elinaجان
به اين مي گن داشتن حق عشق و آزادي گفتار و عمل
نمایش نسخه قابل چاپ
elinaجان
به اين مي گن داشتن حق عشق و آزادي گفتار و عمل
سلام ؛
جالبه ها
داریم از حقوقی حرف می زنیم که اگه بعضیهاشون رو داشته باشیم هزار تا وصله و برچسب بهمون میزنند !!!
خدا کنه همراه با داشتن این حقوق خدا ظرفیتش رو هم به ما و به جامعه ی ما بده .
یا علی مدد .
همه چیزهایی که برای زندگی کردنم لازمه ، مادی و معنوی .
سلام ،
حتما بعضی ها حق سانسور کردن هر مطلبی که با نظرشون مخالفه رو دارند و لیاقت عذر خواهی رو هم ندارند . و حتی اونقدر برای نظرات دیگران احترام قائل نیستند که برای سانسورشون توضیح دربارش بدند . یه عده ی دیگه هم خیالشون راحت باشه و به رفتارشون ادامه بدند فعلا جامعه افراد دورو رو می طلبه ، پس بریم تا همرنگ جماعت بشیم . هورا ریا ، هورا تملق ، هورا ارتقا ، هورا چاپلوسی ، هورا بادمجون دور قاب چیدن ، هورا بی ادبی ، هورا کج فهمی و هورا رندی و هورا بی تربیتی و بی ادبی و هورا ....
آره بابا جون
کی گفته باید با آزادگی زندگی کرد ، کی گفته واقع بینی ، بابا الان زمانه خریت و خوشبینی شده ( خوشبینی نه مثبت اندیشی )
اصلا بیایم یه مسابقه بذاریم :
هر کی بیشتر تونست به بقیه وصله و برچسب اتهام بزنه اوله و گردآفرید یک ملیون تومان بهش میده !!! یا علی مدد .
سلام. من به شخصه حق خودم می دونم که بتونم با آزادی کامل نظر خودمو ابراز کنم و کسی بابت اون منو تمسخر نکنه یا نخواد نظر منو سرکوب و نظر خودشو بهم تحمیل کنه. حق خودم می دونم که خواسته ام برای دیگرون مهم باشه. خودم برای اطرافیان ارزش داشته باشم و در کل کسی منو تحقیر نکنه....
سلام ؛
آقای مدیر تالار :
شمایی که قیافه ی حق به جانب میگیری و برای همه چیز توجیه داری چرا کسانی که ریشه های تالار رو هدف گرفتند رو سانسور نمی کنی !!!؟ شما که دست به سانسورت خوبه ( البته فقط برای برخی از اعضا ) چرا حق مسلم اینجانب که خیلی مودبانه از شما خواستم نام کاربری و ارسالهای منو از تالار دشمنی خودت حذف کنی چرا نمی کنی ؟ مگه این از حقوق اعضا نیست . اگه ما نخواهیم دیگه عضو تالارهای دشمنی تو باشیم باید چیکار کنیم ؟
چرا وقتی کسی می خواد حقشو بگیره هزارتا توجیه میاری !!؟؟
از این ور میگی ارسالهای ما با قوانین تالار نمی خونه !! از اونور می گیم حذف کن حذف نمی کنی !!؟ اعتراض می کنیم میشیم آدم بی ادب و ریا کار و کافر و کمونیست و ...
آره آقای محترم :
بنده اگه قرار باشه به این وضع ناعادلانه ی شما ادامه بدم مجبورم تالاری رو که براش 9 ماه زحمت کشیدم رو قوانینش رو زیر پا بذارم چون شما مدیران اولین کسانی هستید که قوانین رو زیر پا میذارید . البته منظور صحبت من با زیباوده . طاهره نیست که انصافا این دونفر کارشون رو درست بلدند و انجام میدهند .
بارها در پیامهای خصوصی ازتون خواستم ارسالهای من و نام کاربریم رو حذف کن ؛ نکردی !!!
مجبور شدم در تالار مطرح کنم تا همه ببینند که تو فقط شعار میدی و به هیچ وجه به حق اعضا احترام باطنی نداری .
برای من دیگه شرم آوره بخوام برای این دکانت کمترین ارزشی رو قائل بشم اما تا حذف کامل تاپیکها و ارسالهام هستم و محکم هم هستم .. .
سلام
آب را گل نكنيم:
شايد اين آب روان، ميرود پاي سپيداري، تا فرو شويد اندوه دلي.
دست درويشي شايد، نان خشكيده فرو برده در آب.
چه گوارا اين آب!
چه زلال اين رود!
مردم بالادست، چه صفايي دارند!
چشمههاشان جوشان، گاوهاشان شيرافشان باد!
من نديدم دهشان،
بيگمان پاي چپرهاشان جا پاي خداست.
ماهتاب آنجا، ميكند روشن پهناي كلام.
بيگمان در ده بالادست، چينهها كوتاه است.
مردمش ميدانند، كه شقاق چه گلي است.
بيگمان آنجا آبي، آبي است.
غنچهيي ميشكفد، اهل ده باخبرند.
چه دهي بايد باشد!
كوچه باغش پر موسيقي باد!
مردمان سر رود، آب را ميفهمند.
گل نكردندش، ما نيز
آب را گل نكنيم.
بیچاره سهراب
این بدبخت هم مورد سانسور حضرت آقا قرار گرفت تا همه از این فیض بهره ببرند حتی مردگان !!!
راستی تا کی میخوایم به توجیهاتمون ادامه بدیم ؟ و به جای پاسخگویی در صدد کشیدن مسائل به سمت احساسات باشیم ؟
118 عزیز
من نمی دونم موضوع از چه قراره ولی اینجا همه دارند برای این تالار زحمت میکشند
خب یه وقتهایی دلخوری پیش میاد ولی ما باید یاد بگیریم که به بزرگترا احترام بگذاریم
من دوست ندارم تو این تالار جزهمدردی چیزی باشه
خواهشا"
سلام elina
بنده به شما احترام قائلم و بقیه ی اعضا هم همینطور اما به این نکته دقت کنید :
گردآفرید زیر نام کاربریش نوشته همدرد و این عنوان رو مدیر سایت بهش داده یعنی این فرد دردش با درد مدیر یکی هستش پس چطور بهش توهین میشه و مدیر در تالار عمومی اونو متهم میکنه که ریشه های تالار رو هدف گرفته !!!؟
این دورویی و رندی و سیاسی بازیهای مدیر سایت تاسف برانگیزه .
حالا با اینا کار نداریم بنده از شما یک سوال میپرسم آیا بنده حق دارم از مدیر بخوام به مهمانی بنده در این جهنم دشمنی و فریب خاتمه بده یا نه ؟
خیلی خوشحال میشم شما هم بعد از خوندن این ارسال چند تا برچسب دیگه هم به برچسبهایی که در این تالار بهم زدند بزنی چون هنوز کلکسیونم تکمیل نشده .