چرا نامشخص؟ مثلا قراره بعد صفر عقد كنيم؟ فقط ديروز اين مساله پيش اومد كه من شك كردم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا نامشخص؟ مثلا قراره بعد صفر عقد كنيم؟ فقط ديروز اين مساله پيش اومد كه من شك كردم؟
به همدردی خوش اومدی.
اگر بفهمی بهت خیانت می کنه یا راجع به همسر قبلیش دروغ گفته،بازم باهاش ازدواج می کنی؟همیشه یه احتمالی
برای بهم خوردن کنار بذار.
پ.ن:چرا آخر جمله هات علامت سوال می ذاری؟
راستش نمي دونم. الان اينقدر ناراحتم كه نمي دونم چي بگم. اين روزا فصل امتحاناتام هم هست و خيلي درگيرم چون من دانشجو هم هستم و با توجه به اين مساله كه پيش اومده اصلا حال خوبي ندارم. شما بودين چيكار مي كردين؟
سلام
دوست عزیز
حسابی تحقیق کن از خودش شروع کن باید با حوصله جوابت رو بده اگر الان بهت می گه خودت شک داری یعنی مشکل از توست پس 4 سال دیگه چی 10 سال دیگه که تکراری شدی چی می گه
اون الان باید نهایت تلاشش رو بکنه که اعتمادت رو حلب کنه
خیلی جدی بگیر
نگو فقط این یکباره شاید یه نشونه باشه
قبل از عقد اجازه داری شک کنی.اجازه داری کنکاش کنی.اجازه داری حواست جمع باشه.اجازه داری به هر جا که می تونی سر بزنی تا بهتر طرفتو بشناسی.حتی اجازه داری ازین که نکنه دروغ بگه استرس بگیری البته استرس سازنده.اما بعد عقد باید چشم پوشی کنی.مطمئن باش اگه بعد ازدواج می یومدی اکثرا بهت می گفتن بهش اعتماد کن.کنکاش نکن.نذار قبح قضیه(البته اگه قضیه ای باشه)بریزه.پس چشماتو خوب باز کن.به هیچ عنوان به رابطه جنسی ادامه نده.تحقیق کن.قبل از عقد مطمئن شو.اومده بودی بهت بگیم بی خیال از عنوان تاپیکت مشخصه ولی هیچ کدوم اینو نمی گیم زودتر دست به کار شو.
دوست عزیز:72:
دوستان گفتنیها رو گفتند.
خواستم اینو اضافه کنم که " ازدواج نکردن خیلی بهتر از ازدواج اشتباه کردن است."
الان بهترین فرصت هست که حتی از طریق تلفن و ایمیل رد همسر سابق ایشون رو بگیری
و حسابی در مورد اعمال و رفتار ایشون تحقیق کنی.
وقت برای عشق ورزی - دلدادگی- وابستگی و ....... زیاد هست الان زمان زمان شناخت هست
که شما داری این زمان رو در جهت نادرست هدر می دهی.
مواظب خودت باش که خدای ناکرده حسرت فرصت از دست داده رو نخوری.
موفق باشی.:72:
امروز مي خوام برم با مامانش حرف بزنم. اين اولين باره كه مي خوام با مامانش راجع بهش حرف بزنم. لطفا بگيد چي بپرسم؟
اینکارو نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط roya56
هیچ فایده ای نداره
اصلا درباره پسر پیش مادرش حرف زدن هیچ فایده ای نداره غیر از اینکه اونم نسبت به مسائل خودت و همسرت حساس کردی و تا کوچکترین ناراحتی داشته باشی اوضاع رو با نگرانیه بیخودش به هم میریزه
اشتباه محض نکن اینکارو:81:
سلام به همه دوستان
ممنون كه ديروز خيلي راهنماييم كردين؟ من امروز مي خوام برم با مامانش صحبت كنم؟ لطفا بگيد چي بگم و چي بپرسم؟ چون اين اولين باره كه مي خوام با خانوادش در موردش صحبت كنم؟:325:
من كه نمي خوام برم از بديهاش بگم. مي خوام ازش بخوام در مورد پسرش برام بيشتر حرف بزنه و از زبون اونم بشنوم كه علت طلاق چي بوده؟