RE: دو دلی به خاطر قد خواستگار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط diamond
سلام دوستای خوبم
من کلی فکر کردم، 1بار دیگه هم باهم صحبت کردیم و متوجه شدم قدش از اونی که فکر میکردم بلندتره و من تقریبا پذیرفتم. البته بازم دوست داشتم بلند تر باشه ....
اما خصوصیات خیلی خوبی داره و بین 15-14نفری که به طور رسمی خونمون اومدند و یکی دو جلسه یا بیشتر باهم صحبت کردیم، این از همه بیشتر به دلم نشسته:43: !
- از نظر اعتقادی کاملا بهم میخوریم و برخلاف خیلی ها که تحصیلات عالیه پیدا می کنند، به خاطر محیط یا هر چی اعتقاداتشون سست میشه، ایشون اینطور نیست.
- خوش اخلاق و مهربونه.
- پدر و مادرش خیلی به فکر بچشون هستند و تمام تلاششون رو برای موفقیت ایشون کردند و می کنند. (با اینکه پدر و مادرم تحصیل کردند و پدر و مادر ایشون نیستند بازم ازشون خوشم اومده)
- موقع صحبت با پدرم خیلی متواضعه و خیلی بهش احترام میذاره.
- تو دانشگاه خوبی درس خونده و کارای بورسیه دکتراش هم الان داره انجام میشه اما اصلا خودشو نمیگیره! در صورتی که من یکم به خاطر مدرکم کلاس میذاشتم!:18: (البته خیلی کم!)
- خیلی مرتب و منظمه.
- خوشم اومد که برای خرید خونه گفته خواستم صبر کنم تا ازدواج کنم و الان با نظر همسرم بریم یه جایی رو بخریم!
و خیلی خصوصیات خوبه دیگه...
اما هنوز بله رو کامل ندادیم و تا شنبه آینده قراره جواب نهایی رو بگیم.
خوشحال میشم بازم راهنماییم کنید که دیگه چه سوالاتی بپرسم و چه نکاتی مهمه؟
و دیگه اینکه متأهل ها بگن چه نکاتی وجود داره که قبل ازدواج باید خیلی بهش توجه کرد تا بعدا مسأله ای پیش نیاد؟
مثلا یکی میگه وجود فلان خصوصیت خیلی مهمه، اگه باشه یا نباشه چنین است و چنان....
بازم متشکرم از همتون
راستی 1 نکته دیگه، یکی دو مورد دیگه هم تو این هفته برام اومده اما فعلا اجازه ندادیم بیان، آخه این یکی خیلی از معیارامو داره.
سلام دیاموند ..
خوب در مورد این سوالت که دیگه چه چیزایی مهمه ؟می تونی سرچ کنی و کلی مقاله ومطلب دراین باره تو این سایت هست که می تونه کمک کنه....
در مورد اینکه موردهای دیگه رو اجازه ندادی بیان ...به نظر من این رو هم یادت باشه که قبل ازدواج ادم باید واقعا با چشم باز به قضیه نگاه کنه و خوب بررسی کنه که بعدا نگه کاش می ذاشتم بقیه هم بیان شاید اون ها بهتر بودن..
خوب اگر مورد های دیگه ای هم هستن که فکر می کنی ازرش بررسی و فکر کردن دارن اونها را هم ببین ... تا بتونی با اطمینان خاطر درمورد این خواستگارت تصمیم بگیری
خیلی چیزا دلمون می خواد ولی همیشه به100 درصد چیزهایی که دلمون می خواد نمی رسیم و باید سبک و سنگین کنی ببینی ویژگی های مثبتش انقدری هست که تو ازچیزای جزئی مثل اندازه قدش بگذری ...به خاطر خیلی خصوصییات مثبتی که خودت نام بردی
خود تو هم مطمئنا ضعف هایی داری که دلت می خواست بهتر بودی ...
آدم کامل و صد درصد از همه نظر وجود نداره که....بالاخره هر کسی در مقابل ویژگی های مثبتی که داره نکات منفی هم داره
RE: دو دلی به خاطر قد خواستگار
سلام
مرسی نازنین
بله فکرامو کردم، من تا الان با 15-14 تا خواستگار حدود 1 تا 3 جلسه صحبت داشتم. فکر میکنم انشون بیشتر از بقیه به من میخوره. نسبت به اون 2مورد دیگه هم که نگفتیم بیان، شرایط بهتری داره.
امروز قراره جواب بله رو بگیم!
مرسی از همه ی دوستای مجازی خوبم.
برام دعا کنید، خیلی نگران مسائل قبل و بعد عقدم!