RE: زاز و نیاز یکی از ما با خدا
سلام خدمت همه ی شما عزیزان. حرف هایی که گردافرید گفت هیچ کدوم از روی بدبینی نبود و تمامش عین واقعیت بودو فقط کافی که چشمامونو باز کنیم تا بتونیم درست ببینیم. احساسی به مسایل نگاه نکنیم. بهاره عزیز این ها فقط برای مریخی ها نیست برای ما ونوسی هام هست چون که مام داریم توی این جامعه زندگی می کنیم . موسوی عزیز کافیه که فقط یه گشتی توی اینترنت بزنی. تا خودت متوجه خیلی از این مسایل بشی. الان انواع و اقسام مواد مخدر مثل نقل و نبات تو دست و بال مردم. خیلی از مردم کشور ما دارن از گشنگی می میرن و مسیولین محترم کشور انواع و اقسام کمک ها رو به فلسطین و عراق می کنن. عراقی که تو هشت سال دفاع مقدس این همه از جوونای ما رو کشت. فلسطینی که دشمن خونی شیعس. ترو خدا به این مسایل احساسی نگاه نکنید . اینا هیچ کدوم بدبینی نیست . راستی سمیه عزیزخیلی از مسایل و مشکلات با دعا و راز و نیاز حل میشه اما خیلی از مشکلات نه. جونای دانشجوی ما خواستن که در رفع این بدیها بکوشن (قضیه کوی دانشگاه) اما دیدیم که نیروی انتظامی و ... چه پذیرایی خوبی از اونا کردن.اینا تمومش عین واقعیت. و واقعیت همیشه تلخ و هیچ موقه شیرین نمیشه. شاد و خندان باشید
سلام امیدوارم بتونید جامعه ای ارمانی درست کنید .............
ارزومند ارزو های زیبای شما
با درود.نه داداش،خودمونو بتونیم به سوئد و نروژ و آمریکا که نه،به همین کشور دوست و مسلمان *مالزی* برسونیم،هنر کردیم!!!بهر حال مشکلات و معضلات اجتماعی در هر کشوری هست،اما در اینجا دیگر آش خیلی شور شده است؛؛؛بدرود.
سلام
به نظر شما هیچ مشکلی در این کشور ها نیست . آنجا کشوری است که شما می خواهید داشته باشید . پس چرا سفر نمی کنید و به انجا نمی روید ؟؟؟؟ تا به ارزویتان برسید . هر کسی هم که می تواند در این کشور زندگی کند ادامه می دهد . و اگر هم نتوانست می سوزد و می سازد چون چاره ای ندارد . ( لطف کنید آرام بخوانید و با دید مثبت چون منظور بدی ندارم ) خواهش می کنم .
با درود؛بهاره،بهاره . . . . . باز که احساسات ورت داشت!!!من گفتم که آن کشورها این طوریند و ما باید سرزمین خویش را نیز همچون آنها آباد کنیم؛؛؛بدرود.
سلام
گردافرید چرا ؟ چرا ؟ فقط می گی آباد کنیم . توضیح بده به چه صورت ؟ چه کار کنیم ؟ ............؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جوری وقتی هیچ کس خودش نمی خواد که کاری براش انجام بشه ؛؛؛ به چه صورتی وقتی مردم با اینکه از این وضع راضی نیستند بازهم نشان می دهند که راضی هستند .چطوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما چه باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگم چطوری میشه بهت یا نه؟
من سوال کردم دوست داری می تونی جواب بدی ؟
سلام به همه و خسته نباشید:
به نام خدا
اي آن خدايي كه گره هركارناخوشايندو سختي به دست توگشوده مي شود واي آن پروردگاري كه تندي محنت ها وسختي ها به عنايت توآسان مي گردد.
اي آن خدايي كه راه بيرون شدن ازتنگناها ورسيدن به راحتي ازتو خواسته مي شود.
يارب!سختي ها دربرابر قدرت توذليل و ناچيزاست واسباب كارها به لطف توفراهم مي آيد وقضاوقدر به قدرت تو جاري است وهمه چيز برطبق اراده ودرخواست تو مي گذرد.
خدايا پس همه چيزتنها به مشيّت تو –بدون آنكه فرماني صادر شود-فرمان پذيرد وبه محض تصميم گرفتن تو وفقط به ارادهءتو،بدون اين كه نهي ات را اظهار كني ،باز مي ايستند.
بارالها تنها توهستي كه درتمام دشواريها،تورامي خوانند ودرسختي ها وگرفتاري ها ،پناهگاه هستي .
بلا وگرفتاري اي دفع نمي گردد مگر آن كه توآن رادفع كني وهيچ چيز گشوده نمي شود مگرآن كه تو آن رابگشايي.
پروردگارا!بلا ومحنتي برمن فرودآمده كه سنگيني آن مراازپاي درآورده و گرفتاري هايي به من روآورده كه تحمّلش براي من دشواراست وتوخود به قدرت خودت آن بلا وگرفتاري رابراي من وارد اورده اي و به اقتدار خود به سوي من روانه ساخته اي .
خدايا !آن چه راكه توروانه كرده اي كسي نمي تواند باز گرداند وهر چه راكه تو روانه سازي كسي نمي تواند مانعش شود ،وآن چه راكه توبگشايي ،كسي نمي تواند ببنددوهر چه راكه توآن رادشوارسازي كسي نمي تواند آسانش گرداند آن كس كه تواورا خوار سازي كسي نمي تواند ياري اش كند.
خدايا!برمحمّدوخاندانش درود ورحمت بفرست .
پروردگارا !در فرج و آسايش رابه فضل خود برمن بگشا وسلطان غم واندوه راكه بروجود من حاكم است به قدرت خود نابود كن ،ودرآن چه به پيشگاهت آورده ام ،به رحمت نظر كن وبه من بچشان شيريني استجابت را درهرچه خواسته ام،واز درگاه مقدست رحمت و گشايشي گوارا به من مرحمت فرما وبرايم نجات ورهايي سريع ازگرفتاري هارامقررفرما.
خدايا !چنان مكن كه به خاطر اندوه و غم ازانجام واجبات تووبه كاربستن مستحبات و سنت هايت بازبمانم .
پروردگارا !من به علت آن چه برمن واردآمده بي تاب وناتوان شده ام و قلبم ازتحمل آن چه برمن رخ داده،لبريزاز اندوه شده است ،تنها تويي كه مي تواني آن اندوه را ازبين ببري وآن بلا راكه به آن گرفتارشده ام ازمن رفع ودفع نمايي.اين عنايت ولطف رادربارهءمن بفرما،اگرچه ازجانب تو شايستگي و استحقاق آن راندارم اي صاحب عرش و سلطنت بزرگ.
« آمين»
با درود؛ستاره جان،ولی هنگامی که صبح از خواب برخیزی،برخیزیم و برخیزند باز آش همان آش است و کاسه همان کاسه!!!تا نجنبیم،تا نفهمیم،تا نگاه نکنیم اگر 24 ساعت هم به دعا بگذارنیم باز هم:دریچه فاضلاب شهرمان را هم سطح خیابان نمی سازند تا جلوبندی ماشینمان خراب شده،پول مفت بدهیم؛؛؛بدرود.
**خدا خرد ما را بیفزا **