سلام
کسی نمیخواد چیزی بگه؟ راهنمایی کنید لطفا
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
کسی نمیخواد چیزی بگه؟ راهنمایی کنید لطفا
یکی از فاکتورهای مورد نیاز جوانان برای ازدواج، داشتن بلوغ عاطفی است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hektor
پس تا مادامی که این مورد را رفع ننمائید،ازدواج کار صحیحی نیست.(بنظر من)
من تمام ذهن و فکرم شده س ک ... اندیشی زندگیم پوچ شده
تو چند سال گذشته بخاطر این نیاز کوفتیم تن به هر خفتی دادم وارد رابطه های خفت باری شدم که خوردم کرده
دست به هر طناب پوسیده ای دراز کردم
متاسفانه میترسم در آینده تبدیل به عقده بشه
سلام دوباره!
چرا به یه مشاور مراجعه نمی کنی؟
این جور که پیداست، مشکل شما چه حاد باشه یا جزئی، باعث شده شما حس کنی که تمام زندگیت تحت الشعاع این مسئله است.
پس از یه متخصص کمک بخواه.
محیط مجازی محدودیت های خودشو داره، به اضافه اینکه امکان مشاوره های غیر تخصصی هم هست.
پس کار رو بسپار به دست کاردان!:305:
من ازسبک زندگی شما خبر ندارم اما ازفیلم و عکس و سایت و وبلاگ و داستان و..............مربوط به این مسئله دوری کن.
این توصیه ام نمیدونم درسته یا نه ولی وقتی تمایل به این کار پیدا کردی یه ان مشکلات و احساسات منفی که بعد از انجامش قبلا بهت دست داده رو تو ذهنت بیار.به خودت بگو هکتور یادته دفعه قبل چی شد؟چه قد ناراحت شدم.شاید اینجوری یه کم بیخیال شی.
یه پیشنهاد دیگه هم اینه که یه زمان مشخص رو اختصاص بده به این ...اندیشی.مثلا بگو هر روزفلان موقع یه زمان مشخص بهش فکر میکنم.اگه تو زمانی غیراون به فکر س ک س افتادی به خودت بگو بعدا بهش فکر میکنم.بعد اون زمان رو هی کم کن.
چیزای سرد مثل خیار هم فکر کنم اثر داره.
اصلا با دخترا دوست نشو.خوب وقتی باشون دوست میشی،خودتم میدونم نمیتونی باش ازدواج کنی بعد اون همه دیدنها و ابراز احساسات و...تحریک میشی.پس به جای دوستی دنبال یه تفریح دیگه باش.مثل ورزش.
نمیشه هر روز بری تو قنادی بعد بگی چرا هوس شیرینی کردم؟(البته در مثال جای مناقشه نیست)
دیگه من سوادم همین بود.امیدوارم به کارت بیاد