این پیاموهمسری چندروزپیش فرستاده بود:
این قدرخیالهای بیهوده نباف
ماییم ودوخط رباعی ویک دل صاف
دراینه ی دلم به جزعکس تونیست
شک داری اگربیادلم رابشکاف...:43:
نمایش نسخه قابل چاپ
این پیاموهمسری چندروزپیش فرستاده بود:
این قدرخیالهای بیهوده نباف
ماییم ودوخط رباعی ویک دل صاف
دراینه ی دلم به جزعکس تونیست
شک داری اگربیادلم رابشکاف...:43:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داملا
این طوماره یا پیامک داملا جان ؟:311:
من که میگم طومار بید .
.
کوتاهترین فاصله برای گفتن دوستت دارم یه لبخنده،یه دنیا لبخند برای تو...
===============
دقیقا، حق با مدیرمحترم بید.:43:نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
درپی پیامی که از ماهی جان دریافت کردم که ازم خواسته بود یکی ازاین دل نوشته هام رو دراین تایپیک قراربدم بنده هم این کارو کردم.حالا اگه نتونستید به عنوان پیامک استفاده کنید،عوضش پیامک بالایی رو براتون گذاشتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط داملا
این که نشد کار!:305:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
در بودنش به خاطر حضور مفیدش حالش را ببر، در نبودش به کارهای عقب افتاده ات برس و باز هم حالش را ببر :311:
=================================
از شب پرسیدم: چه بنویسم برا کسی که دوستش دارم؟
گفت: مگه بیکاری، بگیر بخواب!
[quote=بی دل]
این که نشد کار!:305:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
در بودنش به خاطر حضور مفیدش حالش را ببر، در نبودش به کارهای عقب افتاده ات برس و باز هم حالش را ببر :311:
بی دل جان هرازگاهی لازمه یه همچین پیامهایی به همسری بفرستی تاعزت نفس پیداکنه .:43:
وبدونه یکی توخونه منتظرشه.:72:
دوستان هدف ازایجاداین تایپیک فقط پیامهای اس ام اسی نیست.پیامهایی که بدون واسطه تلفن همراه گفته میشه روهم عنوان کنید.:72:
زیباترین اغازراباتوتجربه کردم ،پس تا زیباترین پایان باتومی مانم.
دوستت دارم و هر روز به این دوست داشتنم افزوده می شود .می شه بگوئی با دل من چی کار کردی؟؟با اون چشمهای دریائیت که هنوزم که هنوزه غرق می شوم در آن.فکر کردن به وسعت دوست داشتنم نسبت به تو دیوونم می کنه.ای آرامه جانم.هنوزم که هنوزه وقتی صدام می کنی حتی بدون پس وند و پیش وندی قلبم به تپش می یفته.من عاشق صداتم.عاشق نگاهتم.دوست دارم داد بزنم دوستت دارم .ای اونائی که می گفتین بعد از ازدواج همه چی عادی می شی و این عشق و عاشقی فقط واسه دوران نامزدیه پس چرا من روز به روز به دوست داشتنم افزوده می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نفسم می گیرد، در هوایی که نفس های تو نیست...
مي دوني چرامعرفت كم شده؟ چون همش تو وجود تو جمع شده! :43::46: