RE: در برابر آدمهایی که اهل پز دادن هستند چطور رفتار کنیم؟
سلام عزیزم...اتفاقا یخورده بحث جالب شد..دوشنبه شب شام خونه مادرشوهرم دعوت بودیم (خواهربرادرا) و منم کیک درست کردمو بردم وقتی رفتیم دیدم چه جالب...اونا هم دعوتن ..درصورتیکه مجلس خانوادگی بود..فکر میکنم مادرشوهرم خیلی اون خانمو دوست داره از رفتارش معلوم بود..خلاصه من کاملا عادی برخورد کردم و راستش یه فکرایی اومد توی سرم که باعث شد خیلی باهاش صمیمی برخورد نکنم...بماند..... دیروز خونه مادربزرگ همسرم بودیم که اونها هم اونجا بودن و سعی کردم یکم بیشتر بهش نزدیک بشم و به قولی تحویلش بگیرم..بازخوردش نسبتا مثبت بود...ولی بذار زمان بگذره بازمیام تعریف میکنم که نتیجه داشته یا نه......
جالب بود. من فکر نکنم دیگه به این زودیا ببینمش ولی اون روز که هر چی تعریف کرد من هم یه کم تأیید کردم بعضی جاها و بعضی جاها هم سکوت کردم! در ضمن با توجه به شناختی که از خودم دارم و دوستانی که اینجا راهنماییم کردند فکر می کنم روش بی تفاوتی رو انتخاب کنم که بدونن این حرفها برای من جذاب نیست و دیگه پیش من پز ندن!
شیوا میگی من چیکار کنم که خیلی زیاد میبینیمشون...گاهی وقتا اعتماد بنفسمو از دست میدم...ولی همسرم خیلی آرومم میکنه و میگه حساس شدی..بیخیال شو...
به نظر من آدم مجبور نیست با تمام آدمهای دور و ورش خوب باشه یا باهاشون نزدیک باشه. به نظر من اهمیتی به حرفاش نده و خودتو مشتاق نشون نده. بیشتر پیش اشخاص دیگه ای باش که تو اون جمع باهاشون صمیمی تری. اگه اشتباه نکنم این خانم زن عموی شوهرت میشه. جزو بستگان درجه یک نیست. همون بتونی با خانواده خود شوهرت صمیمی باشی به نظرم برات کافیه. من خودم به شخصه نمی تونم با یه همچین آدمهایی صمیمی شم. یا تحویلشون بگیرم.حس می کنم میخوان با بدجنسی اعتماد به نفس آدم رو بگیرن. اگه مجبور نیستی که همه مهمونی ها رو شرکت کنی شرکت نکن. جاهایی رو که احتمال میدی اون باشه رو کمتر برو.
نمیشه که نرم.خونه مادرشوهرم زیاد میان.آره زن عموی شوهرم میشن...نمیدونم بخدا ..البته یه چیز جالب اینه که چندروز پیش خواهرشوهرکوچیکیم گفت که زن عمو ... که همش میخاد کلاس بذاره و این باعث میشه آدم خوشش نیاد...اما بااین حال زبون خیلی چربی داره...و خودشو توی دل جا میکنه..همسرم حرف قشنگی میزنه میگه هرکسی خیلی چیزی داره کمتر به رو میاره ..منم میخام حساسیتمو کم کنم
مطمئن باش دیگران هم متوجه رفتارش میشن. به نظر من باید بی اهمیت بود. و نهایتا هم یه لبخند زد و بس.
بحث بسیار جالب و مهمیه...چون متاسفانه هممون تو دور و بریامون چنین افرادی داریم و تقریبا هممون راه درست برخورد با این افراد رو نمیدونیم...خیلی خوب میشه که از این تاپیک یه نتیجه درست و کارا بگیریم که واقعا، راه درست ارتباط و برخورد با این تیپ افراد چیه؟
و یک نکته مهم دیگه
این قبیل افراد معمولا دارای کمبودی در زندگی خود هستند و به این وسیله میخواهند به دیگران اثبات کنند که خیلی خوشبخت هستند، در حالیکه افرادی که به واقع خوشبختند هیچ گاه در پی اثبات آن به دیگران نیستند..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiva64
عروسی من و اون خانم هم 2 ماه باهم فاصله داشت و هر دو هم میهمان مامان من بودیم. ما اولش از عروسیشون که اصلا هم تعریفی نبود و بیشتر شبیه یه پارتی بود تا عروسی! و اصلا اون حدی که اونها میگفتند نبود تعریف کردیم و آرزوی خوشبختی براشون کردیم ولی توقع داشتم اونها هم همینطوری باشن که اصلا نبودن!
حتی مادرش که سنی ازش گذشته هم داشت بهمون پز میداد در صورتی که خدا شاهده هم عروسیه من بهتر بود و هم ظاهر من بهتر بود.
وقتی دیدم یه دختری مثل اون که نه درس خونده و نه هنری داره و نه قیافه ای داره یه تیپ خفن زده برای یه مهمونی ساده در حدی که روی موهاش نگین چسبونده بود! داره بهم پز میده خیلی بدم اومد اصلا از نگاهم مشخص بود.
تازه شما فکر کنید که اونها بعد از عروسیمون منو پاگشا نکرده بودن ولی مادرم به قول خودش برای شرمنده کردنشون دعوتشون کرده بود که تازه پز همون رو هم بهم دادن که مثلا ما رو همه دعوت می کنن و اصلا از بعد از عروسی حتی یک شب هم خونه نیستیم!
شیوا جان شما قلباً باور کن که بی نظیری، که بهترینی........
مطمئن باش دیگه تیپ فشن و تشبیه عروسی ایشون به پارتی و نگین موهای اون خانوم به نظرت نمیاد.
به خودتون بپردازید.
باور کنید که تو زندگی مسائل به مراتب مهمتری هست که باید انرژی تون رو بذارید روی اون ها.
من بهترم یا اون بهتره وجود نداره!!!:163:
شما از فاز مقایسه بیا بیرون همه چی درست میشه.
یه چیز دیگه که لازمه اضافه کنم اینه که چون صاحب تاپیک شما هستید، خودتون مسئول این هستید که تاپیکتون منحرف نشه و به صورت چت گونه نباشه.
مستقیما به مشکل بپردازید و در مورد اون راهنمایی بخواهید
سلام دوستان بحث خوبیه . از تجربه های خودم در برابر این ادما می خوام بگم . تو دوران دانشگاه یه دوستی داشتم که خیلی پز می داد و تعریف می کرد از نامزدش از اینکه چقدر دارن الن بلن . من اول حرفاشو گوش می دادم بدون ناراحتی و حسودی چون فکر می کردم دوستمه و سر ذوقه و باید به حرفاش گوش بدم فکر می کردم کار خوبی انجام می داادم . هیچ وقت بهش حسودی نمی کردم . بچه ها می گفتن چرا با این حرف میزنی این که به جای پز دادن کار دیگه بلد نیست ولی من ادمی نیستم که کسی رو از خودم برونم . در صورتیکه از هر لحاظ که فکر کنید شرایطم از این دختر خانم خوبه (درس. قیافه.اخلاق ...) قصد تعریف از خودم رو ندارم می خوام بگم از اون کم نبودم و وقتی این دختر خانم فهمید که خونواده من خیلی هم بهتر از خونوده شوهرشه شرمنده شد و از پز د ادنش کم شد. اما یه زن عمو دارم که به داشتهاش خیلی می باله در صورتی که هیچ کی از اون کم نیست به طوری که انتظار داره همه به حرفاش گوش بدن به به و چه چه کنن ولی وقتی نوبت خودش می رسه که حرفای جمع رو گوش کنه یا متلک می ندازه یا می پره وسط حرف یا اصلا گوش نمیده واقعا براش متاسفم . یه مدت با جمع فامیل تصمیم گرفتیم هر جا اون بود نریم ولی بعدش دیدیم این خانم از این شرایط راضیه و کلی هم بعدش تعریف می کنه که گل سرسبد مجلس من بودم . پس میدان خالی کردن خوب نیست. بنابراین باید با توجه به شخصیت ادما به پزشون توجه داد یا نداد اگه تعریفه حالا با یه کمی پز چه اشکالی داره ما هم تو خوشحالیشون شریک باشیم اما اگه نه واقعا برای کلاس گذاشتن باید زیاد بهشون رو نداد . اگه نظرتون رو در مورد حرفام بگید خوشحال می شم .
فکر کنم سوءتفاهم شد. دانوب عزیز نمی خواستم خودمو مقایسه کنم فقط میخواستم شرایطو تشریح کنم. ولی حرکاتشون و تیپشون به حدی عجیب بود که حتی زنداداش خودشون هم به شوخی بهشون گفت فکر کردم اومدید مراسم نامزدی! ما در کل فاز زندگیمون با هم متفاوته برام خیلی مسخره بود که یه آدمی مثل اون بخواد بهم پز بده. در صورتی که ما با وجود تفاوت هامون برخوردمون خیلی خوب بود. یه جورایی حس کردم هی من هیچی نمیگم و هی اون پررو تر میشه!البته من فقط منظورم اون مورد نبود. کلا تو پست اولم هم گفتم. میخواستم ببینم در مقابل آدمهای این مدلی بهترین برخورد چیه. چون من دیگه اون خانواده رو بوسیدم و گذاشتم کنار!