشه
به اندازه کافی هم وقت و انرژی گذاشتی فکر کنم دیگه بهش اهمیت ندی برای سلامت روحی خودت بهتره عزیزم
ارزوی بهترین ها رو برات دارم:46:
دادشت یادم میرفت که اصلا برای چی اومدم تالار
اومدم که بگم با یاری و قرص شدنم بعد از حرفای شما دوستان امروز سگمو طوری طردش کردم که نگو:311:
چنان براش فیلم بازی کردم که حیونی هنگ کرد و فکر کنم تلف شد:311:
ممنون دوستان از راهنماییهاتون و اینکه تونستم محکمتر عمل کنم
البته ناگفته نماند یه کاری باهاش کردم کارستون که نگو این کار منو فقط خودم میدونم و خدا و fa mo که یکم بهش گفتم.
فکر کنم سگم تا عمر داره از یادش نره اربابش باهاش چکار کرد :311::311: