RE: همسرم خیلی بدبین و شکاکه،
سلام thankss God
توی مشاوره بهتره بدترین ترس هات رو تجربه کنی، بعد از اون مطمئن باش می تونی با کمک مشاور خودت بهترین تصمیم رو بگیری... انتظار نداشته باش که کسی برات تصمیم بگیره و بگه مثلا جدا شو یا نشو. چنین تصمیماتی رو خودت باید بگیری و همینطور مسئولیت تصمیمت رو.
اما درباره ی همسرت. فکر می کنم باید تمامی رنج هایی رو که از دستش میکشی بهش بگی و بگی که من مثلا از این کارهات ناراحت میشم و برام قابل تحمل نیست. بهش بگو که بعضی انتظاراتش معقول نیست! مثلا برای دیر کردن بگو ترافیک و... کلی متغیر دخیله و همه چیز دست من نیست!
در ضمن خودتون هم نباید کاری بکنید که به شما مشکوک بشه، مثلا همین شماره های رمزی!!!!!
مرسی که جواب دادید
در مورد شماره های رمزی من اصلا اینکارو نکردم مثلا موقع تایپ فامیلی یکی a رو جا انداخته بودم و نمیشد بخونه و من همین حقیقت رو بهش گفتم اما قبول نکرد اخرش گفتم بابا زنگ بزن ببین کیه دیگه هیچی واسه گفتن نداشت اما این دل من بود که شکست
خیلی بهش گفتم که چقدر ناراحت میشم حتی واسش کلی مطلب در مورد بددلی بردم بخونه که بفهمه اینا همش بدبینی بیش نیست
هر موقع ناراحتم میکنه میگم فایده نداره وقتی هم با هم خوبیم بهش میگم میگه میدونم و عذز خواهی میکنه اما دو روز بعد یادش میره
به عواقب موندن و جدا شدن فکر کردم
اگه بمونم این حرفا و تهمت ها و استرس ها منو از پا در میاره
جدا شم بخاطر این دوست داشتنه اذیت مشیم و دوریش واسم سخته
واسه همین گیجم به هر حال شما درست میگین اول و اخرش خودم هستم که باید تصمیم بگیرم
پس چرا اسمتو عوض کردی؟
ببین خانم عزیز،باید برید مشاوره تا همسرت رفتارش بهبود پیدا کنه ولی تا اون زمان باید برداشتتو نسبت به رفتارش تغییر
بدی.چون بیشتر احساست ما نتیجه برداشت خودمون از اتفاقات ـه اگر زنگ می زنه قطع می کنه بذار به حساب نگران
بودنش.
اگه دقیقا ماجرا همینه که میگی به نظر من شوهرت واقعا مشکل داره و باید حتما درمان بشه.
اخه یه ادم نرمال هرچقد هم مشکوک باشه دیگه اینکارا رو نمیکنه.
نمیدونم این نظرم چقد درسته ولی واسه ادامه زندگی باهاش شرط بذار باید به روانپزشک مراجعه کنه و خودشو درمان کنه.بگو در غیر این صورت طلاق میگیرم.هر چی هم اصرار کرد تو شرطت رو تکرار کن.بگو باید درمان کنی.هر چی هم تهدیدت کرد که یه ریگی به کفشته و...گوش نکن بگو یه کلام درمان.
بلاخره یا میره خودشو درمون میکنه یا نمیکنه ولی تو از این بلاتکلیفی در میای
بله همینطوره ایشون بغیر از اینکه انقدر شک داره تعادل روحی هم نداره و ثبات نداره یه روز نهایت محبت یه روز دیگه نهایت تحقیر و خورد کردن که اون روزایی که پرخاشگر میشه اگه یه اتفاق پیش بینی نشده هم بیوفته پیاز داغ تهمت هاش رو هم زیاد میکنه اما چه فرقی داره مهم اینه که شوهر به زنش این حرفارو نزنه.
مشاورم گفته که باید بیاد ببینمش که اگه قابل درمان باشه اینکارو کنیم بهش گفتم که بیاد اونم قبول کرد اما میگه پولش رو من نمی دم!!!
به نظر شما هزینه مشاوره ایشون رو بدم که بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه ! خودش باید بره پیش مشاوره و پولش رو هم خودش بده.دختر خوب یه کم خوددار باش.این قدر احساساتی نشو.زندگی با فردی مثل ایشون مثل اسیری می مونه.عزیزم دوست داری همش تحت کنترل باشی؟این جور افراد زود می رن سر کار و شک های ناجور تر می کنن اونوقت می خوای چکار کنی.تا عروسی نکردین تکلیفت رو یکسره کن.اگه این آقا درمان پذیر هست که باید کارهای درمانی اش رو پی گیر باشه .هروقت درمان شد به عروسی فکر کن!
عزیزم سلام
خواهشا تا وقتی کاملا مشکلت حل نشده عروسی نکنین
هنوز که عقدین داره این جوری میگه وای به حال این که برین زیر یک سقف
درکت میکنم :72:
اما باید فکر فردات رو هم بکنی
به قول بهار عزیز اگه این آقا واقعا این جوری باشه که میگی ادامه دادنش خیلی سخت میشه،یعنی من که نمیتونم تحمل کنم
باید بشینی فکر کنی با خودت که تا چه حد میتونی این رفتار ها رو تحمل کنی
به علاوه من فکر میکنم تغییر دادن ادم ها خیلی سخته
ولی بازم همه ی راهها رو امتحان کن تا بعد پشیمون نشی که وااای من فلان کار رو برای نجات رابطه ام نکردم:72:
فقط خوب فکر کن و بعد تصمیم بگیر
ارزوی بهترین ها رو دارم واست:43:
بهش بگو باید خودت هزینش رو بدی اما اگه دیدی واسه خاطر پولش از زیر درمان در میره اشکال نداره تو بده.
این پول خرج کردنا ارزش زندگیتو داره.
حداقل دکتر ببینش بفهمه مشکلش چقد حاده؟ببینه درمان میشه؟چقد طول میکشه؟کلی اطلاعات میتونه بهت بده.
اینا ارزش یه عمر زندگیت رو داره.حالا میخوای یه سال هم سر پول مشاوره موش و گربه بازی دربیارین و تو هی بهش بگی برو مشاوره اون بگه نه پول نمیدم،تو هم بگی پول نمیدم........اخرش که چی؟
تو این کارو واسه زندگی خودت میکنی.واسه اینکه تکلیفت معلوم شه نه واسه خاطر اون.
البته بازم نمیدونم حرفام چقد درسته.