سلام
برو بچ همدردی از اینکه اینقدر منو تحویل گرفتید و جواب دادید خیلی ممنونم!بازم به گردافرید مهربان!
همه تون موفق باشید...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
برو بچ همدردی از اینکه اینقدر منو تحویل گرفتید و جواب دادید خیلی ممنونم!بازم به گردافرید مهربان!
همه تون موفق باشید...
باشه من اگه كتابش رو پيدا كردم حتما مي خونم آخه عاشق خوندنم اونم رمان! حالا اگه يكي هم ازش تعريف كرده باشه كه ديگه هيچي!!!
سلام
اینترنتی هم فروش دارند....
انتشاراتش کجاست....
سلام
در همينجا به مدير محترم سايت پيشنهاد مي كنم بخشي رو به عنوان معرفي كتاب اختصاص بدن . تا دوستان كتابهاي رو كه مطالعه كردن و به نظرشون آموزنده و جالب مياد در اون بخش بتونن معرفي كنند .
سلام
موافقم
از آنجا که در بخش مهارتها، آگاهی ها و روش ها زیرشاخه ای با عنوان کتب روانشناسی داریم می توانیم شاخه سایر کتبها را نیز در آنجا ایجاد کنیم.
بسيار ايده جالبي است. اگر فرمت و قالب خاصي هم داشته باشد عاليتر است. مثلا در قسمتي مشخصات عنوان و نويسنده كتاب قرار داده شود و در قسمتي ديگر موضوع و يا خلاصه اي از محتواي آن عنوان شود تا افراد با آگاهي بيشتر سراغ يك كتاب بروند.
ذات بد نیکو نگردد،چونکه بنیادش بد است
تربیت نااهلان را چو گردو بر گنبد است
منتظر جان خواهر خوبم اینو بگم خیلی ازت خوشم اومده و دوستت دارم :228:
خیلی با حالی دختر :72::P:72:
راستی اگه می شه یه کم بیشتر در مورد کتابی که معرفی کردی توضیح بده
دست گلت درد نکنه.:72::73::72:
سلام
واییییییییییییی!چقدر تحویل گیری!بابا خیلی ممنونم!خیلی گلید...
.
گلپر گل:این با بقیه خیلی فرق داره(من متاسفانه با کتاب میونه زیاد خوبی ندارم ولی این یه چیز دیگه است!حتما بخونش...
.
جناب مدیر:فروش اینترنتی رو نمی دونم .
مشخصات کتاب :
لیتوگرافی: کلهر
چاپ و صحافی:سوره
چاپ دهم:اردیبهشت 1385(نسخه ای که من دارم)
شمارگان:3300 نسخه
.
نادیا جونم خیلی ممنونم. خودت باحال تری!
بذار نگم!منظورم داستان رمانِ.راستش من خودم داستانشو می دونستم ولی وقتی خوندم یه چیز دیگه ای بود.کلمه به کلمه اش پر از عشق...
.
و اما داداش یه کم عصبانی خود خودم!گردافرید مهربان!
نظر لطفته!من نمی دونم چه جوری باید این همه لطف و محبت رو جواب بدم!!!
آرزومند روزگاری سرشار از عشق و شادی برای همه دوستای گل خودم.
سلام
تموم شد!؟منظورم کتاب خوناست!
بابا یه ذره منو تحویل بگیرین!
جناب مدیر،آقای گردافرید،نادیا جون،گلپر کتاب خون،دانه تحویل گیر!بالاخره تصمیم گرفتید بخونید یا ...!؟
آقا عرفان که منو شرمنده کردند!همه رو لو دادن!حالا تازه شدید مثل من!آخه منم داستانشو می دونستم.ولی بازم خیلی خیلی خیلی جالبه!شنیدن کی بود مانند خواندن!!!
راستی اقا عرفان!خودتون خوندید؟اگه نخوندید،حتما بخونید!
ممنونم