RE: همسرم بين ما تبعيض گذاشته؟
سلام
اول اینکه این خانم چه نقشی در زندگی شما دارد . به جز یک سری حرف که از زبان شوهرتان شنیده اید . آیا این دلیل خوبی برای به قیاس کشیدن است ؟!
1- کی گفته که همه ی حرفهای شوهر شما درسته و همه ی این کارها را کرده ؟!
2- شما پای حرفهای آن خانم نشستی و دلائل ایشان را می دانی ؟
3- چرا کسی که وجود ندارد و نقشی هم ندارد برای خودت تابو رنج ازش می سازی ؟
آن زندگی اگر موفق بود ( با هر آنچه که در آن بود و نبود ) که الان شما کنار دست همسرت وجود نداشتی . و اگر موفق نبوده چرا خودت را با یک ادم غیر موفق مقایسه می کنی ؟( غیر موفق یک کلمه است نه چیزی بیشتر )
اما از نظر من شما این مقایسه کردن را بهانه قرار داده ای تا با یک اصلی که با آن مخالفی و از آن ناراضی هستی حرف بزنی . حال یا حقوقت ؟ یا ..................
نارضایتی اصلی چیست ؟!
RE: همسرم بين ما تبعيض گذاشته؟
مرسي از همگي.نمي دونم اني جان.شايد حق باشما باشه.خانوما اينجورين اگه از چيزي نارااحت باشن به همه زندگيشون تعميم مي دن واين خيلي مهمه كه علت اصلي ناراحتيتو پيدا كني...بايد درياره توقعات خودم در رابطه زناشويي و انتظاراتم ورفتار همسرم بيشتر فكر كنم.واقعيتش اينه كه من خيلي وقتا از چيزايي كه به نظربقيه ساده مياد به راحتي نمي گذرم...شايد اين منم كه خيلي ايده ال گرا و پر توقعم...بايد بيشتر فكر كنم و بعد امتحانمحتما پيش مشاورم برم..
رايحه جان ممنون عزيزم تاپيكتو كامل خوندم وقعا اين موضوع واسه منم معضله چون عين همين حال رو دارم...خيلي مفيد بود ...مي دوني عزيزم ما كه خودمون ادماي ظاهربيني نيستيم نبايد به ظاهر بقيه اينقدر توجه كنيم.و من يه چيزي از شوهري ياد گرفتم:خوش تيپ بودن نيازي به لخت بودن نداره.تو با پوشيدن يه لباس شيك ولي مناسب و ارايش متوسط مي دوني تو جمع بدرحشي.و يه واقعيت اينه كه همين ادمايي كه توي جمع اينقدر به برهنگي و ارايش غليظ تمايل دارن دوست داشتن مثل تو نجيب و شيك پوش باشن.حالا به نظر من نجيب و شيك پوش بودن خيلي بهتر از فقط خوش تيپ بودنه.