RE: من و دلی که سخت شکستمش
حالا اگه من بگم بازم میگن احساسی و هیجانی برخورد کردی.
ولی جناب شب شکن احساسات ربطی به سن و سال نداره.و این درست ریشه خیلی از مشکلات تو خونواده هاست.وقتی مرد فکر میکنه چون همسرش سنی ازش گذشته پس نیازی به ابراز محبت،خلوت های دو نفره و...نیست.روح انسان همیشه و در هر شرایطی محبت رو طلب میکنه و دوست داره که دوست داشته بشه و این به سن و سال ربطی نداره.گاهی این محبت دیدن اگه ادامه دار باشه به ادم حس ارزشمندی میده و گاهی باعث میشه ادم به اون فرد تکیه و حداقل دل خوش کنه.
کاملا درسته که این اشتباه بین شما دو طرفه است اما ما که الان به اون خانوم دسترسی نداریم که بهش گوشزد کنیم که چرا وارد یه رابطه غیر منطقی و غیر رسمی با این اقا شدین.
پس مخاطب من شمایید.
یه سوال دارم که لازم نیست اینجا بهش جواب بدین.اگه بحث صمیمیت زیاد پیش نمیومد و شما ازاین جهت احساس خطر نمیکردین ایا رابطت رو باهاش قطع میکردی؟ارضا شدن نیازج ن س ی رو باهاش رها میکردی؟
.
.
.اشتباه بزرگی کردی.خیال کردی اون زن یه وسیله برای رفع نیازهات چه ج ن سی و چه غیر اون هست.اما ...بگذریم...اگه از اشتباهاتت بخوام بگم فراوونه اما کاریه که شده.
نظر شخصی من اینه که یه هدیه کاملا غیر عشقولانه میگیری جوری که انگار داری به یه فرد رسمی هدیه میدی.ناراحتیت و عذر خواهیت رو تو یه نامه مینویسی.فقط کافیه بگی مناسب هم نبودین(لازم نیست روی سنش مانور بدی) و براش پست میکنی و ابدا به دیدنش نمیری.
ممنون از نظرات شما دوستان گرامی
نقل قول:
سلام شب شکن
خوبی؟
یه سوال می تونم بپرسم؟
رابطه شما با مادر خودتون چطور بوده و هست؟
سلام. ممنون. رابطه ام با مادرم همیشه خوب بوده و مشکل خاصی نداشتیم.
[align=justify]
نقل قول:
زنا بایه بوسیدن ساده بی نهایت خوشحال میشن.وقتی زنی را عاشقانه نوازش میکنی تموم وجودش را حس میکنی. درحالیکه مردا وقتی پیش زنی هستن که دوسشون داره به رئیس قلدرشون فکرمیکنن و به فکر گزارشهای ننوشتشون هستن! اگه زنی ترو دوست داشته باشه وقتی پیشته با همه وجودش پیشته.حتی اگه باهاش کاری کنی که خودش دوست نداشته باشه صداش در نمی آد. جلوتو نمیگیره.
شما که میدونستید قرار نیست برای همیشه با این خانوم باشید
چرا اصلا باهاش دوست شدی؟
چرا باهاش ارتباط جنسی برقرار کردی و بیشتر به خودت وابسطش کردی؟ زنا مثل شما مردها به رابطه جنسی نگاه نمیکنن اونا همه وجودشونو توی رابطه میزارن و از مرد تقاضای یه رابطه عاطفی دارن
وقتی نمیتونی از پس یه کاری بربیایی چرا وارد اون کار میشی؟
تو نمیتونی اونو بعنوان همسر بپذیری اما چطور میتونی بعنوان یه پارتنر س.ک.س.ی قبولش کنی؟ با این کارت بنظرت بهش چی گفتی؟ گفتی تو یه زن بیوه و تنها هستی که فقط بدرد رابطه میخوره! انتظار داشتی از رفتارت چیزی غیر از سوء استفاده برداشت کنه؟
اگه یه زن بیاد برای هرکاریکه برات میکنه از تو مثل عابربانک پول و هدیه و ... بگیره بعدش بره به تو چه حسی منتقل میشه؟ حس نمیکنی ازت سوء استفاده شده؟
دنیا تموم شد شما مردا هنوز اینو نفهمیدین که زن فقط یه جسم زیبا نیست
زن یه انسانه که قسمتی از این انسان شامل یه جسم زیبا و جذابه
مردها موجوداتی بسیـــار شبیه بهـــم هستن که وقتی با زنی روبرو میشن شدیدا میخوان خودشونو متفاوت از بقیه نشون بدن!!!
کارهائیه دوستان گفتن بکن هرچند که دیگه قلبی که شکست مثل روز اولش نمیشه[/align]
نازنين جان! حرف شما كاملا درسته... هر توجهي از سمت معشوق دوباره شعله عشق آدم رو شعله ور مي كنه اما مسأله اينجاست كه اين خانم و آقا قراره براي دو ماه ديگه هر روز همديگه رو ببينن...حتي يك حركت ناخواسته در اين كلاس هم مي تونه يجور توجه براي خانم قلمداد بشه.
.
.
.
اما دليلي كه من براي دادن كادو دارم اينه كه خداوند هم در اسلام اينجور براي مردها تكليف كردند كه حتما براي زنان مهريه تعلق بگيره و مهريه معناش همون هديه هست و كيه كه ندونه هر خانمي با گرفتن كادو خوشحال ميشه.
اگر هم اين اقا صرفا براي نياز جنسيش براي ارتباط با اين خانم پيشقدم شده و حالا به اينجاي كار رسيده بايد در نظر داشته باشه كه با روح يك انسان طرفه كه باورش از زندگي و از مردان اطرافش و حتي از خودش(و از اندامش) خيلي مهم هست. مهم هست كه بدونه اين آقا پسر ماجرا خوبيهاي اين خانم رو ديده و فقط بدلايل منطقي و براي جلوگيري از مشكلات بعدي اين ارتباط، بدليل قرار گرفتن در دو طيف مختلف سني اين تصميم رو گرفته و اينكار رو هم فقط و فقط براي جلوگيري از اذيت شدن بيشتر خانم انجام ميده.
بهار66 پيشنهاد خوبي داد. آقا مي تونه اون كادوي مناسب(كه من اسمش رو مهريه ميگذارم) به همراه نامه اي با شرح دلايل منطقي جدايي و تهيه شده با الفاظي كاملا محترمانه به آدرسش پست كنه و بعد از اون ديگه هيچ تلاشي از خانم براي تماس مجدد رو نپذيره... اين قضيه حداكثر يكسال كش پيدا مي كنه و بعد از اون خانم به مرحله پذيرش مي رسه و به زندگي عادي بر ميگرده.
من اسم اين كار رو ميگذارم به نيكي رها كردن...
نقل قول:
چرا اصلا باهاش دوست شدی؟
چرا باهاش ارتباط جنسی برقرار کردی و بیشتر به خودت وابسطش کردی؟ زنا مثل شما مردها به رابطه جنسی نگاه نمیکنن اونا همه وجودشونو توی رابطه میزارن و از مرد تقاضای یه رابطه عاطفی دارن
تو نمیتونی اونو بعنوان همسر بپذیری اما چطور میتونی بعنوان یه پارتنر س.ک.س.ی قبولش کنی؟ با این کارت بنظرت بهش چی گفتی؟ گفتی تو یه زن بیوه و تنها هستی که فقط بدرد رابطه میخوره! انتظار داشتی از رفتارت چیزی غیر از سوء استفاده برداشت کنه؟
اینجا فرهنگش با ایران متفاوته و اصلاً دوستی زن و مرد بدون رابطه ی جنسی وجود نداره و اینکه اون خانم اگه نگم از من بیشتر لااقل اندازه ی من خواهان این رابطه بودند. در ضمن من قبل از این رابطه به ایشون مستقیم گفته بودم که رابطه ی ما موقتیه و من دیر یا زود باید یک زندگی دائمی تشکیل بدم. ایشون وقتی می پذیره من چی کار کنم. من با دروغ و وعده هیچ وقت جلونرفتم و ایشون هم در تمام مراحل رابطه آگاهانه ادامه داده. ولی خب احساساتش بر قبول واقعیات و حرف های زده شده غلبه کرده.
شما تفاوت فرهنگ رو هم در کشورهای مختلف در نظر بگیرید. من یک بار از یک خانم در کشوری که هستم پرسیدم اگر آقایی سنش بالای 25 باشه و هیچ رابطه ی جنسی و یا جدی در زندگی نداشته باشه و بعد بخواد ازدواج کنه شما ها راجع بهش چی فکر می کنید؟؟ گفت ما فکر می کنیم که این چه آدم غیر جذاب یا بی عرضه ای بوده که تا این سن هیچ دختری باهاش رابطه نداشته!! گفتم برای شما ارزش حساب نمیاد که خودش رو حفظ کرده باشه؟ گفت نه. اصلاً. رابطه ی دختر و پسر و سکس خیلی طبیعیه و اگر کسی نداشته باشه از دید ما غیر عادیه.
پس می بینید. بر عکس ایرانه. فرهنگ ها متفاوته. من هم از این دید اینها به زندگی مطلع بودم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب شکن
نقل قول:
چرا اصلا باهاش دوست شدی؟
اینجا فرهنگش با ایران متفاوته و اصلاً دوستی زن و مرد بدون رابطه ی جنسی وجود نداره و اینکه اون خانم اگه نگم از من بیشتر لااقل اندازه ی من خواهان این رابطه بودند. در ضمن من قبل از این رابطه به ایشون مستقیم گفته بودم که رابطه ی ما موقتیه و من دیر یا زود باید یک زندگی دائمی تشکیل بدم. ایشون وقتی می پذیره من چی کار کنم. من با دروغ و وعده هیچ وقت جلونرفتم و ایشون هم در تمام مراحل رابطه آگاهانه ادامه داده. ولی خب احساساتش بر قبول واقعیات و حرف های زده شده غلبه کرده.
شما تفاوت فرهنگ رو هم در کشورهای مختلف در نظر بگیرید. من یک بار از یک خانم در کشوری که هستم پرسیدم اگر آقایی سنش بالای 25 باشه و هیچ رابطه ی جنسی و یا جدی در زندگی نداشته باشه و بعد بخواد ازدواج کنه شما ها راجع بهش چی فکر می کنید؟؟ گفت ما فکر می کنیم که این چه آدم غیر جذاب یا بی عرضه ای بوده که تا این سن هیچ دختری باهاش رابطه نداشته!! گفتم برای شما ارزش حساب نمیاد که خودش رو حفظ کرده باشه؟ گفت نه. اصلاً. رابطه ی دختر و پسر و سکس خیلی طبیعیه و اگر کسی نداشته باشه از دید ما غیر عادیه.
پس می بینید. بر عکس ایرانه. فرهنگ ها متفاوته. من هم از این دید اینها به زندگی مطلع بودم.
دوست عزیز:72:
صحبت شما قبول در مورد فرهنگ و ارزش و ضد ارزش در جوامع مختلف.
ولی شما بعنوان یک انسان عاقل - بالغ و کامل برای تعیین حد و حدودها به عقلت - منطقت
وقلبت نگاه کن از افراد آگاه و روانشناس در این موارد سوال کن نه از عوام؟
آیا دوست داری کسی رو به شخصی ترین حریم زندگیت راه بدی بدون هیچ تعهدی؟
آیا دوست داری در آینده همسری داشته باشی که کسی رو به شخصی ترین حریم زندگیش
بدون هیچ تعهد و احساس مسئولیتی راه داده باشه؟
آیا از بازی روزگار و شکستن حریمها هیچ نگرانی نداری؟
به نظر من صحبتهای روانشناسهای مختلف از جمله دکتر فرهنگ هولاکویی رو که یک مرد
هست و خودش نیازهای آقایون رو بیشتر میشناسه و مدت 32 سال هست که در آمریکا
زندگی میکنه و با فرهنگ دو طرف آشناست در مورد این موضوع دقیق گوش بده.
امیدوارم کاری نکنی که در کوتاه مدت و یا بلند مدت از لحاظ روحی و جسمی آسیب ببینی.
موفق باشی.:72:
دوست وبرادر گرامي،
شما بايد اول خودتون رو به خوبي بشناسيد! حداقل تا اين ميزان كه من شناختم شما بسيار احساساتي هستيد و دوست نداريد كسي از شما رنجيده شود. اما دوست من! هميشه اينطور نيست... گاهي مجبوريم ديگران را به طور موقت برنجانيم تا آنها را در منگنه هاي ابدي قرار ندهيم...
به نظر من شما اين رابطه رو قطع كرديد و اين اصلا به معني شكستن دل اون خانم محترم نيست... ايشون نه، هر كس ديگه اي بعد از قطع رابطه مسلما آزرده مي شوند و شما هم...
با موضع منطقي برخورد كنيد
اين روابط بر اثر اشتباه و تمايل به تنوع طلبي شكل مي گيره، گسترش پيدا مي كنه و البته شما حق داريد اشتباه كنيد! اما بايد مسئوليت اون رو بپذيريد كه مسلما آزردگي اون خانم و گفتن حرفهايي كه ناخوشايند شماست بخشي از همين مسئوليت است.
مدتي شما دچار حس خوبي نخواهيد بود و به سوگ خواهيد نشست...
در اين مدت صداي منتقد دروني شما بسيار بلند است... آرامش كنيد! او به شما خواهد گفت كه تو دل يكي رو شكستي! تو بدي! تو نامردي! اما اينها دنباله همان احساسات شماست... اهميت به اين صداي بلند ندهيد... چراكه وقتي برگرديد هم دست بردار نيست و دوباره شما رو براي برگشتن سرزنش مي كند!!!!
زمان بدهيد به خودتون بهتر مي شويد
طي اين زمان اگر قصد شما قطع رابطه است... رابطه تون رو قطع كنيد!
به شكل تجربه به موضوع نگاه كنيد!
نقل قول:
[align=justify]برادر من
من هیچ کاری با فرهنگ یا نوع اداب روابط قبل و بعد از ازدواج در کشورهای مختلف ندارم
صحبت من از دید نوع فرهنگ یا نوع اعتقادات مردم اون جامعه نبود من در مورد طبیعت و عواطف زن صحبت میکنم
من یه زنم و میدونم تمام زنها چه توی ایران چه توی هر کشور دیگه یی با هر فرهنگ و اعتقادی که بزرگ شده باشن توی رابطه جنسی دل میبندن به طرفشون، نه فقط توی رابطه جنسی بلکه توی هرنوع رابطه ایی از یه دوستی معمولی گرفته تا ... درست برعکس اقایون که رابطه جنسی را به روابط قبل و بعد از ازدواج تقسیم میکنن و به هرکدوم به یه شکل نگاه میکنن.
تمام زنها حتی روسپی ها و هنرپیشه های سک... تمامشون آرزوی رابطه عاطفی با مردی را دارن که باهاشون رابطه جنسی برقرار کرده، یعنی حتی توی اون شرایط هم دل میبندن به اون طرف درحالیکه اون طرف اصلا دلش با اون نیست!! فقط داره اونو مصرف میکنه ...
این طبیعت زنهاست و توی همه دنیا هم همینه. اگر دقت کرده باشی زنها کمتر از مردها به روابط متعدد تن میدن چون طبیعتشون طلب میکنه که یه رابطه پایدار و عاطفی با طرفشون داشته باشن تا اینکه مدام بخوان مثل کالا خودشونو تو دست مردها دست به دست کنن.
شما هیچوقت نمیتونی با هیچ زنی حتی یه دوستی معمولی برقرار کنی درحالیکه بهت علاقه مند نشه و هیچ احساسی بهت پیدا نکنه! اصلا همچین چیزی ممکنه!؟
فکرکن تو به یه دختر میگی من باهات دوست میشم اما بیا بهم علاقه مند نشیم! خودت میتونی اینو هضم کنی!؟ اصلا اون دوستی معنایی داره!؟ لزومی برای بوجود اومدنش هست!؟
اگه این خانوم به شما علاقه مند نمیشد، اونهمه محبت چطوری بهت میکرد!؟ چطوری باهات وارد رابطه جنسی میشد و بهت لذت میداد!؟ مگر دوتا انسان میتونن بدون هیچ علاقه ای با هم ارتباط جنسی برقرار کنن و از هم لذت ببرن!؟ لازمه وجود این دوستی و این رابطه اینه که یه حداقل علاقه ای وجود داشته باشه وقتی هم که علاقه بوجود اومد خودبخود وابستگی بوجود میاد چیزی نیست که بشه کنترلش کرد! شرایط این خانومم مزید بر علت شده.
اصلا همه تقصیرا گردن اون، تو بهش هشدار داده بودی تقصیر خودش بود که احساسی رفتار کرد! شما که مرد بودی و آقایونم که منطقشون همیشه زبانزد بوده، تو که میخواستی منطقی بری جلو چرا برای جلوگیری از احساسی شدن رابطه به موقع کاتش نکردی!؟
حرف من اینه که شما وقتی دیدی تو یه دوستی معمولی این خانوم بهت اینقدر علاقه مند شده و اینقدر بهت محبت میکنه چطور متوجه وابستگیش نشدی؟ چرا اون موقع عقب نشینی نکردی تا بیشتر از این وابسته نشه!؟ گیریم اون خواهش کرد برای رابطه جنسی، تو که دیدی تا اینجاش وابستگی پیش اومده چرا یه قدم فراتر رفتی و به این وابستگی دامن زدی!؟
هیچ زنی و هیچ آدمی هیچ جای دنیا دوست نداره این حس بهش منتقل بشه که یه نفر اونو برای یه مدت محدودی میخواد!! هیچ انسانی دوست نداره تاریخ انقضا روش بزنن! مخصوصا کسیکه تنهاست. شما هم از این به بعد اگه خواستی با دختری دوست بشی اینم مد نظر داشته باش که نمیتونی یه فیلتر ببندی جلوی احساساتش و براش سطح ولتاژ تعیین کنی!![/align]