-
RE: قهر کبری
سلام ابر بهاری عزیز
من در جریان مشکلات شما نبودم.ولی خانومی چیزی رو که تجربه کردم بهت میگم.قهر بزرگترین آفت زندگیه و هیچ چیزی رو حل نمیکنه.ولی شما رو بیشتر از هم دور میکنه.قهر نکن ولی باهاش سنگین باش.یه مشاوری بهم گفت وقتی از دست شوهرت ذله میشی مثلا میخوای چایی بهش بدی بگو بفرمایید مثلا آقا رضا.همش از سوم شخص استفاده کن.حالا نمیدونم تا چقدر به کارت بیاد چون یه نسخه رو برای همه نمینویسن
انشاالله مشکلت حل میشه.
-
اگه دکمه ای به نام "خیلی تشکر" وجود داشت حتما ازاش برای تشکر از شما استفاده می کردم.
راست میگید منم خیلی خیلی مشکل دارم. منم صبرم خیلی کمه
دیشب انقدر اصرار کرد که مجبور شدم باهاش حرف بزنم ولی حرف های خوبی نزدم همه اش از کاستی ها گفتم.
همه اش قول می ده که همه چیز رو درست می کنه، این قول رو چند بار داده و خیلی هم سعی کردیم ولی موفق نمی شیم.
بهش گفتم من هنوز باهات آشتی نیستم و باید حداقل این دو سه روز رو که انقدر زجر کشیدیم جبران کنی ولی اون اصلا نمی دونه جبران یعنی چی
دوباره مشغول کارهای روزمره و همیشگی می شه و دوباره و دوباره و دوباره همه چی تکرار می شه.......
چطوری متوجه اش کنم؟ از چه جمله هایی استفاده کنم؟ بهش چی بگم؟ چجوری منظورم رو بهش برسونم؟؟؟؟
-
سلام عزیزم. مریم جون راست میگه. درسته شوهرت باهات قهر میکنه ولی تو بزرگواری کن و ببخشش. همینکه پشیمونه کافیه عزیزم، بقیشو بگذار به حساب غرور مردونش و سادگیش. سعی کن بهش یاد بدی که اگه واقعا ازین کارت پشیمونی نباید دوباره تکرارش کنی.
آفت بزرگ اینجور قهرا اینه که فقط و فقط شوهرتو ازت دور میکنه. کم کم بعد از یه مدت این سرسنگین بودن ها و کم محلی ها واسه جفتتون عادی میشه. اونوقت خدایی نکرده بجای زن و شوهر مثل دوتا همخونه میشید. تازه ممکنه بقیه اگه خبردار شدند، این وسط بخواند از آب گل آلود ماهی بگیرند و بین شما دوتا بیفتند. اونوقت اگه شوهرت کسی رو واسه دردو دل کردن و پر کردن تنهایی هاش نداشته باشه چی میشه؟:163::163:
-
داشتم تاپیک بقیه رو می خوندم.....
ازدواج دوم....
کتک کاری.....
طلاق.....
اعتیاد.....
این دنیا چه خبره؟؟؟؟؟؟ راستش رو بخواین دیگه گیج شدم.
یادتونه براتون تعریف کردم که آشتی کرده بودیم.....
مثلا آشتی کرده بودیم و خواستیم مهمون دعوت کنیم. بخاطر مهمونی سر 2 تا چیز بیخودی دعوامون شد:
1- با وجودی که 50% دعواهامون سر نوشیندنی های غیر مجازه و مرتب سر این موضوع با هم بحث داریم، دوباره به مهمون ها نوشیدنی تعارف کرد. اونم به فامیل من که اصلا اهل این جور چیزها نیستن. به من هم کارد می زدی خونم در نمی اومد
2- کلی توی مهمونداری و آشپزی کمکم کرده بود و وقتی اومد پیشم نشست بهم گفت برم براش چایی بیارم منم که دلم از دستش پر بود نیاوردم.
خجالت می کشم بگم چی شد.....
همین دو تا باعث شد با هم لج بیافتیم و من هم که از قهر قبلی هنوز دلم پر بود انقدر عمدا اذیت اش کردم تا مستاصل و بیچاره شد. هیچ وقت اینجوری ندیده بودمش. خیلی ناراحت بود یه غم عمیق و وحشتناک. انگار هیچ کاری از دستش بر نمی اومد. نه می تونست از خونه بره، نه می تونست با قول های الکی ماست مالی کنه. یک دفعه نشست و گریه کرد. توی بزرگ ترین مشکلات ندیده بودم گریه کنه.....
می دونید چیه؟ همسرم تمام تلاش اش رو می کنه ولی درست بشو نیست. می خوام همسرم رو ببخشم. دلم رو باهاش صاف می کنم. تا الان دلم می خواست اون همه چیز رو درست کنه ولی از این به بعد خودم این کار رو می کنم. مطمئن ام که می تونم.
همونطور که قبلا گفته بودم همسرم دوره ای خوبه و بعدش دوره ای بد اخلاق. این چند روز خوش اخلاق بوده ولی داره وارد دوره بد اخلاقی می شه. این بار می خوام شرایط رو کنترل کنم و نذارم اتفاقی بیافته.
وقتی پست های دیگران رو خوندم و مشکلاتشون رو دیدم خیلی براشون ناراحت شدم و از خودم هم خجالت کشیدم. احساس می کنم مشکل کوچیکی دارم که توانایی تحمل کردنش رو ندارم. برای همین دیگه نمی خوام هیچ پستی بذارم. برای همین باهاتون خداحافظی می کنم. از کمک هاتون متشکرم و برای همتون آرزوی موفقیت می کنم.:43:
-
سلام
آفرین ابر بهاری عزیزم! :46:
تو بالاخره به اصل این شعر رسیدی :104: :104: :104:
آینه چون نقش تو بنمود راست! .......... خود شکن آیینه شکستن خطاست!
حالا که دست از توقع برداشتی و فقط دنبال بهبود روابط هستی ایمان دارم به لطف خدا از
پس مسائل بر می آیی!
هر وقت احساسات بد سراغت آمد نعماتی که داری را بنویس تا یادت بیاید که چقدر
خوشبختی.
روی روابط زناشوییتان هم کار کن!
هر وقت مشکلی پیش آمده پیش ما بیا!
هرگز با همسرت هم مقابله به مثل نکن!
موفق باشی گل من
از خدا در این ماه ربیع ، ماه شادی و رحمت ، خوشبختی را برایتان آرزومندم!
:72: