RE: مال من و تو نداره؟؟؟؟؟ گیج شدم بخدا
ممنون از دوستای عزیزم .میفهمم جنس حرفاتونو...قبول دارم..بذارین یه موقعیت رو که دیروز پیش اومد بگم ببینم هرکدوم از شما اگه جای من بودین چیکار می کردین.
همسرم پنجشنبه یه چک حدود دویست هزار تومنی از دوستش داشت .که پول کنار گذاشته بود واسه اون.صبح که میخواست بره سرکار ازم خواست کارت بانکیمو بهش بدم واسه قسط وام ازدواج که قبلا قرار گذاشته بودیم و به توافق رسیده بودیم من پرداخت کنم. عصر که اومد بهم گفت عزیزم میدونی چی شد؟ امروز دوستم زنگ زد که پول چک رو کارت به کارت کنم واسش .و هرچی خواستم از کارت خودم انتقال بدم نشد .مجبور شدم از کارت شما انتقال بدم .گفت حالا پول نقد چک خونه هست بردار......
من هیچ عکس العملی نشون ندادم فقط گفتم موردی نیس.خوب شد حل شد..همین.
حالا به نظرتون من باید چه عکس العملی نشون بدم؟
- برم خونه و پول نقد رو بردارم ؟
- به روی همسرم اصلا نیارم و بیخیال بشم؟
اگر به لحاظ وجود مشكلات مالي مجبورين به شوهراتون كمك كنين، به طور كاملا نامحسوس اين كار را بكنين.
مثلا الان مي توني اصلا اون پول را برنداري و بذاري خرج خونه بشه و اصلا به روي شوهرت هم نياري.
به نظرم اگر هم به لحاظ شرايط مالي و زندگي مجبورين كمكي مالي به شوهرتون بكنين، اين كار را به شكل كاملا نامحسوس و كاملا بي منت بكنين. در غير اينصورت اصلا كمك نكنين بهتره.
پریماه جان
تعادل در همه چیز فضیلت است و موجب آرامش و صحت عمل . نه از این ور بام باید افتاد نه از آن ور .
قضیه ساپورتهای بیجا با عدم درک شرایط و تقسیم مشکلات فرق می کند .
شما لازمه بررسی کنی که همسرت آدم مسئولیت پذیری هست یا نه ؟ در چه شرایط و چه حدی ساپورت بیجا به حساب می آید و مسئولیت پذیری و حتی مردانگی او را خدشه وارد می کند ؟ و ... بر مبنای آن تصمیم بگیری .
وقتی تصمیم گرفتی کمک باشی مقدار و زمان و محدوده آنرا مشخص کن . مثلاً بگو تا فلان موقع که قسط ها تما میشه و دست و بالت باز میشه و با خیال راحت می تونم بهت تکیه کنم ، هرجا که خیلی ضروری نیاز مالی پیش اومد روی من حساب کن بگو البته ببخش که این جسارت رو می کنم فکر نکنی به مدیریت مالی تو و اینکه خوب تنظیم می کنی شک دارم ها ! ، من دارم می بینم که چطور دقیق برنامه ریزی می کنی و سعی می کنی خودت از پس همه چیز بر بیایی که واقعاً مایه افتخار من هست و لذت می برم از این قدرت مدیریتت . منظورم اینه که جاهایی که به ندرت پیش میاد و مطمنم که ناشی از اشکالی از سوی تو در مدیریت درآمد و هزینه نیست ، بلکه موقعیت پیش بینی نشده پیش میاد و تو هم دستت خالیه . به جای سراغ دیگری رفتن و تامین کردن من هستم . چون می دونم تا این قسط و قرضها تموم میشه ممکنه گاهی اینجوری پیش بیاد . خلاصه خوشحال میشم این وقتها در کنارت باشم بدون اینکه تصور کنی ذره ای به توانایی و مدیریتت تردید کردم که این حرفو میزنم .
اینجوری شما با ظرافت قدرت مردانه او را تقویت کرده ای . و با ظرافتی بیشتر آموخته ای که این حمایت مالی همیشگی نباید باشد و مطلوب اینه که او در جایگاه مردانه اش محفوظ باشد و هرجا نیاز بود و عدم مسئولیت پذیری یا سوء استفاده و ... نبود در کنارش هستی و ....... و خیلی پیامهای قشنگ دیگر که در این کلام و گفتگویت نهفته که تأثیر عملی دارد .
موفق باشی
.