بعضي وقتا بعضي چيزها رو نمي شه گفت. اصلا مطرح كردنش گاهي باعث مي شه يه موضوع كوچيك خيلي جدي و بغرنج بنظر بياد. گاهي بايد از بعضي موانع بي خيال گذشت و مته به خشخاش نگذاشت. اين نظر منه تا نظر دختر مهربون چي باشه...
نمایش نسخه قابل چاپ
بعضي وقتا بعضي چيزها رو نمي شه گفت. اصلا مطرح كردنش گاهي باعث مي شه يه موضوع كوچيك خيلي جدي و بغرنج بنظر بياد. گاهي بايد از بعضي موانع بي خيال گذشت و مته به خشخاش نگذاشت. اين نظر منه تا نظر دختر مهربون چي باشه...
سلام.
بچه ها ازتون ممنونم.
انقدر همگی مهربونید که آدم شرمنده ی این همه محبت میشه:72:
ببخشید که دارم دیر اینجا مینویسم.
اینجا شاید برام لازم باشه.
شایدم داشتم فقط یه موج سینوسی احساسی رو رد میکردم.
درست وقتی که فکر میکنم به اوضاع مسلطم، یه دفعه همه چیز میریزه به هم.
حس میکنم تا الان همش داشتم احساسم رو انکار میکردم و تمام چیزا توی دلم بودن. ولی من انکارشون میکردم!
شاید خیلی مسخره باشه. شایدم یه روند طبیعی باشه.
اما من الان میدونم که انکار با کنترل خیلی فرق داره.
و ظاهراً من تا الان داشتم اولی رو انجام میدادم.
دلم میخواد بنویسم. اما مثل اینکه الان هنوز وقتش نرسیده.
شایدم حق با سرافرازه و هیچ وقت نباید ازشون حرف بزنم. . .
بخاطر اینکه برام وقت گذاشتید، خیلی ازتون ممنونم.
:72::72:
چه معنی داره؟چه مفهومی داره؟چه دلیلی داره؟یه نفر برای یه نفر دیگه تاپیک باز بکنه؟مگه اون آدم خودش نمی تونه تاپیک بزنه؟
مورد قبلی م مال سبک تکین بود حالا اون دختر برای دختر بود ولی این یکی........
............
(ویرایش پست توسط مدیرهمدردی)
فرهنگ! از شما بعید بود چنین حرفی!
اینکه یک انسان نگران انسان دیگری باشه هم مشکوکه از نظر شما؟!
هر چند با خارپشت برای ایجاد این تاپیک چندان موافق نبودم، اما دلیل نمی شود حرکت قابل تقدیرش که همان تلاش برای بهتر کردن حال یک همنوع است را، نادیده گرفت.
منم برای بعضیا نگرانم ولی نمی رم براشون تاپیک بزنم ولی به اندازه وسعم تو تاپیکشون پست می ذارم.
اینجور ابراز نگرانی کردن مخصوص دو نفریه که با هم نسبتی داشته باشن.برای همین می گم خارپشت
اشتباه کردی.
بابا بی خیال! خواجه حافظ شیرازی هم می دونه خارپشت عاشق ریحانه! :311: صدا و سیما شدی ها آقای فرهنگ! الکی گیر می دی!
از بس بهمون گفتن مردا اینور زنا اونور تو محیط مجازی هم مثل این بچه منظما میخام
همه اتوکشیده و خط کشی شده عمل کنند.:311:
آقای فرهنگ بابا بیخیال کم کم کاری می کنید آقای مدیر بیاد :163:
و پستهای خانمها و آقایونو جدا کنه. طوری که پستهای همدیگر و نبینیما:311:
دیگه انوقت که قیافهامون دیدن داره نمیدونیم :311: :302: :316:
فرهنگ عزیز،
این صحبت شما درست نیست.
همه ما در جریان خواستگاری دختر مهربون بودیم و همه ما از اتفاقی که افتاده با خبریم و ناراحت شدیم.
اینکه یکی از اعضا احساس کرده شاید بتواند اینطوری به دختر مهربون کمکی بکند، به نظرم حرکت قشنگی است.
هر چند که صحبت خانم سرافراز هم درست است و باید به دختر مهربون احترام بگذاریم که اگر خواست، بیاید و بنویسد.
در مجموع منظورم این است که در رابطه با ایجاد این تاپیک نباید برخورد منفی داشته باشیم. یکی از آموخته های ما از همدردی این است که سوء ظن ها رو کنار بگذاریم و خوش بینانه به وقایع و رفتارهای دیگران نگاه کنیم.
به هر حال مطمئنم دختر مهربون هم با ما رودربایستی ندارد و اگر فکر کند کاری از بچه های تالار بر می آید، خودش اعلام خواهد کرد.
فکر می کنم بهتر است دیگر در این تاپیک پست نزنیم و اجازه بدهیم دختر مهربون در خصوص ادامه این تاپیک هر تصمیمی می خواهد بگیرد.
با تشکر از شما دوستان و همدلان.
با سلام
دوستان ارائه نظر موافق یا مخالف پسندیده بوده و موجب تضارب آراء می شود. اما باید لحن ،ادبیات و مفاهیمی را که به کار می گیریم به نحوی نباشد که شائبه اهانت، هجو یا ... باشد.
مدیران همدردی وظیفه مداخله و حذف یا ویرایش پستهای اهانت آمیز را دارند. اما گاهی اعضاء دیگر جوابهای منطقی داده و پست مذکور قسمتی از پازل تاپیک می شود. که البته در این صورت باید حتی الامکان ویرایش شود.
از طرف دیگر:
اعضایی که تصور می کنند باید به مراجعی کمک کنند بهتر هست از طریق تاپیکهای اختصاصی آنها این کار را بکنند. هر کسی به این تالار می آید برای حل مشکلش مطالعه کرده و تاپیک میزند. پس نیازی نیست کس دیگری این کار را انجام دهد. اگر هم نیاز باشد این به عهده مشاور و مدیران همدردی هست.
اتفاقا گاهی اینگونه عمل کردنها زیان رسان می شود.
معمولا در زندگی واقعی اینطور نیست که ما منفعل باشیم و دیگران در حل مشکلات شخصی ما انرژی بگذارند. البته استثناء آن والدین به خصوص مادران هستند که انشاء الله هر کس دارد خدا برایش حفظ کند و اگر ندارد خدا رحمتشان کند.
مراجعان باید بیاموزند که در مورد مسائل خود اکتیو و فعال عمل کنند. اگر نیاز به تاپیک هم داشتندخود انجام می دهند.
من این پست را صرف نظر از این تاپیک و به طور کلی نوشتم که شامل همه موارد باشد.
این موارد که متذکر می شود بحث مدیریتی تالار نیست. بحث مشاوره ای تالار هست. یعنی این روش می تواند برای مراجعان آسیب رسان بوده و آنها را منفعل و متوقع در مسائل واقعی زندگیشان نماید. در حالیکه خود مراجع خود شخصا به تالار آمده و شخصا در تاپیکها حضور یافته و مشکلات خود را به بهترین صورت بیان می کند
==========
پاورقی:
بنده ضمن تشکر از خلاقیت و انگیزه دلسوزانه و با محبت خارپشت در پیگیری مشکلات اعضاء، این تاپیک را قفل می کنم و از دختر مهربون می خواهم اگر نیاز داشتند تاپیکی با همین عنوان ایجاد کرده و مسائل مورد نظرشون را بگویند.