RE: دائما آزار روحی و جسمی می شوم
روژینای عزیز
به تالار خوش اومدی
زمانی تصمیم به طلاق بگیر که همه تلاشت رو کرده باشی و پیش وجدان خودت آسوده باشی
از خوندن نوشته هات این جور برداشت کردم که شما انسانی آرام هستی ، و این خیلی خوبه
و اما مشکلاتی که عنوان کردی یکی ، دوتا نیست
چند موضوع جدا از هم هست که حل شدن هرکدومشون اون هم نه به طور صددرصد نیاز به زمان و همت تو داره
تفاوت اعتقادی
پرخاشگری همسر
بی احترامی به خانواده شما
حرف شنوی داشتن از مادرش ( عدم استقلال)
دادن گزارش لحظه به لحظه زندگیتون به مادرش( عدم رازدار بودن )
و ....
ببین خانومی هر کدوم از اینها مفصلا نیاز به بررسی داره
در تالار در خصوص چگونه برخورد با افراد عصبانی و پرخاشگر مقاله های زیادی هست
شروع کن به خوندن
فقط در خصوص تفاوت اعتقادی یه چیز خیلی کوچولو بهت می گم
خوبه اذان گوش کردن، مراسم عاشورا گرفتن و .... اما جهاد زن به نیکو شوهرداری کردن هست
یک مرد برای کسب ثواب باید نماز شب بخونه ، مسجد بره ، جهاد کنه ،روزی حلال بدست بیاره ، عبادت های سخت رو انجام بده
اما ما زنها فقط و فقط نیکو شوهرداری کردن برایمون ثواب نوشته میشه
شک نکن
غصه هم نخور ، چون خیلی خوشگلی و قیافه غصه دار اصلا بهت نمیاد
سلام مادلین عزیز. ممنون اما به نظر می رسد که شما بسیار دور از واقعیت قضاوت کردید . اینجانب در خلوت نماز می خوانم و تبلیغات مذهبی برای ایشان نمی کنم و نه مذهبی به آن شکلی که شما گفتید هستم. ایشان وابستگی بسیار به خانواده اش خصوصا مادرش دارد و رفتارش مقابله به مثل با من نیست بلکه کودکانه و ساده لوحانه و مانند یک بچه ننه 10 ساله است. گفتید شوهر در اولویت در برابر خداست اما خداوند برای من بالاتر و برتر از هر چیز و کسی است و به عشق او به بندگانش : شوهرم و خانواده خودم و خانواده او محبت و احترام می گذارم.و همچنین به سایرین انسانها به عشق او عشق می ورزم. قضاوت شما بسیار دور از واقع بود و امیدوارم در مورد اعتقادات خودتان از جمله اینکه خواسته بی منطق شوهر را اجابت کنم و ... تجدید نظر کنید تا زندگی همراه با عدالت و انصاف داشته باشید. اگر زندگی همراه با درد شد برای این است که مردی متکبر خودخواه و بچه ننه همتقدیر اینجانب شده است که چون بسیار ظاهری مهربان داشت من با او ازدواج کردم اما بعد از چند ماه دروغها و ناگفته هایش از جمله در مورد خداوند و دین برایم آشکار شد . با تشکر و احترام
بالهای صداقت عزیز سلام و تشکر از شما که زحمت کشیدید و برایم نظرتان را نوشتید . به موضوعاتی که گفتید عمیق فکر و تحقیق می کنم. باز هم ممنون دوست خوبم شادو پیروز باشید
سلام
دوست عزیز بغیر از مشاور حضوری که باید بری به نظرم این مطلب خیلی کمکت میکنه حتما بخونش
http://www.hamdardi.net/thread-20109.html
عزیزکم
من با بالهای صداقت کاملا موافقم
شما نباید موضوع ها را با هم مخلوط کنید و اولویت اول شما پرخاشگری و دست بزن همسرتان هست که نیاز به کمک تخصصی و جدی دارد و اینجا و در این تالار زیاد امیدی به حل آن نمی رود، یعنی مسئله ای هست که حتما ایشان باید قانع شوند با زبانی مناسب که به پزشک متخصص اعصاب مراجعه کنند چرا که تفاوت های مذهبی و اعتقادی هم این کار ایشان را توجیه نمی کند
ضمنا متاسفانه خانواده های ایرانی سعی در پاک کردن صورت مسئله دارند و مسائلی از این قبیل خیلی متداول است که عروسی کنی درست می شود و بچه بیاوری حل می شود ولی اینجور مسائل بدون کمک تخصصی درواقع امیدی به حل آن نمی رود چون در چهارچوب توان و اطلاعات ما نمی گنجد
مسائل بعدی شما همان هایی هستند که صداقت تیتر کرد ولی بدون اینکه اعصاب ایشون آرام بگیرد شما نمیتوانید فعلا برای آن ها کاری بکنید
سعی کنید واقع بین باشید و ایشان را قانع کنید ( با زبان مناسب و سیاست ) که حتما به پزشک مراجعه کنند.
فرانک عزیزم خیلی لطف کردی . متنت را خواندم . مشاور هم وقت گرفتم.
سابینا عزیزم . خیلی مطالب خوب و مفیدی برایم نوشتید . برای روان شناس وقت گرفتم . من بزرگترین مسئله ام باهاش توهین و دست بزنش است . اما او به هر طریقی خودش را توجیه می کند! اصلا به فکر بچه نیستم و تا زمانی که مطمئن نباشم صد در صد زندگی آرامی خواهم داشت به این فکرها نمی افتم! بازم ممنون