ببینید مطمئنا من و آقا عارف الان میتونیم تحمل کنیم. ولی مطمئنا این بعدا سر باز می کنه و ممکنه مشکل ایجاد کنه.
قراره از پایه همه چیز اصولی بره جلو تا بعدا با تیب خاطر زندگی شروع بشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
ببینید مطمئنا من و آقا عارف الان میتونیم تحمل کنیم. ولی مطمئنا این بعدا سر باز می کنه و ممکنه مشکل ایجاد کنه.
قراره از پایه همه چیز اصولی بره جلو تا بعدا با تیب خاطر زندگی شروع بشه.
منم با آقا مجید موافقم و اگر این حالم ادامه داشته باسه میدونم بینه راه مشکل برمیخورم و تحمل واسم ممکن نیستو اون حاله بهم ریخته بر من و فکرام غلبه میکنه و به بدترین شکل بروز میده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط 1majid
لطفا کمکمون کنین با تجارب و اندوخته هایه گرانبهاتون
مقسی
شما قدم اول که همون پذیرش تغییر باشه رو برداشتی،می مونه قدم بعدی که مراجعه به یک مشاور و احتمالن بعدش
روانپزشک ـه.اینجا کمک زیادی بهت نمی کنه.
من در حدی نیستم که به کسی مشاوره بدم ..
خودم هم کلی مشکل دارم که سعی میکنم با خوندن تاپیکهای مختلف ایراداتم رو شناسایی و برطرف کنم ..
من خودم به عشقم نرسیدم .تو این شانس رو داشتی که به عشقت برسی .پس قدرش رو بدون..
این حس دوست داشتن شما رو میشه با این مثال مقایسه کرد.
هر چقدر ماهی رو تو دستت بیشتر فشار بدی احتمال اینکه از دستت لیز بخوره و بیافته بیشتره ...
سعی کن آرومتر بگیریش تا هم ماهی خفه نشه و هم خدایی نکرده از دستت لیز نخوره!!:72:
سلام به عارف و مجید عزیز
از عارف عزیز خیلی ممنونم به خاطر اشنا کردنم با موضوع حسادت جنسی که تا حالا ازش هیچی نمی دونستم ولی خودمونیم اگه این حسادت جنسی شامل شکاکیت و مالکیت نبود خیلی هم زیبا و قشنگ بود چرا که در این صورت می تونستیم بهش بگیم غیرته عاشقانه اقا عارف شما که این موضوعه رو به این خوبی میدونید دیگه چرا هنوزم این حساسیت رو دارید:)
اما نظر شخصی نه مشاوره :همون طور که شما دوست دارید عزیزتون به اعتقاد ها و باورهای شما نسبت به ظاهر و رفتار اهمیت نشان دهد عزیز دلتون دوست داره شما هم به اعتقادات و باورهایش اهمیت نشان بدهید و راست میگید که اگه از حد بگذره مشکل ایجاد میشه چون در اون صورت همش به جای لذت بردن برا خودمون افکار احمقانه ایجاد میکنیم ولی به نظرم هر وقت این افکار به ذهنتون امد خودتون رو بزارید جای اون و به خودتون بگید او بهترین است حتما خودش به این موضوع با توجه به حساسیت های بی مورد قبلی ام فکر کرده و اون هم شاید درباره ی من این افکار را داشته باشد!به خودتون عشقتون متعهد و مطمئن باشید پس سعی کنید عشق را با اعتماد و احترام به عقاید و باورهایتان زیبا تر کنید و به ورود ممنوع های یکدیگر وارد نشیم هر کس برا خودش حد و حدودی دارد پس اقا عارف و مجید خلاف قوانین عشق رفتار نکنید:327:
ما ز هر صاحب دلی یک رسته فن آموختیم
عشق از لیلی و صبر از کوه کَن آموختیم
گریه از مرغ سحر ، خود سوزی از پروانه ها
صد سرا ویرانه شد ، تا ساختن آموختیم ...
سلام به عارف و مجید عزیز
از عارف عزیز خیلی ممنونم به خاطر اشنا کردنم با موضوع حسادت جنسی که تا حالا ازش هیچی نمی دونستم ولی خودمونیم اگه این حسادت جنسی شامل شکاکیت و مالکیت نبود خیلی هم زیبا و قشنگ بود چرا که در این صورت می تونستیم بهش بگیم غیرته عاشقانه اقا عارف شما که این موضوعه رو به این خوبی میدونید دیگه چرا هنوزم این حساسیت رو دارید:)
اما نظر شخصی نه مشاوره :همون طور که شما دوست دارید عزیزتون به اعتقاد ها و باورهای شما نسبت به ظاهر و رفتار اهمیت نشان دهد عزیز دلتون دوست داره شما هم به اعتقادات و باورهایش اهمیت نشان بدهید و راست میگید که اگه از حد بگذره مشکل ایجاد میشه چون در اون صورت همش به جای لذت بردن برا خودمون افکار احمقانه ایجاد میکنیم ولی به نظرم هر وقت این افکار به ذهنتون امد خودتون رو بزارید جای اون و به خودتون بگید او بهترین است حتما خودش به این موضوع با توجه به حساسیت های بی مورد قبلی ام فکر کرده و اون هم شاید درباره ی من این افکار را داشته باشد!به خودتون عشقتون متعهد و مطمئن باشید پس سعی کنید عشق را با اعتماد و احترام به عقاید و باورهایتان زیبا تر کنید و به ورود ممنوع های یکد
سلام عارف جان
من یه خانمم میتونم نامزده تو درک کنم وقتی این برخورد ازت میبینه
اولش شاید راضی باشه شاید به خاطر اینکه متوجه میشه که برات مهمه
اما این برای طولانی مدت نیست
بعد از یه مدتی خسته میشه از این اوضاع و مسلما واکنش نشون میده
شما هم این طور که معلومه دوست ندارید خلاف میل شما رفتار کنه (حالا به هر دلیل)
شما خودت رو بزار جای نامزدت ازیت نمیشی با این اوضاع
اگه نتونی این عادتت رو ترک کنی اونوقت چه بلایی سر زندگیتون میاد:101:
سعی کن نامزدت رو اونطور که هست قبول کنی
بهش اجازه بده خودش باشه اون اینجوری بوده که تو به خواستگاریش رفتی
یعنی اینکه تو همونطوری اون رو قبول کردی
اگه با این فکر که حالا بزار کارمون جور بشه سعی میکنم عوضش کنم پا پیش گذاشتی کارت خیلی اشتباهه
شما الان نامزدیت
اگه میخای موفق باشی این رفتارت رو کنار بزار (به هر نحوی که شده، مشاوره ، یا...)
ولی اصلا به این فکر نکن که میتونی اون رو تغییر بدی
فقط به ترک رفتارت فکر کن:305:
اگه دیدی نمیتونی بهتره الان این موضوع رو با نامزدت در میون بزاری و بهش بگی که روش خیلی حساسی و داری بهش عقاید خیلی وسواسی:163:
ببین چه تصمیمی میگیره
معشوق ماهي ايه كه داخل آب وتوي دستاته اگه انگشتاتوواكني ميفته وازبي آبي مي ميره واگه تودستات فشارش بدي بازميميره:303:
از راهنماییه دوستان خیلی ممنونم این دو روزی انقدر با خودم کلنجار رفتم که الان میتونم بگم خیلی راحتتر میتونم ضاهرشو قبول کنم.یه جورایی از یه دیده دیگه دارم نیگا میکنم.من که به اون معتمدم.به قلبو روحش با شناختم،دیگه سخت گیری چیه؟فک میکنم از بس داستانایه خیانتو اینا شنیدم مغزم داغون شدو اینا عوارضه اوناس از طرفیم ادمی فوق العاده احساسی در عشق که دیگه رو هم میشه یه قفس واسه همسرم
خیلی ممنون از حرفاتون خ ازشون استفاده کردم.
واسه همتون ارزوی خوشبختی میکنم
سلام
باز خدا رو شکر
فکر می کردم مردای اینجوری داره نسلشون منقرض می شه
همسر من هم این حساسیت ها رو داشت اما من درک می کردم و می دونستم به خاطر اوضاع جامعه هست
این نشون می ده همسرتون و داشتن رابطه پاک فقط با خودش براتون مهم هست
البته باید رفتارتون کنترل شده و اوصولی و خوش باشه تا از شما آزرده نشه با محبت بهش بگید
من دوست ندارم لذت زیبایت رو دیگران بچشند
مطمئن باشید اثرش 100 برابر بیشتر هست