-
RE: بعد از یک سال نامزدی
خواهر خوب من شما خودت داری میگی 15 سانت از نامزدتون کوتاه ترید یعنی 159 سانتین... .شما در واقع قدت کوتاهه در حالیکه نامزدتون قدش 174 هست و قدش متوسط حساب میشه.....همونطور که دوستان هم گفتن زن و شوهر بهتره که قدشون با هم تناسب داشته باشه...و.شما و همسرتون از این نظر متناسب هستید....اختلاف قدی 15 سانت به دیده من کاملا استاندارد و ایده اله....تازه چیزای بسیار مهمتر از قد وجود داره،کمی هم به اونا فکر کن
،فردا که رفتین زیر یک سقف مسائل بسیار بسیار مهمتر از قد پدیدار میشن.....بیشتر به اونا فکر کن....حرف ادمای ظاهر گرا رو هم از یک گوش بشنو از اون گوش دیگه بیرون کن.....شوهر قد بلند به معنی حس ارامش و خوشبختی نیست،نبوده و نخواهد بود....در مقابل شوهر خوش اخلاق،چشم پاک و اهل کار و تلاش کسی یه که اورنده خوشبختی برای یک دختره......برای شما و همسرتون ارزوی خوشبختی و سلامتی دارم.
-
trustworthy عزیز نظر همه مونو کامل کرد.فقط یه نکته می مونه: دوست داری نامزدت پیش خودش با دیگران مقایست کنه؟دوست داری بگه فلانی نمیدونم چشاش او رنگیه یا موهاش این رنگیه،مینیک صورتش فلان فرمو داره؟بعدش یهو سرد بشه در حالی که کشته مرده شی؟خودتو بذار جای اون،یک طرفه به قاضی نرو.
من ا... توفیق
-
ضمنا اگه شوهرت از تو خیلی بلندتر باشه تو در مقابلش خیلی کوتاهتر به نظر میای و اونایی که میخوان راجب ظاهرتون هم نظر بدن میگن چه دختر کوتاهی!اینجوری ممکنه ظاهر تو در مقابل شوهرت دیگه به چشم نیاد.
وقتی گفتی مرد رویاها خیال کردم چه خصوصیات اخلاقی داره که نامزدت نداره اما حالا که فقط مسئله قد هست باید بدونی اولا هیچ کس کامل کامل نیست مثلا خودت کاملا بی عیب و ایراد هستی؟؟
ثانیا قدتون هم که همه میگن خوبه.
اما بازم انتخاب با خودته.خوب بشین منطقی با خودت فکر کن.همه خوبیا و بدیهاش رو بسنج.دیگه از وقتی که عقد بکنید شوهرت باید مرد رویاهات بشه اگه زیاد ازحد رو مسئله قد مانور بدی ممکنه بعدا مسائلی برات پیش بیاد.
در مورد صحبت مسائل جنسی گفته شده تا وقتی عقد نکردین و نامزدین ازصحبت تو این مسائل پرهیز کنید و تلاشتون رو صرف شناخت کنید.به قول معروف تو این دوره دمیدن در تنور احساسات ممنوع
-
از همتون ممنونم. فعلا که دارم قرص های ضدافسردگی که دکتر بهم داده رو می خورم. اصلا حال خوبی ندارم. از شب تا صبح کارم شده گریه. نمی دونم یه دفعه چرا این جوری شدم. داشتیم با عشق از هم دیگه لذت می بردیم. یه دفعه انگار سنگ تو سر من خورده باشه از این رو به اون رو شدم. امروز نامزدم طفلی می گفت تو دیگه منو نمی خوای اصلا یه جوری شدی. وای خدا من دلم نمی خواد پسر به این خوبی رو از دست بدم.
-
شما خیلی جالبیدااااا
این حرفاتون با ....
به هر حال فکر کنید و فکر کنید و فکر کنید. یک اشتباه کوچولو همه چیز رو نابود می کنه.