RE: با او چه برخورد و رفتاری داشته باشم؟
[align=justify]بهار مگه آتوی بدی ازت اره که اینقدر نگرانی به پدر مادرت بگه!؟
نمیدونم اون چیزی که میگی چه موضوعیه که اینقدر نگرانت کرده و مامان بابات نباید بفهمن اما موضوعی که میخواد بگه اگه فقط مربوط به تو بشه نمیدونم مدرکی داره که بتونه حرفشو ثابت کنه یا نه که اگه مدرکی نداره لزومی نداره انقدر بترسی، تازه در این صورت وجهه خودشو خراب میکنه چون باید جوابگوی پدر مادرتم باشه که از این قضیه چه نفعی میبرده که بهشون گفته؟ یا اصلا به چه حقی مزاحم دخترشون میشه؟ اصلا پدر و مادرت با تعصبی که روی تو دارن صبر میکنن که اون براشون مدرک رو کنه؟
اگرم قضیه مربوط به خودش و تو باشه پس پای خودشم گیره و احتمال اینکه بگه خیلی کمه چون خودشم یه سر قضیه ست باید جوابگو باشه.
بهار تو هرچقدرم محکم باهاش برخورد کنی و ترستو نشون ندی همینکه اون میدونه پدر و مادرتو در جریان مزاحمتاش قرار ندادی میفهمه که نقطه ضعف داری و تا جایی که بتونه از این قضیه سوء استفاده میکنه.
بنظرم بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که هر چه زودتر به پدر یا مادرت (با هرکدومشون راحت تری) بگو مزاحمت تلفنی برات ایجاد میکنه و بگو نمیدونم چی میخواد. اگرم ایندفعه زنگ زد موبایلتو بده به پدرت یا مادرت جواب بده تا جدی باهاش برخورد کنن.
اگرم نمیخواهی مادر و پدرت اصلا چیزی بفهمن، خودت میتونی از طریق مخابرات بعنوان مزاحم تلفنی ازش شکایت کنی. سایتش را برات میزارم:
مراکز تلفن ثابت تهران
اداره مشترکین سایر استانها
اگرم خط ایرانسله میتونی از طریق نمایندگی رسمی ایرانسل شکایت کنی.
البته شاید بگی من این شخص رو میشناسم بهرحال باید اول ثابت کنی که این شخص مزاحمت برات ایجاد کرده چون مخابرات شماره تلفنایی که روی دستگاه همراه میفته را ثبت نمیکنه بخاطر همین وجهه قانونی نداره.
باید اول بری یه فرم پر کنی و بعد که اعلام کردی مزاحم تلفنی داری یه نرم افزار روی خطت فعال میشه که ظرف 24 ساعت طرفو شناسایی میکنه. بعد از طرف اداره باهاش تماس میگیرن اخطاریه میدن و فکرکنم خطش قطع میشه.
اگرم مشکلی برای زندگیت ایجاد کنه میتونی رسما به دادسرا شکایت کنی طبق ماده 641 یک تا شش ماه حبس محکومش میکنن. اگر بخوای شکایت کنی بعد از اینکه از طریق مخابرات پیگیری کردی و مزاحمتو شناسایی کردن مخابرات بهت نامه میده و از طریق اون شکایتت را تنظیم میکنی.
اما بازم میگم بهترین کار اینه که زودتر پدر و مادرتو در جریان بزاری. چون اگر نگی و خودشون بعدا متوجه بشن یا اون پسر از روی کینه چیزی بهشون بگه برای تو خیلی بدتر میشه. اگر خودت بهشون بگی نشون میدی چیزی برای پنهان کردن از اونا نداری.
در مورد صدای ضبط شده و اس ام اس هم نترس چون نه صدای ضبط شده و نه اس ام اس از نظر قانونی مدرک معتبر بحساب نمیاد، درواقع وجهه و ارزش قانونی نداره که بتونه ازشون استفاده کنه.[/align]
به کمک خانوادت با او برخورد محکم داشته باش
فقط اومده بودم بگم تو رو خدا فکر بد نکنید.یعنی منظورم اینه که بحث رابطه و عکس و فیلم و اینا نیست.
اما یه چیز خیلی مهمه.شما مامان بابای منو نمیشناسین.اتفاقا چون میدونه اونا چه جورین از این در وارد شده.من نمیخوام خونوادم بو ببرن ،اگه بفهمن منو میکشن.مامانم ازبابام بدتر،بابام از مامانم بدتر.یه چیزی بگین که اون بیخیال بشه بره دنبال کارش.
ایوب جان پدر مادرم نمیذارن اصلا بگم پشیمونم منو بیچاره میکنن.بخدا امتحانشون کردم که میگم.
شماره پدرم و شماره و ادرس خونمون رو داره.
من نه میخوام بهش باج بدم نه میخوام خونوادم خبردار بشن.
pk جان تقریبا 80درصد قضیه مربوط به شخص منه.تو رو خدا خبردار کردن پدر و مادرم رو بیخیال بشین.وقتی بگم منو میکشن میشناسمشون که میگم.من نمیخوام کار به شکایت بکشه که بیشتر لج کنه.من فقط میخوام دهنشو ببنده و بره پی زندگیش.در مورد وجاهت قانونی صدای ضبط شده و...من نمیخوام کار به اونجا بکشه من ازاینکه صدا یا اس ام اس رو تو خونواده یا اطرافیانم علیهم استفاده کنه میترسم نه دادگاه و این جور جاها.
واقعا عنوانش مبهمه؟!!!!خوب چی بگم؟میخوام بدونم چیکار کنم یا چه رفتاری داشته باشم که هیچی نگه و کلا بیخیال بشه و بره دنبال زندگیش و هر چند وقت یکبار یه سکته ناقص بهم نده.خودتون یه چیزی پیشنهاد بدین
اما به نظره من شکایت رو فعلا بی خیال شو که بیشتر لجش در می یاد!
بهترین راه همون بی خیالی و عکس العمل نشون ندادنه! در هیچ صورتی سعی نکن که باهاش ارتباط برقرار کنی و یه جوری بخوای راضیش کنی، این جوری مصمم تر می شه!
اصلا جوابش رو نده! این گار نه این گار! خودت رو بزن به بی خیالی!
من در مواقعی که دسته گل آب دادم و نمی تونم به پدر و مادرم چیزی بگم و امکان داره قضیه لو بره، معمولا با برادره بزرگم یا خواهره بزرگم در میون میذارم که اگه خدایی نکرده قضیه لو رفت، بگم که اونا همه چیز رو می دونن و از قضیه با خبرن!
این جوری اگه بابام متوجه بشه، راحت تر باهام برخورد می کنه و این حس بهش منتقل نمی شه که من پنهون کاری کردم! اگه هم بهم بگه چرا به خودم نگفتی، خیلی راحت می گم از عکس العملت می ترسیدم!
در واقع شما باید از فردی استفاده کنین که هم بتونین راحت این قضیه رو بهش بگین و اون هم سوء استفاده نکنه و پدر و مادر هم قبولش داشته باشن!
الآن هر راهی رو انتخاب کنین، یه مقدار خطرناکه، باید اون راهی رو انتخاب کنین که کمترین خطر رو داشته باشه، خانواده هم معمولا بده فرزندشون رو نمی خوان، پس باید بهشون پناه ببری! مطمئن باش ضرر نمی کنی!
بچه ها از دیروز که جوابشو ندادم.مرتب زنگ میزنه و اس میده.حالا باز گفت باش خودت خواستی.دیروزم گفت نذار خر بشم یه جور دیگه بشم:302::302:
چیکار کنم؟نمیخوام فکر کنه هر وقت تهدید کرد من کوتاه میام؟اما اگه واقعا خر بشه چی؟
دوست عزیز گوشیتون رو کلا خاموش کنید.سعی کنید از یک خط دیگه استفاده کنید.هیچ هم نگران تهدیدهاش نباشید.با دوستانی که به هر نحو با ایشون ارتباط دارند و ذکرش کردید رابطه رو قطع کنید که از اول هم به صلاحتون نبوده. در اینصورت هرآنچه خدا بخواهد و صلاح بداند همان خواهد شد.به خداوند توکل کنید.
این قدر نترس!
وقتی ببینه برات مهم نیست و هیچ عکس العملی نشون نمی دی، فک می کنه که خودت به خانوادت گفتی و براهمین نمی ترسی!
پس در هیچ صورتی، در هیچ صورتی جوابش رو نده! حتی اگه سعی کرد پای مسئله های جدیدی رو وسط بکشه!
درک میکنم
اما هرگز دیگه جوابشو نده میتونی گوشیتو خاموش کن شماره خانوادتو داره میگه؟
صدای پدرتو میشناسه؟
میتونی از عمویی دایی برادری کسی که بش اعتماد کامل داری بخوای باش حرف بزن و خودشو پدرت معرفی کنه
تا دیگه نتونه تهدیدت کنه
از اینکه زنگ میزنه نمیترسم از اینکه چیزی بگه میترسم.
بچه ها سری قبل واقعا میخواسته بگه حداقل 60 درصد میخواسته بگه.
اگه فقط مزاحم بود جواب نمیدادم یا سیم کارتمو عوض میکردم اما الان مشکل زنگ و اس ام اس نیست.
مشکلم اینه که نکنه بگه؟چیکار کنم نگه؟
بله،هم پدرمو میشناسه و هم صداشو کاملا.
میدونه نمیگم.اصلا موضوع یه جوریه که نمیشه گفت.مطمئنه که نگفتم و نمیگم.
سری قبل عموم رو که باهاش راحتم فرستادم سراغش و اون نذاشت که کاری بکنه اما این دفعه دیگه به حرف عموم هم گوش نمیده
اگه نامزد داره تو هم تهدیدش کن!
البته نظر من کارشناسی نیس
و دوستانه اس
اما میتونی از راه نامزد یا خواهرش وارد شی
تو هم تهدیدش کن
مثلا بگو اصلا برای من مهم نیس زندگیم دیگه خراب شده اما میتونم زندگی تو رو داغون کنم
پسرا خیلی ترسو هستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
مشکلم اینه که نکنه بگه؟چیکار کنم نگه؟
بهار جان فكر ميكنم شما از دستتون كاري بر نمياد بهتره بخدا توكل كنيد. به خودتون استرس وارد نكنيد. حتي اگه ميدونيد به حرف عموتون گوش ميده نفرستيدش چون ميفهمه ترسيدين و هر چند وقت يه بار فيلش ياد هندستون ميكنه.من كه دعا ميكنم اين پسر از لجبازي و ندونم كاريش دست بكشه:323: