RE: مشکل با خانواده (تفاوت های اعتقادی)
سلام
راستش به نظرم مشکل اصلی من با خانوادم من نیستم یه کمی هم اونا باید منو بپذیرن .قبل از این که من بخوام مسلمون بشم مامانم منو به عنوانه یه بی دین پذیرفته بود و با من در خونه رابطه خیلی خوبی داشت .
حتی اون موقعی که دوست دختر داشتم تنها کسی بود که باش در مورد دوست دخترام حرف میزدم . بش می گفتم به اون ها چی گفتم یا باشون کجا رفتم و اگه بش نمی گفتم هم خودش ازم می پرسید . مامانم این کار رو به عنوان کاری که همه انجام می دهند پذیرفته بود با اینکه گاهی به من می گفت که با این کار من مخالف است .
بعد از این که تصمیم گرفتم این کار رو کنار بذارم خیلی خوشحال شد . حتی تا مدتی به من ماهیانه پول مناسبی به عنوانه جایزه این که این کار را کنار گذاشتم می داد .و بم گفته بود میره برام خواستگاری و هر وقتم که لازم باشه تو زندگیم کمکم می کنه .
اون مدتی هم که بش گفتم مسلمون شدم خیلی خوشحال شد و از خوشحالی گریه اش گرفته بود . متاسفانه الان دیگه از من توقع داره که مدهبی باشم و این توقع رو هم خودم درش ایجاد کردم .
اما حالا که فهمیده دوباره بی دین شدم خیلی با من بد شده . به من گفته که در مورد من می خواهد با یک روحانی مشورت کند ! هر چه که ان روحانی بگوید عمل می کند . از ان روحانی می پرسد که باید در مورد من چگونه برخورد کند . خیلی میترسم .می دونم که یه روحانی چه جوابی داره که به مادرم بده و اون موقع کل زندگیم میره رو هوا !
حتما یک روحانی به مادرم می گه که باید بین بچت و دینت یکی رو انتخاب کنی و نباید با پسرت کاری داشته باشی و هیچ وقتم نباید حاضر بشی دختری رو برای پسرت خواستگاری کنی که بدبخت بشه .
الان دیگه پدر و مادرم بر ضد من متحد شدند . دیگه هیچکی رو به جز خدا ندارم . نه دوست دختری دارم که دلم به اون خوش باشه نه پدری نه مادری .
نمی دونم چه کار کنم . بش چی بگم . به نظزتون خوبه که بش بگم بیاد در همدردی تا شما بش مشاروه بدین . بلده با اینترنت کار کنه اما خیلی وارد نیست و شاید حوصله شنیدن جواب ها رو هم نداشته باشه . یا این که یکی از مشاوران اینجا که تا حدودی موضوع من رو دنبال کرده شماره محله کارش رو بده که مادرم بش زنگ بزنه و اون به مادرم بگه که باید با من چطور تعاملات داشته باشه .
در واقع تو یک لائیک هستی و خدا رو هم نداری
الانم میتونی هر کاری دوس داری کنی
چون
با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هر چه خواهی کن !!!
راستی من چون با روحانیا برخورد داشتم متاسفم که بگم یه روحانی هیچ وقت نمیگه بین بچهو دین یکیو انتخاب کن
و مطمنن مامان باباتو راضی میکنه بات مهربون تر باشن و رهات نکنن ! پس اگه مامانت بره پیش روحانی باید خدا رو هزار بار شکر کنی( میدونی!!!)
ممنون از مدیران همدردی که حذف نمیکنن پاسخ رو
نقل قول:
چون
با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هر چه خواهی کن !!!
پدر مادرتم به نظرم باید رو مال حلال و تربیتشون تجدید نظر کنن
من جوابه حرفای شما را داده ام و حرف جدیدی در این مورد ندارم که بزنم . فکر نکنم توهین دیگری می توانستید به من بکنید که نکرده باشید . به نظر من شما صلاحیت دادن مشاوره را ندارید . خواهشا دیگر در این تایپیک نظر ندهید .
نقل قول:
راستی من چون با روحانیا برخورد داشتم متاسفم که بگم یه روحانی هیچ وقت نمیگه بین بچهو دین یکیو انتخاب کن
و مطمنن مامان باباتو راضی میکنه بات مهربون تر باشن و رهات نکنن ! پس اگه مامانت بره پیش روحانی باید خدا رو هزار بار شکر کنی( میدونی!!!)
امیدوارم که همین طور که می گویید باشد . با این حرفتان به من دلگرمی دادید. انگار کسی توصیه دیگری هم ندارد .
پس باید منتظر بمانم که چه اتفاقی می افتد . چاره دیگری ندارم !
جرجیس جان چطور به شما بفهمانم که دیگر حوصله ی این حرفا رو ندارم .البته از این که می خواهید مرا راهنمایی کنید از شما بی نهایت سپاسگذارم .:72:
سلام
ممنوم از این اینکه تشکر کردی :72:
اما اون پیغام من به خاطر این بود که مثل تو دور بر من زیاد بود که با بحث های که برنابا با بچه ها کرد خیلی ها شیعه شدن به طوری که خودشون شدن استاد
بحثها فقط عقلی و منطقی بود بهت گفتم من مثل تو انقدر دیدم که برام تعجب آور نیست و بودن و میگفتن ما می دونیم اما بعدش تازه می فهمیدن اشتباه فهمیدن
اما متاسفانه خودت این حالتی که داری رو دوست داری وگرنه حداقل اش این بود که میو مدی ببینی اصلا چی میگم !!
اینا رو که این جا گفتم برای این بود که بدونن
اما در مورد پدر و مادر باید مراعات حالشون و بکنی چون حداقل برای تو بسیار زحمت کشیدن
بهشون توجه کن و بدون تشکر از اونا یه ارزشه
موفق باشی
:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadi 00
دیگه هیچکی رو به جز خدا ندارم . نه دوست دختری دارم که دلم به اون خوش باشه نه پدری نه مادری .
سلام
به چسب به همون خدایی که فقط برات مونده و به غیر از اون به هیچکس و هیچ چیز دیگه ای دلنبد
خیلی خیلی مواظب باش ، احساس تنهای ات رو با خدا پر کن فقط و فقط خدا
اون هم هرجوری که خودت میدونی،
دین اسلام ، مسیح ، یهود ، حضرت محمد ، حضرت موسی ، حضرت عیسی و .... 124هزار پیامبر همشون اومدن به من تو یاد بدن که درست زندگی کنیم
انسان باشیم فقط همین
حالا تو هرجوری که خودت میدونی و درک میکنی فقط انسان باش ، درستکار باش
به پدر و مادرت محبت کن
بهشون احترام بگذار
مگر پدر و مادر به غیر از احترام چیز دیگه ای از فرزندشون می خواهند؟
باهاشون درگیر نشو
جر و بحث نکن
سعی نکن بهشون بقبولونی که تصمیمت درست هست
عقاید اونها رو نبر زیر سئوال
از چنین و چنان دین ها و مذهب ها هم ایراد نگیر
تو با خودت کار داری
با اونها مهربان باش
فقط همین
پدر و مادرت دوستت دارند
منتها ازت دلگیر شدند
سعی کن این دلگیری رو با محبت و مهربونی برطرف کنی نه با بحث و جدل
لا اکراه فی الدین ، قد تبین رشد من الغی
نقل قول:
اما اون پیغام من به خاطر این بود که مثل تو دور بر من زیاد بود که با بحث های که برنابا با بچه ها کرد خیلی ها شیعه شدن به طوری که خودشون شدن استاد
بحثها فقط عقلی و منطقی بود بهت گفتم من مثل تو انقدر دیدم که برام تعجب آور نیست و بودن و میگفتن ما می دونیم اما بعدش تازه می فهمیدن اشتباه فهمیدن
اما متاسفانه خودت این حالتی که داری رو دوست داری وگرنه حداقل اش این بود که میو مدی ببینی اصلا چی میگم !!
جرجس جان ابتدا به شما بگویم که برای انسان های معتقدی که به اعتقادشان پایبندند با هر دین و ایینی که باشند احترام ویژه ای قائلم . و من هم از این بابت که بحثم را دنبال نمودی و زحمت کشیدی پیام خصوصی ارسال نمودی و خواستی مرا به راست هدایت نمایی تشکر نمودم.
برادر من سه ماه داشتم گوش می دادم و اخر نتوانستم قانع شوم . دلیل اصلی هم که رفتم سمت دین تا در موردش تحقیق کنم دوستان من در همدردی بودند . فضای صمیمی اینجا و انسان های بزرگی که در این سایت حضور دارند .
اما اخرش به این نتیجه رسیدم که عقاید خودم درست بوده است . اگر من انسان متعصبی بودم هیچ وقت در مورد دین تحقیق نمی کردم . ضمنا علاوه بر این مطلب که تحقیق بیشتر در مورد دین را لازم نمی بینم شما را ادم درستی برای بحث در مورد دین نمی دانم .
شما از fa mo به خاطر دادن این پاسخ تشکر نمودید
نقل قول:
پدر مادرتم به نظرم باید رو مال حلال و تربیتشون تجدید نظر کنن
متاسفم که بگم یه روحانی هیچ وقت نمیگه بین بچهو دین یکیو انتخاب کن
پس اگه مامانت بره پیش روحانی باید خدا رو هزار بار شکر کنی( میدونی!!!)
توقع نداشتم از کسی که بدین گونه به من و همین طور به پدر و مادرم توهین نموده است به خاطر همچین پاسخی تشکر نمایید. توقع دارید که بعدش هم من با شما بحث نمایم . اگر من جوابه fa mo را ندادم اولا به خاطر این بود که موضوعات ایشون را مطالعه نمودم و نخواستم از لحاظ روحی وضعشان بدتر شود و از طرفی خودم از حامد جان خواسته بودم که پستی را حذف نکند . وگرنه با این وجود که پدر و مادرم مرا دوست ندارند من به ان ها خیلی غیرت دارم و اجازه نمیدهم کسی به ان ها توهین کند .
حامد جان همین جا ازت عذر خواهی می کنم . در مورد پست هایی که حذف کردید حق با شما بود و من اشتباه می کردم . :72:
نقل قول:
به چسب به همون خدایی که فقط برات مونده و به غیر از اون به هیچکس و هیچ چیز دیگه ای دلنبد
خیلی خیلی مواظب باش ، احساس تنهای ات رو با خدا پر کن فقط و فقط خدا
اون هم هرجوری که خودت میدونی
ممنون بال های صداقت . حرفاتون خیلی به دلم نشست . :43:
در مورد خانودام هم فکر می کنم حق با شما باشه . سعی می کنم از این به بعد بهتر با خانوادم تعامل داشته باشم .
سلام
کاملا درکتون میکنم و برای شما و کلا انسانهایی که اهل مطالعه هستن احترام زیادی قایلم
در مورد مشکلتون باید بگم که در این میان خودتون هم بسیار مقصر هستین .اخه برای چی مادرتون رو وارد این جریان میکنین؟بذارین در ارامش باشه.شما هم هر راهی رو که میخواین برین ادامه بدین.چه اصراری هست که مادرتون بدونه که شما چه تفکراتی دارین و چه اعتقاداتی دارین و...اون مادر هست و دل نگران شما میشه .بر اساس تفکراتش فکر میکه که شما اگه مذهبی بشین در راه درست هستین و عاقبت به خیر میشین و از انجایی که مادر هست و عاشق شما ...میخواد که شما وارد این راه بشین .
فکر میکنی که همه این بچه هایی که با مادر پدرشون رابطه شون خوب هست حتما عقاید یکسانی هم دارند/؟؟نه برادر من اصلا اینطور نیست.منتها اونها سعی میکنن که وارد این بحثها نشن .تو هم سعی کن که تا میتونی وارد این بحثها باهاشون نشی و اگه بحثی در این موردا پیش اومد با سیاست اون رو عوض کنی...و به مادرتون کلا محبت زیاد کنین به خاطر مادر بودنش .دستش رو ببوسین و نوازش کنین .براش هدیه بگیرین و بهش احترام بذارین و سعی کنین که کاری نکین که نگران شما بشه و مواردی که باعث نگرانیشون میشه پیدا کن و اونها رو انجام نده.سعی کنین که جلوی مادرتون اصلا بحث اعتقادی نکنین.باورکن که پدر مادرت دوستت دارن و عاشق تو هستن و از روی نگرانی که در مورد تو دارن باهات اینگونه برخورد میکنن پس کاری نکن که نگرانت بشن:72:
موفق باشی:72:
سلام احمدی عزیز
هم زود قضاوت کردی هم دقت نکردی
دوست عزیز من از اون پست تشکر نکردم من از پستی تشکر کردم که خود شما هم از اون تشکر کردی و من به خاطر این قسمت از پست تشکر کردم
و مطمنن مامان باباتو راضی میکنه بات مهربون تر باشن و رهات نکنن ! پس اگه مامانت بره پیش روحانی باید خدا رو هزار بار شکر کنی
همین جوری که از خانوم با تجربه ای مثل بالهای صداقت یا از پست گل بیرنگ تشکر کردم
اما دوست عزیز گفته بودی اگه متعصب بودی تحقیق نمی کردی
بنای این مکتب بر تحقیق هست بر خلاف هر دین و مکتبی در دنیا
توضیح المسائل هر مرجعی رو باز کنی می بینی که تو اولین مشئله گفتن باید دین تحقیقی باشه نه تقلیدی تو قرآن هم که بسیار زیاد بر این روش تاکیده شده
پس می بینی راهی که انتخاب کردی که تحقیق کنی کاملا درسته باید تحسینت کنم
اما گفتی سه ماه گوش دادی
دوست عزیز سه ماه برای تحقیق تو همچین مسئله ای واقعا کمه من کسایی رو می شناسم فقط 6 سال تحقیق میکردن این مدتی که گفتی خیلی کمه
اما در مورد پدر و مادرتون از اول گفتم باید بهشون احترام بزاری و از ناراحت کردنشون خوداری کنی
اونا رو ناراحت نکن چون انا هم برای خودشون آرزوهای دارن
اما بدون انقدر زود قضاوت نکن حرف من چیزه دیگه بود گرچه نشنیدی
از خدا می خوام زندگیت رو آروم کنه و از تلاطم در بیاردت
:72::72::72:
نقل قول:
در مورد مشکلتون باید بگم که در این میان خودتون هم بسیار مقصر هستین .اخه برای چی مادرتون رو وارد این جریان میکنین؟بذارین در ارامش باشه.شما هم هر راهی رو که میخواین برین ادامه بدین.چه اصراری هست که مادرتون بدونه که شما چه تفکراتی دارین و چه اعتقاداتی دارین و...اون مادر هست و دل نگران شما میشه .بر اساس تفکراتش فکر میکه که شما اگه مذهبی بشین در راه درست هستین و عاقبت به خیر میشین و از انجایی که مادر هست و عاشق شما ...میخواد که شما وارد این راه بشین .
سلام
گل بیرنگ کاملا حق با شماست . منم الان فکر می کنم که دلیل رفتار های مادرم همین حرفایی است که شما می زنید . سعی می کنم رفتارم را اصلاح کنم . از اینکه در بحثم شرکت نمودید سپاس گذارم . :72:
نقل قول:
دوست عزیز من از اون پست تشکر نکردم من از پستی تشکر کردم که خود شما هم از اون تشکر کردی و من به خاطر این قسمت از پست تشکر کردم
و مطمنن مامان باباتو راضی میکنه بات مهربون تر باشن و رهات نکنن ! پس اگه مامانت بره پیش روحانی باید خدا رو هزار بار شکر کنی
جرجیس جان اگر توجه کرده باشی من از همه ی پست هایی که برای تایپیکم ارسال می شود تشکر می کنم . حتی اگر در ان ها کسی به خودم هم توهین نماید ! اما تشکر شما باعث می شود ایشان فکر کند شما دارید از رفتار بد او حمایت می کنید و اینکارش را در این تایپیک و تایپیک های دیگر ادامه می دهد .
ضمنا همین مطلبی را که اشاره نمودید ایشان به صورت زیر بیان نموده است
نقل قول:
نقل قول:
اما گفتی سه ماه گوش دادی
دوست عزیز سه ماه برای تحقیق تو همچین مسئله ای واقعا کمه من کسایی رو می شناسم فقط 6 سال تحقیق میکردن این مدتی که گفتی خیلی کمه
برادر گرامی به نظر من تحقیق تا حدی لازمه که انسان به نتیجه برسه که چه راهی درسته . شاید کسی تو یک هفته برسه و دیگری بعد از 20 سال هم به نتیجه مشخصی دست پیدا نکند . من هم بعد از سه ماه مطمئن شدم که راهی که قبلا می رفتم درست بوده است . بنابراین تحقیق بیشتر در مورد دین به نطرم کاری بیهوده است .
نقل قول:
اما بدون انقدر زود قضاوت نکن حرف من چیزه دیگه بود گرچه نشنیدی
شما اصرار زیادی دارید که به من بگویید متوجه حرفتان نمی شوم . اگر این طور می خواهید من مشکلی ندارم .
من هم از خدا می خواهم شما به راه راست هدایت نماید و بهترین ها را برایتان آرزومندم . :72:
از پاسخ هایی که دادید ممنونم . حامد میشه حساب ahmadi 00 رو بلوکه کنی تا مثله arash1990 روش بزنه banned
اخه من از این می ترسم که یک دفعه ای که می یام تو این سایت کسی نام کاربری ام رو ببینه و کل زندگیم براش رو بشه . میلی که باش این حساب رو درست کردم یادم رفته وگرنه با استفاده از اون می تونستم رمز کاربری ام رو ریست کنم و بعدش هم رمز جدیدی که به میلم ارسال می شد رو پاک می کردم . همون بالایی که سر ahmadi00 آوردم .
می خوام خودم هم فراموش کنم قبلا کی بودم . اما این سایت منو یاد گذشتم می اندزه . و اگه حسابم رو نبندی مطمئنم که نمی تونم از این جا دل بکنم . و اخر یه کسی از طریق این سایت متوجه اعتقادات و مسائل گذشتم می شود .
در مورد قران هم نباید اون حرف رو میزدم . ببخشید . اخه از دستت خیلی عصبانی بودم . فکر می کردم شما پاسخ مهمی رو که برام ارسال شده برای اینکه با عقایدتون جور در نمی یاد حذف کردین .
در ضمن باید از همتون خیلی تشکر کنم . اگه اون موقع ازدواج می کردم بدبخت می شدم . تازه الان کمی بهتر با خودم و کسایی که مثله من فکر می کنند اشنا شدم و اینکه می تونم یه ادم خوبی که از لحاظ اعتقادی بم شبیه باشه رو گیر بیارم . :72: