RE: بعد از 1 سال چی می خواد؟
setareye khamoosh عزیزم
خوب توجه کن :
اول >>> مسئله را برای خودت حل نکردی بلکه سعی کردی فراموش کنی و به عبارتی گوشه ای از ذهنت بایگانیش کنی یا به بیان دیگر سرکوبش کرده ای . عزیزم این مسئله را حل کن نه پرت کن .
دوم >>> عاشق عشق اون نسبت به خودت هستی ، و درست به همین علت تماس و اس های او تو را آشفته و کنجکاو می کند ، در واقع میخواهی بدانی واقعاً هنوز دوستت دارد و فراموشت نکرده و دانستن این به تو لذا میدهد ولو این لذت همراه با رنج باشد . به نوعی حتی رنج رمانتیک حاصل از اینکه او تو را هنوز هم دوست دارد و فراموش نکرده برایت خوشایند است .
بند دوم مسئله های تو هست ، درست روی همینها باید کار کنی و حلش کنی . اگر اینها از بین رفت دیگر قاطع خواهی بود یعنی او را قاطعانه کنار می گذاری و اصلاً تماس و اس هایش برایت مهم نخواهد بود و نخواهی خواند و بهش هم فکر نخواهی کرد و حتی مایلی هیچ پیامکی از او دریافت نکنی و خود به خود راهکار در این زمینه به کار خواهی گرفت
پس مسئله اصلی در درون خودت است . روی خودت متمرکز شو و از کنجکاوی در مورد او و علت اینکارش و اینکه آیا هنوز دوستت دارد بیرون بیا
موفق باشی
.
از همه ممنون.فکر کنم اون چیزی که فرشته مهربان گفت برام تو وجودم آشنا بود...آره...با اینکه عصبانی میشم میبینم شمارم رو پیدا کرده و زنگ زده اما لذت میبرم که جوابش رو نمیدم...اون تو زندگی من خیلی وقته که دیگه هیچ جایگاهی نداره...اونی که من دوسش داشتم اونی نیست که الان داره بهم زنگ میزنه...واسه همینه که جوابش رو نمیدم...
در مورد اینکه یکی از دوستان گفت درباره زنش که "جلو چشمم نمی آید" باید بگم برام خیلی مهم نیست...همون جمله ای که گفتین از ماست که برماست اینجا صدق می کنه...اون میدونست این مرد کسی رو دوست داشتته انقدر شیفته بود که 1 تحقیق درست و حسابی راجع به تموم شدن این علاقه نکرد و به گفته ها بسنده کرد...اینکه جوابش رو نمی دم فقط واسه اینه که اونی که دوسش داشتم مرده و من این فرد جدید رو نمیشناسم...گاهی به سرم زده تلافی کنم.زندگیش رو راحت میتونم از هم بپاشم و بعد رها کنم...اما تو عمق وجودم به بنبست خوردم که تو سرشت و تربیتم این نیست ونبوده و نمیتونم انقدر سنگ دل باشم...آخ که چقدر سخته بستن چشم رو همه چیز....من دیگه مثل قبل نیستم...دیگه به هیچ گفته و علاقه ای اعتماد ندارم...موقعیت هایی که الان پیش روم هست رو نمیتونم قبول کنم چون به همشون شک دارم...دیگه به دوست داشتن خودم هم شک دارم...هستن کسایی که اقدام به خواستگاری کردن...حتی عاشق پیشه...شاید به دلم هم نشسته باشه یکیشون...اما باور ندارم علاقه ای که ازش حرف میزنن ......کاش میفهمیدین چی میگم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط setareye khamoosh
از همه ممنون.فکر کنم اون چیزی که فرشته مهربان گفت برام تو وجودم آشنا بود...آره...با اینکه عصبانی میشم میبینم شمارم رو پیدا کرده و زنگ زده اما لذت میبرم که جوابش رو نمیدم...اون تو زندگی من خیلی وقته که دیگه هیچ جایگاهی نداره...اونی که من دوسش داشتم اونی نیست که الان داره بهم زنگ میزنه...واسه همینه که جوابش رو نمیدم...
در مورد اینکه یکی از دوستان گفت درباره زنش که "جلو چشمم نمی آید" باید بگم برام خیلی مهم نیست...همون جمله ای که گفتین از ماست که برماست اینجا صدق می کنه...اون میدونست این مرد کسی رو دوست داشتته انقدر شیفته بود که 1 تحقیق درست و حسابی راجع به تموم شدن این علاقه نکرد و به گفته ها بسنده کرد...اینکه جوابش رو نمی دم فقط واسه اینه که اونی که دوسش داشتم مرده و من این فرد جدید رو نمیشناسم...گاهی به سرم زده تلافی کنم.زندگیش رو راحت میتونم از هم بپاشم و بعد رها کنم...اما تو عمق وجودم به بنبست خوردم که تو سرشت و تربیتم این نیست ونبوده و نمیتونم انقدر سنگ دل باشم...آخ که چقدر سخته بستن چشم رو همه چیز....من دیگه مثل قبل نیستم...دیگه به هیچ گفته و علاقه ای اعتماد ندارم...موقعیت هایی که الان پیش روم هست رو نمیتونم قبول کنم چون به همشون شک دارم...دیگه به دوست داشتن خودم هم شک دارم...هستن کسایی که اقدام به خواستگاری کردن...حتی عاشق پیشه...شاید به دلم هم نشسته باشه یکیشون...اما باور ندارم علاقه ای که ازش حرف میزنن ......کاش میفهمیدین چی میگم...
دوست نازنينم ما آدماي" از دور دست بر اتشي" نيستيم.ما هم تو دوره هاي مختلف زندگي آسيب هايي رو تحمل كرديم و به قول يه نويسنده اي بتدريج "فولاد ابديده شد "جان دلم!
اي بسا ما چيزايي رو بهت ميگيم بكار ببنديم كه در مورد خودمون بكار گرفتيم و جواب داد!
گاهي تحمل كردن در يك راه درست دشوار تر از انتخاب يه راه غلطه .. ضمانت ندادن كه راه راست بي درد سر بي درد بي مشكل باشه اما ضمانت دادن كه به مقصد ميرسه..
جانكم يه روز سخت بود بهش جواب ندي.. حالا آسون شده..يه روزي هم ديگه ازش خشمگين نخواهي بود.. به چشمت فقط دشمني ميادكه بهت درسي رو ..گيرم به شيوه نادرست اموخت
ببين وقتي ما دستامون ميسوزه.. زير پوست يه ماده التهابي( چن تا ماده كه يكيشونو ميشناسم)جمع ميشه .(اسمش برادي كينينه) اين ماده برا اين نيست كه هي اشكمونو دربياره.. واسه اينه كه احساس خطر كنيم و بدونيم دست آسيب ديده مون با دستاي عادي فرق داره و نياز به ترميم داره..
وضع دل از اين ساده تر نيست كه عزيزم؟
همچنانكه زخم جسم نياز به زمان براي مداواي كامل داره زخم روح هم همينطوره..الان روح تو هنوز حساسه و بي شك داري با حساسيت هات درباره ديگران قضاوت ميكني.. زمان بده زخمت كه خوب شد خودت مي توني با احساس سالم و منطق كامل بهشون نگاه كني اون وقت مي فهمي قابل اعتماد هستن يانه ..لازم نيست چشاتو برهمه چيز ببندي.. اما لازمه اونا رو بر چيزاي ديگه اي باز كني.. اين درسي يه كه همه مادرا از بچه گي به فرزندشون ياد ميدن.. چون ميدونن نميتونن در اون لحظه درد زانو يا عضو زخمي فرزندشونو كم كنن..اما تلاش ميكنن تا با متوجه كردن حواس اون به يه مورد ديگه از احساس درد كمك كنن..عزيزكم
تو چرا توجهتو به اين زخم كه داره كهنه ميشه دوختي؟به چيزاي زيبا تري نگاه كن:72:
ممنون ملاحت عزیز..
فقط 1 سوال....به چه چیز زیبایی نگاه کنم؟
سلام ستاره روشن روشن روشن
ضمن درک کامل از شرایط تو و شرایط آن آقا
وقتی پستهایت و درگیری ذهنت را می خواندم نکته ای به ذهنم رسید که بد نیست بدانی
واکنش انسان ها در لحظات مهم و تصمیم گیری ها و.....معمولا دو گونه است
فرار به جلو
فرار به عقب
وقتی ارتباطی به نتیجه می رسد و تو تکلیفت با خودت و رابطه ات مشخص شد باید یکی از این دو را ه را انتخاب کنی
بعضی از افراد فرار به جلو دارند که سازنده ترین انتخاب است چرا که موقعیت های جدید را بر حسب توانایی و خواست و ............امتحان می کنند .
فرار به عقب بدترین و بی ریخت ترین و غیر سازنده ترین نوع انتخاب است وقتی که تو تکلیفت با خودت و رابطه و وطرف مقابلت روشن شده که در این موقع می گوییم رابطه کامل شده ( حتی زمانی که از هم دور و جدا می شویم )
خلاصه اینکه این آقا مهربان نشده . ترا دوست ندارد و................این یک واکنش طبیعی است در مقابل با مشکلات زندگی و درون خودش و همین فرار به عقب خیلی معنی دارد و می شه حال و روز امروز زندگی اش را درک کرد .
حالا در تاریکی جهت زنگ تفریح تیری هم می اندازد اگر گرفت که گرفت اگر نگرفت هم نگرفت . به همین سادگی .
و اما تو
قدر خودت را بدان . با خودت مهربان باش . هنوز برای تو همه چیز عالی خوب است . چرا که به من و تو ربطی ندارد که دیگران چرا خوشبخت هستند یا نیستند
اساسا از زندگی هایشان راضی هستند یا نیستند
عذاب وجدان دارند یا ندارند
مهربان هستند یا نیستند
و..................
فکر می کنی حالا که فلسفه ی واکنش انسان ها را دانستی بهتر بتوانی ستاره ی روشنی باشی که همه چیز برایش عالی و خوب پیش میره و زندگی را با همه ی وسعتش می بینه و می خواد که آن را با یک حرکت رو به جلو تجربه کنه نه با یک حرکت رو به عقب در خودش و در دیگران تکرار بشه .
موفق باشی گلم :72:
ممنون از سرافراز و ani عزیز.
این 2 شب وضعیت خوابم افتضاح بود.شب هر کاری که کردم خوابم نمی برد...هی اینور شو اونور شو...درحالیکه شب های قبل از شدت خستگی بیهوش میشدم...یعنی یجوری وقت خوابم رو تنظیم می کردم که راحت بخوابم...
اما این 2 شب نه...خیلی بد بود...بدتر از همه اینکه حالا که خوابم نمی برد ذهنم به چیز خاصی فکر نمی کرد...یعنی درگیر نبود...حتی به همین موضوع...و عذاب آور بود که دنبال یه چیز بگردم که بهش فکر کنم که خسته شم خوابم ببره...ولی هیچی پیدا نمی کردم.یا حوصلش رو نداشتم.هی غلت میزدم چیز خاصی توجهم رو جلب نمی کرد که درگیرش بشم و فکر کنم و بعد بخوابم...و صبحم زود پا میشدم...:302:
خدا را شکر که ذهنت درگیر این آقا نیست این به معنای این است که تو رابطه ات تمام شده . بهت تبریک می گم .
برای گام های رو به جلو برنامه ریزی کن . این طبیعی است که گاهی بعد از تمام شدن رابطه ای مسائل یا مسئله ای باعث سنجش ما بشود . خوشحال باش که از این امتحان سربلند بیرون آمدی و دچار لغزش نشدی .
این را واقعا یک آزمون به نفع خودت بدان که با نمره ی عالی پاسش کردی .
امشب راحت می خوابی . یک عروسک خوشکل بردار و بغلش کن . خیلی کیف میده . فردا هم میبینی که انگیزه های حرکتی ات برگشته .
برای من خر خیلی خوب جواب میده :311:
من 80 تا عروسک دارم...دورم پر عروسک هست.مطمئن هستین؟نزدیک شدن به عروسک بیشتر یاد اون میندازه من رو...:163:
1 سوال دیگه.راجع به پیشنهادات ازدواج فکر کنم یا الان وقت مناسبی نیست؟
فعلاً وقت مناسب پرداختن به ازدواج نیست. هنوز نیاز داری به خودت فرصت بدی و رو خودت کر کنی . بهتره یک مشوره حضوری هم داشته باشی عزیزم .
ان شاء الله در آینده نه چندان دور شاد و شنگول پذیری خواستگاران ریز و درشت میشی و از بین آنها اونی که می خوای نصیبت میشه .
:43::72::43: