-
RE: مشکل این رابطه چیست؟
[size=large]ببین عزیز واسه ازدواج هیچ وقت دیر نیست اما واسه یک لحظه پشیمانی همیشه دیر شما هنوز خیلی جوانید به قول صحبتهای استاد دکتر مجد اول ۷۵بار برید خواستگاری بعد انتخاب کنید میدانی چرا چون هرچی ارتباط با افراد بیشتر باشه قدرت درکت بیشتره و از طرفی اول مطمئن باش که این عشق یا عدت بعد به عکس العمل ان خانم و دوست داشتنش فکر کن
-
به نظر من دوست شما بیشتر از این که شما رو دوست داشته باشه به شما وابسته شده. وقتی پیشتون هست این رابطه ارضاش نمی کنه ولی از اونجایی که این رابطه طولانی بوده و ترس از جدایی داره بعد از جدایی نمی تونه تحمل کنه. من این جریان رو به عینه درباره یه سری اشخاص دیدم. برای اطمینان بیشتر باید باهاش صحبت کنید که ببینید دقیقا از چی رابطه بدش میاد...از چی شما بدش میاد.
یه سوال هم در رابطه با نوع رابطه اتون داشتم...ایا رابطه شما بیشتر تلفنی بوده در این 2 سال؟ چون این اتفاقات بیشتر در روابط تلفنی پیش میاد...اون شاید عاشق شخصیت پشت تلفن شده پشت چت شده پشت اس ام اس شده و وقتی شما رو حضورا می بینه اون چیزی رو که می خواد در شما پیدا نمی کنه.
در مورد سن دوستتون هم با دوستان موافقم که این سن برای تصمیم گیری برای ازدواج کمی زوده. باید ببینید که دوستتون به بلوغ ذهنی رسیده یا نه و صرف دوست داشتن ازدواج کردن بعدا درگیری برای هردوطرف به وجود میاره. شما به تبع سنتون ممکنه به این بلوغ رسیده باشید ولی دوستتون نه...
نظر من اینه که صبر کنید...و زود برای ازدواج اقدام نکنید. فاصله سنی هفت سال در این حالت کمی زیاده ..یعنی اگه شما 32 سالتون بود و ایشون 25 سالش مشکلی نبود. ولی ایشون هنوز ساختار ذهنی اش برای زندگی اینده اش شاید شکل نگرفته باشه.
-
مرسی از راهنمایی های شما عزیزان
در مورد راهنمایی شقایق باید بگم:
نامزد که نیستیم بهتره بگم دوست دخترم، توی این یکی دو ماه، چندتا خواستگار داشته که به خاطر من ردشون کرده اینو مامانش به من گفته. و حتی چندین بار گفته که اگه کسی رو واسه ازدواج بخوام اون تو هستی. منم با این فرصت موافق هستم چون خیلی عجله ندارم واسه ازدواج و این واسه من مهمتره که اون به بلوغ فکری برسه حتی اگه منو نخواد. باز هم تشکر میکنم :43:
راهنمایی خانم هستی:
من با دخترهای زیادی رابطه داشتم. چه از روی هوس چه از روی علاقه. اما این دختری که الان توی زندگیم هست هم اینکه تفاهم زیاد داریم. هم خیلی خوب با هم کنار میایم توی مشکلات. اگه دوست دختر اولم بود حرف شما رو قبول میکردم. مرسی از نظرتون امیدوارم باز هم بهم کمک کنید :72:
خانم المیرا:
رابطه ما هم تلفنی هست هم حضوری هم اینترنتی. یعنی همه جوره با همدیگه هستیم. البته آره اینترنتی و تلفنی بیشتر بوده و باهاتون موافقم.
ولی خوب حتی مثلا وقتی رابطه حضوری هم نداریم یه مدت که گرم میشیم دوباره اون سرد میشه و به قول خودش همون شب اولی که جدا میشیم مثل چی پشیمون میشه همون لحظه دوباره زنگ میزنه و اشک و عاشقتم و علاقه!
با توجه به این راهنمایی ها فکر میکنم یه مدت کمرنگ بشم بهتره. چون اگه وابستگی باشه، از بین میره. اون هم راحتتر با خودش کنار میاد.
اینی که میگن اولین عشق یک دختر باشید و آخرین عشق یک پسر، تا چه حد درسته؟ من و اون تقریبا اینجوری هستیم.
-
من این جمله رو قبول ندارم
اولین عشق یه دختر معمولا خوب نیست و اون باید به خودش فرصت بده
افراد باید با هم آشنا بشن و تصمیم بگیرن
ممکنه در این پروسه به هم علاقمند بشن اما دلیل نمی شه که تصمیم درست نگیرن
پس بهتره بگیم
بیایید عاقلانه ترین عشق هم باشید