RE: به همه دخترا بد بینم.
اگه تو دوران عقد و قبل ازازدواج طلاق بگیرین نصف مهریه رو باید بدین اگه بعد ازدواج باشه تمامشو.
دوست عزیز آخه ما اینجوری رسممونه.بعداز بله برون شیرینی خورن ومیریم مهزر عقد میکنیم میشیم نامزد
اینجوریه یا من اشتباه میکنم.
با اینکه یک بار ازدواج کردم خدایش دقیق نمیدونم. ازدواج من همچین صورت گرفت که چشم باز کردم دیدم یک نفر کنارمه:311: متوجه نشدم کی عروسیم بود.این ماجرا برای 9سال پیشه..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
بهار،متاسفانه بعضی ها نامزدیو با عقد یکی می دونن.منظور محسن م احتمالن عقد بوده.
متاسفانه تو شهر ما هم همینطوره.نامزدی یعنی دوران عقد.و این باعث می شه نتونن شناخت مناسب رو کسب کنن.و خانواده دختر که اجازه می دن طرف بیاد خواستگاری یعنی جواب بله.و فقط یه خواستگاری صوری انجام می شه دختر و پسر فوقش 1 ساعت با هم صحبت می کنن. 2 روز بعد آزمایش 3 روز بعد عقد
رایحه عشق دوست عزیز.
بااین مشکل باید چیکارکنیم. عقد کنم اگر تفاهم نداشتیم جدا بشیم .پس اینجوری باید حساب بانکی توپی داشته باشم که این نشد یکی دیگه و هی نصف مهریه رو بدم .اون وقت باید شناسنامه 100برگ بگیرم :311::311::311:
با سلام
آقای محسن فلاح چرا دوست داری مسائل را به هم بپیچونی.
اگر کلا بدبین به دخترا هستید. برای درمان پارانویا خود باید به یک روانشناس بالینی یا روانپزشکی مراجعه حضوری فرمایید. و طی چند جلسه رفتار درمانی و شناخت درمانی مشکل شما حل شود.
اما اگر سئوالتون در مورد راههای شناخت همسر و روش کار هست. بهتر است مقالات انجمن خواستگاری و انتخاب را به دقت مطالعه کنید.
این موضوع شما کاملا تکراری هست و نیاز به ادامه این تاپیک نیست. لذا تاپیک شما قفل می شود. لطفا از بازکردن تاپیک تکراری اجتناب فرمایید.
مقالات مربوطه به خواستگاری و انتخاب