بذار خودش به ميل خودش به نامت كنه.
تو اصرار نكن كه به نامت كنه. فقط غير مستقيم بهش بگو.
نمایش نسخه قابل چاپ
بذار خودش به ميل خودش به نامت كنه.
تو اصرار نكن كه به نامت كنه. فقط غير مستقيم بهش بگو.
بیشتر الان برای مسافرت موندم چیکار کنم لیلاجون؟
از قطار خوشم نمیاد.
یثنا جان
یادت باشه قضیه مال من مال تو رو تو زندگیت باب نکنی که واقعا اگه همسرت یاد بگیره و هی بخواد مال من و مال تو بکنه خدا به دادتون برسه
اگه می خواد تنهایی ماشین بخره بذار بخره و تو هم پولاتو خودت جمع کن تا بتونی برای خودت ماشین بخری چون مطمئنا بعدا با وجود بچه یه ماشین جدا برات لازم میشه
ممنون اقلیماجون.باشه حتما .در مورد مسافرت و نوع رفتنش و پولش نظرت چیه؟
نمی دونم چند سال ازدواج کردی ولی من با اینکه چهار سال ازدواج کردم خیلی دوست دارم با قطار با همسرم به مسافرت برم چون قطعا مدت زمان بیشتری رو با هم تو قطار خواهیم بود و کلی بهمون خوش می گذره
میگم بستگی داره چه طوری فکر کنی
ولی یثنا جان هدفتون از مسافرت تفریح و خوش گذرونیه پس اگه بخواد مشکل ساز بشه قطعا هدف اصلیتون زیر سوال میره
همسرت با توجه به درامد خودش و اون طوری که شرایط مالیش بهش اجازه داده داره شما رو سفر می بره مطمئن باش لذت بیشتری خواهد برد وقتی که خودش شما رو سفر ببره تا وقتی که شما بخواین تو این زمینه کمک مالی کنید!!
پس بیشتر به این فکر کن که چه طور می تونی از این سفر لذت ببری تا اینکه بخوای به چه طوری و یا کجا رفتنش فکر کنی
بعدا هم وقتی به گذشته نگاه می کنی این لطف همسرتو که به خاطر شما از خواستش (ماشین خریدن)گذشته و به سفر بردتت رو فراموش نمی کنی
وقتی اون از خواسته اش به خاطر شما گذشته پس شما هم از خواسته ات به خاطر اون بگذر و انعطاف بیشتری به خرج بده
یثنا جان سلام عزیزم
به نظره من بزار احساس مردونگی خودشو داشته باشه یه جور نا محسوس کمکش کن بچه ها درس میگن تو خرید و یا تویه مسافرت کمکش کن نزار زیاد ماله من و ماله تو بشه از خودت شروع کن حساب کتاب باشه تو پولات ولی این حسابو کتابو با خودش نشین انجام بده.تا یه حد همیشه کمکش باش چون به هر حال تو داری از وقت خونه واسه سرکار کم میکنی :72::72:
اگه از قطار خوشت نمیاد بشین باهاش صحبت کن با یه طرز خیلی مهربونانه بگو مثلا دوست دارم این سفر برای هردومون دلنشین باشه و یه جور بشه که فردا به بچمون بگم پدرت با تمام سختی که براش داشت چون من سختم بود قبول کرد با هوایپما بریم از این جور حرف زدنا...بعدم بهش بگو منو تو نداریم اگه واسه خرید ماشین پول کم اوردی میتونی رویه منم حساب کنی به نظرم جواب بده:46:
این فقط یه نوع نظر شخصی بود:72:
از خیر مسافرتم گذشتم.میخواستم یه مبل دیگه بگیرم اما نگرفتم طلاهام فروختم تا یک ماشین خوب بخریم اما تمام نقشه هام رو نابود کرد.دیشب شوهرم رفته یک ماشین مدل پایین که 200000کارکرد داره بیعانه داده.:302:نقل قول:
نوشته اصلی توسط یثنا
با اینکه دو سه میلیون دیگه بیشتر از پولی که الان داده جمع کرده بودیم.:302:
جای اینکه خوشحال باشم فقط دیشب گریه کردم.کارش رو توجیه میکنه.میدونم اگه مخالفتمو ادامه بدم و باعث لغومعامله بشم اگه بشه شوهرم به هم میریزه و تلافیشو سرم درمیاره:302:
به من میگه هیچ زنی اندازه تو دخالت نمی کنه تو فضولی:302:
چي شده يثنا؟ چرا شوهرت اين كار را كرد؟
نمیدونم لیلا جون.میگه خیلی ماشین تمیزییه.خونگیه.
نمیدونم اگه خونگیه چرا 200000 تا کار کرده؟
ببين مردا از اين چيزها بهتر از ما سر در مي آورند. به نظر من هم بهتره دخالت نكني. با باقيمانده پول هم براي خودت طلا بخر. ناراحتي نداره كه.