RE: شوهرم بچه نمی خواد...
سلام حق طلب عزیز
به نظرم به زور و با اختلاف یک از دو نفر که نمیشه بچه دار شد.
من خودم 23 سال دارم و 3 ساله ازدواج کردم و مشکلی دارم که پیش هر دکتری رفتم گفتن باید تا 25 سالگی زایمانت رو کرده باشی.منم مثل شما افتاده بودم تو هول و هراس که چی میشه و چی نمیشه چون اصلا اصلا موقیعت بچه دار شدن نداشتیم و نداریم
اما یکیم که فکر کردم دیدم خدای بزرگ مطمئنا منو تنها نمیذاره.اگه اون بخواد من 60 سالگیم هم میتونم بچه خوب و سالم به دنیا بیارم.باید بهش اعتماد داشته باشی.توکل کن به خدا.
من از وقتی خودم و زندگیم رو سپردم دست خدا همه چیز داره روز به روز برام بهتر میشه.
پس نگران نباش.وقت بچه درا شدن دکترا و ماماها تعیین نمیکنن.این خداست که هرچی بخواد همون میشه
توکل به خودش.خودتو بنداز تو آغوشش اونوقت میبینی که چه طور همه چی درست میشه
دوست خوبم سلام
من کل داستانت رو خوندم و برات هم یه پیام گذاشتم که امیدوارم به دردت بخوره
ولی باتوجه به مشکلاتی که داری اول باید زندگیت رو اصلاح کنی و اوضاع رو مناسب و تازمانی که محیط برای پذیرش بچه مناسب نیست هیچ اقدامی نکن
در مورد بچه دارشدن هم هول اینکه دیر شده رو نداشته باش خدا اگه بخواد توی هر سنی بهت می ده مهم الان زندگیته که با اوردن بچه توی این شرایط نمی تونی اصلاحش کنی
مراقب و مواظب خودت باش عزیزم و بیشتر فکر کن
دوست خوب و مهربونم ممنون که هر لحظه با منی و از نظرات قشنگت بی نصیبم نمی کنی.
باشه حتماً بی خیال بچه می شم فعلاً تا اطلاع ثانوی:P
چون خودم هم دو دل بودم و حرف تو خیلی آرومم کرد.
باشه سعی می کنم زندگی رو خیلی بهتر کنم.
می گم از وقتی که با خانواده همسرم صمیمی شدم خیلی زندگیم بهتر شده خدا رو شکر:323:
و توصیه ام در این مورد به همه کسائی که اینجا رو می خونن اینه که حتماً حتماً دل مادر شوهرشون دستشون باشه
861010100 باز ممنون از مهربونیات