RE: بخاطر لج بازی کار به قهر طولانی کشیده
نقل قول:
صبحش زنگ زدو گفت وسایلت و بردم خونتون کذاشتم که دیگه نبینمت از اخلاقت بدم میاد و قهر کرده و در صورتی باهام حرف میزنه که قبول کنم من اشتباه کردم باهاش مخالفت کردم و ....
ببخشید دوست عزیز ولی فکر نمیکنی تا وقتی عقد هستی میبایست بیشتر فکر کنی؟؟قصدم این نیست که بگم جدا شو ولی...
مسئله فقط ابرو برداشتن نیست...اینجوری سر هر موضوعی که میخواد انجام بده همین روش رو پیش میگیره...
تا اینجا که از شوهرت گفتی معلومه هنوز بالغ و اماده ازدواج نشده و خودشو بچه ای میبینه که با داد و بیداد و قهر به خواستش میرسه..کلا شخصیت پخته ای نداره..
رفتین پیش مشاور بهتون چی گفت؟؟
نتیجه موضوع اعتیادش رو هم بگو
سلام فرانكم
دوباره چي شده..
دقت كردي هنوز عروسي نكرده چقدر مشكلاتت زياد شده؟!
چرا با هم زندگي ميكنيد؟ البته عقد هستيد بله زن قانوني و رسميش هستي اما تو با شرايط فعليت ( 2 تاپيك قبلت) مشكلاتي داري كه بايد حل بشه
اون قضيه اعتياد برطرف شد؟
پرخاشگري كردن ها هم كه پا برجاست
من نميگم تغييري نميكنه اما ميگم خيلي اذيت خواهي شد.. بهار 66 درست ميگه ..شوهرت هنوز عاقل و بالغ نشده
فرانكم بيشتر فكر كن ...به خدا زندگي اينقدر بالا پايين داره كه اگه مردت مرد نباشه محكم نياشه از پا در مياي
يك سر ديگه برو پيش مشاور و اينكه.... وقتشه خانوادتو در جريان بزاري:305:
سلا عزیزم نامزد منم همین خصوصیات رو داشت به اضافه تحقیر کردن درست و درمون در حالی که من هیچ مشکلی نداشتم اینجور آدما خودشون مشکل دارن و از درون حقارت میکشن که انقد خودخواهن. خوشبختانه من دارم ازش جدا میشم چون لیاقت داشتن من رو برای یک ساعت هم نداشت چه برسه به یه عمر:311:
از همتون واقعا ممنونم :72:
بله من خودم دارم رفتن پیش مشاور رو ادامه می دم تا لااقل خودم به یه نتیجه درست برسم
تا اینجا که متوجه شدم هیچ کس تغییر نمیکنه ایشون هم هنوز بچه است اینو قبول دارم
نمی گم خودم کامل و بی عیبم نه منم اشتباهاتی می کنم قبول دارم اما اشتباه فرق داره با اخلاق تند - اشتباه برخورد کردن فرق داره با عصبی و پرخاشگر بودن - چی بگم نمی دونم....
بهار 66 عزیز ممنونم:72:
در خصوص صحبتهای مشاور
راستش بعد از اینکه همسرم رو دید بهم گفت 1 یا 2 ماه زمان بدم بهش تا روی همسرم کار کنه می گفت بعد از 2 ماه نتایج و تغییرات زندگی رو بررسی می کنیم اگر جواب داد که هیچ اگر نه باید تصمیم درست بگیری
یکتا جونم خیلی خوشحالم کردی که بهم سر زدی:72:
قضیه اعتیاد هنوز مشخص نشده راستش مشاورم گفت که قعلا از ازمایش بردن صرف نظر کن چون موقعیتش نیست واسه اینکار ( چون همسرم در حال اصلاح کردن برخی از رفتارهاشه) گفت بذار ببینیم می تونه اگه شد بعدا به اون بپرداز چون احتمالا قضیه ازمایش باعث میشه لج کنه مخصوصا الان که منتظره ببینه تو چقدر کمکش میکنی گفت پله پله به همه چی می پردازیم
راستش منکر علاقه اش به خودم نمیشم چون واقعا میبینم که دوستم داره و منم همینطور. اما رفتار هاش واقعا دست خودش نیست بخاطر اینکه چندین ساله که توی خونشون اینطوری بوده که دادو بیداد کنه واسه رسیدن به خواستش چون نتیجه داشته واسش و الان وقتی با عکس العمل من مواجه میشه فکر میکنه من ادم خودخواه و پرتوقعی هستم.
:323: توکل به خدا باید ببینم نتیجه چی میشه توی این مدت زمان.
سلام
اما به نظر من خودت موقع آرایش کردن ازش نظر بخواه مثلا چه رنگ رژی رو بزنم بهتره یا خیلی سوالات دیگه حتی اگه یکی دوبار آرایشت اون جوری که می خوای نشه شوهرت می فهمه که نظرش برات ارزشمند هست
و موقعی که تو هم از چیزی بدت بیاد همون رو وسیله نمی کنه برا انتقام گرفتن
مردا ذاتا از ابرو برداشتن خوششون نمی یاد اینو بدون که این براش یه وسیله شده
خب کمک کن به خودت و با مهربونی نظرش رو بخواه
عزیزم خیلی موقع ها حرفای قبل از ازدواج عملی نمی شه ولی باید دید چقدر مهمه و اولویت بندیشون کنی
به نظر من اگه تو آرایشت رو چند بار به میل شوهرت انجام بدی رنگایی که دوست داره یا نوع پوشش اونم خیلی خوب باهات راه می یاد