رایحه جون به نظر من تو الان داری خودتو می شناسی و هویت واقعیتو بدست میاری نه اینکه گمشون کنی.
تو حق داری اونطوری که دوست داری و معقول زندگی کنی و انتخاب کنی و دیگران حقی در انتخاب تو ندارن فقط می تونن نظر بدن و تو اگه به صلاحت بود انجام بدی و در غیر اینصورت فقط شنونده نظرشون هستی.
من با نظر اقای محسن عزیز در این زمینه موافقم که
1. وقتی تو خانواده همسرتون هستید و دارن در مورد مساله باهم صحبت میکنن، شما هم اظهار نظر کنید و نظر مستقل خودتون(نه لزوما مخالف) رو اعلام کنید. مثلا اگه دارن در مورد یه لباس خاص یا یه غذایی نظر میدن شما هم بگید من از این مدل خوشم میاد، یا مثلا این به نظر من جوون پسندتره. این کار باعث میشه اونها متوجه بشن که شما هم علایق و سلایقی دارید که میتونه متفاوت از اونها باشه
2. احترام اونها رو حفظ کنید، حتی وقتی با اونها مخالفید. مثلا وقتی همسرتون با شما میخواد چیزی بخره، جلوی مادرشوهرتون به همسرتون بگید که نظر مادرتم بگیر در این مورد
3. خواسته هاتون رو به شکل غیرمستقیم بیان کنید. مثلا وقتی با خواهرشوهرتون صحبت میکنید، بگید نظر من در مورد فلان مساله اینه. نظر شما چیه؟(اینجوری متوجه نظرات شما و ابراز وجود صحیح شما میشن)
4. همون رفتاری که دوست دارید با شما انجام بدن رو باخودشون انجام بدید. مثلا چند روز قبل از روز مادر با مادرشوهرتون صحبت کنید و ببینید چی دوست دارن وروز مادر سعی کنید همونو براشون تهیه کنید. اونوقت اونها هم احتمالا اینگونه برخورد خواهند کرد
5. مسائل گذشته رو فراموش کنید و بزرگوارانه ازشون بگذرید.
پس سعی کن که بدور از هرگونه شک و تردید به خودت برسی و دیگرون سدی برای رسیدن به اهدافت قرار ندی.
میدونی عزیزم یه چیزی بگم شاید به دردت بخوره
من تمام پیشرفت و داشته هامو مدیون جسارت و زبون خودم هستم
تمام حرفها و نظرهارو می شنیدم و اونچیزی رو که به نفع و پیشرفتم بود رو انتخاب میکردم و به بقیه حق دخالت نمی دادم.
به نظر من شماهم باید خودتون باشید و کاری که به صلاح و خیر شماست انجام بدیدو بی خیال دخالت نابجای دیگرون باشید حتی نزدیکترون فرد زندگیتون
موفق باشی عزیزم