RE: دوگانگی شخصیت، واقعا کارام اشتباه بوده ؟ تعیین چارچوب خاص برای اعمال و رفتارهای من
دوست عزیز هدف از یک رابطه چه در قالب ازدواج و حتی در حالتهای دیگر آن (که ممکنه مورد تایید باشه یا نه )الزاما فقط دوست داشتن نیست.اگر کسی منو دوست داشته باشه اما تصویر ذهنی رو که از خودم دارم خراب کنه آرامشم رو بگیره و تداخل احساسی برام ایجاد کنه آیا این رابطه برای من مفیده؟ شما فکر کن یک تلویزیون 3d خریدی که خیلی هم دوستش داری و از کار باهاش لذت میبری اما تا روشنش میکنی برق میگیردت! بعد هر کی به شما بگه این تلویزیون به درد نمیخوره شما میگی نه بابا من چند ساله دارمش دوستش دارم خیلی مزیتها داره و ...(البته در مثال مناقشه ایرادی نداره)
نمیخام بگم این آقا برای شما مناسب هست یا نیست اما بی شک این رابطه مشکلات زیادی برای شما ایجاد کرده و حتی اگر ازدواج هم بکنید با کاهش اوج احساسی که الان در اون هستید رفته رفته ایرادت ایشون بیشتر به چشمتون میاد.یه سری به مطالب این تالار بزنید و ببینید کسانی که پیش از ازدواج هیچ مشکلی با طرف مقابل نداشتن الان درگیر چه مسائل حادی شدن چطور اعتماد به نفسشون سرکوب شده و چه در گیریهای روحی پیدا کردن حالا ایشون که از همین الان این حالات رو در شما ایجاد کرده !
در کل این رابطه نیاز به یک بازبینی اساسی از جانب شما داره و اینم بدونید که در 99% موارد قابلیت تغییر طرف مقابل وجود نداره پس با فکر باز و به دور از احساس تصمیم بگیرید.
موفق باشید
RE: دوگانگی شخصیت، واقعا کارام اشتباه بوده ؟ تعیین چارچوب خاص برای اعمال و رفتارهای من
خوب الان دقیقا سوالت چیه؟
اینکه ایا این فرد انتخاب درستی برای ازدواج هست؟
که بنا به همون دلایلی که دوستان گفتن خیر،مناسب نیست
اینکه ایا رفتارش درسته؟
خیر.اما به هر حال رفتارش اینه
اینکه ایا شما دختر بدی هستی و مناسب ازدواج نیستی و حس عذاب وجدانت درسته؟
کسی نمیتونه با قطعیت جواب بده چون این مسائل نسبی هست و شخص به شخص فرق میکنه.رفتار شما ازنظر کسی میتونه بد باشه و از دید نفر دوم میتونه بلا اشکال باشه.
اینکه ایا ممکنه بعد از ازدواج رفتار این اقا تغییر کنه؟
بدون شناخت دقیق ایشون نمیشه گفت اما قاعده کلی اینه که ادم تا خودش نخواد تغییر نخواهد کرد و تغییر بخاطر کس دیگه موقتیه.
همونطور که تو ازاین تغییری که کردی ناراحتی به احتمال خیلی زیاد اگه این اقا بخاطر تو دست از رفتارش بکشه بلاخره یه جایی خسته خواهد شد
یا اینکه بهترین کار الان چیه؟
قطع رابطه...رسمی شدن...شناخت با کمک و زیر نظر خونواده...مراجعه به مشاور
سلام
مهمترین چیزی که توی سوال شما من را جذب کرد این بود که این آقا پسر محترم چه جوری تونسته با شما دوست بشه ؟
سوالم عجیبه ؟
خوب فرض کنید من محدودیت هایی برای خودم در ارتباط با جنس مقابل قائلم، من حاضر نیستم به جز در مورد ضرورت با جنس مقابل صحبت کنم، هر جا احساس کنم طرف داره سعی می کنه به من نزدیک شه با برخوردی "چکشی " هر گونه امکان ادامه ارتباط را از بین می برم. حالا این که من انتظار داشته باشم همسرم هم مثل خودم باشه چیز عجیبی نیست.
جالا این آقا پسر گل گلاب تونسته برای خودش استثنا قائل بشه و خودش را به این دوستی راضی کنه و البته با خبر کردن اطرافیان خواسته که از نظر شرعی خودش را قانع کنه که کار اشتباهی نمی کنه اما خوب این استثنا قائل شدن واسه من که قابل فهم نیست.
دوست عزیزی معتقد بودند که در ازدواج هایی که با دوستی قبلی شکل می گیرند، بدبینی و عدم اعتماد به دنبالش میاد. این آقا پسر، این دختر خانم از خودشان می پرسند اگه تونست با من دوست بشه، اگه محدودیتی نداشت که با من دوست بشه چرا محدودیتی داشته باشه که با بقیه دوست بشه ؟ چرا من باید خاص باشم ؟ اگه یه نفر بهتر از من پیدا بشه با اون دوست نمی شه ؟
قسمت دوم قضیه این عذاب وجدانی است که شما باهاش سردر گریبانی.
این یکی را خوب می شناسم، دوست عزیزی داشتم که قبل از دانشگاه نگاهش به نامحرم نیافتاده بود اما در دوران دانشگاه و فعالیت های دانشجویی کم کم روابطش را بازتر کرد و در محدوده ی زمانی ای با دختر خانم ها راحت تر بود. این راحت تر بودن البته صرفا به روابط عادی دانشگاهی محدود می شد.
اما این دوست من بعد از مدتی به این نتیجه رسید که اشتباه کرده و دوباره تمام ارتباطات را قطع کرد و به رفتار قبلی برگشت. پس از ازدواج همسر او انتظاری که از او داشت این بود که پسری باشد که در عمرش با دخترها صحبت نکرده باشد الا به ضرورت! خوب رفتار حال حاضر او همین بود اما امان از روزی که چند عکس زمان دانشگاه او پیدا شد ... خیلی چیزها فرو ریخت!
منظور این که با دوگانگی نمیشه زندگی کرد، اول این که باید بفهمید از زندگی تون چی می خواین ؟ جواب هاتون برای سوالات اساس زندگی چیه؟ و خودتان را بشناسید و خودتان باشید.
دوستان عزیز ممنونم که منو راهنمایی کریدید . جواب تمنام سوالاتمو گرفتم . مرسی که کمکم کردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط negin.sal
دوستان عزیز ممنونم که منو راهنمایی کریدید . جواب تمنام سوالاتمو گرفتم . مرسی که کمکم کردید
خوشحالم که تاپیک شما به نتیجه رسید.
برای شما آرزوی موفقیت می کنم.