RE: از کارای برادرشوهرمو و جاریم خسته شدم
سلام صحرا جان
من هم درکت می کنم چون این اتفاقات برای من هم افتاد ولی من کم محلی کردم و اون هرچقدر بیشتر از ما بدمی گفت من بیشتر به خانواده ی شوهرم احترام می گذاشتم و حالشون رو می پرسیدم تا حرفهای اونها برعکس بشه:311:
دختر خوب همیشه سعی کن خودت باشی تا راحتتر تصمیم بگیری و این فکرهای منفی رو از سرت بیرون کن وهر کسی ازت خواست که گلگی کنه محکم باش و باهاش رودرو صحبت کن و سعی کن حرفهاتو از کسی به کسی منتقل کنی حتی به این هم فکر نکن که شوهرت رو بخواهی اذیت کنی و بخواهی مثل برادرش رفتار کنه چون صد در صد برادرش زندگیه آسوده ای نداره عزیز دلم زندگی به این خوبی داری چرا می خواهی آسایشتون رو از بین ببری نازنینم یکمی سیاست داشته باش مگه به حرف گربه سیاه بارون میاد یا مگه فکر کردی که اگه اونا بگن تو بدی تو بد میشی مگه اینکه تحت تاثیر حرفهای اونها قرار بگیری و بخواهی مثل اونها بد رفتار کنی عزیزم یه ضربالمثل هست که میگن اگه خوب باشی پست سرت حرف می زنند پس شماها خوبید که جاریت احساس خطر می کنه و با حرفهاش می خواد خرابتون کنه ولی تو به انها اهمیت نده بلکه به خودت و شوهرت اهمیت بده که با رفتار خوبتون عکس قضیه رو ثابت می کنید پس نگران بقیه نباش :303:
آدمها هرجوری که دلشون می خواد می تونند زندگی کنند وبقیه هم نمی تونند به اونها بگن که چی کار کنند صحرا جان تو خودت خوبیت رو با رفتارت ثابت کن با محبت خارها گل می شود پس محبت هم یادت نره البته بدون توقع :43:
درضمن تو اگه می خواهی که توی شادیهات خانواده همسرت سهیم کنی بهتره که این کارو توی خونه خودت انجام بدی و توی خونه خودت ازشون پذیرایی کنی و اینجوری هرکسی دوست داشته باشه میاد و هرکسی دوست نداشته باشه نمیاد ولی تو با این کارت که به خونه مادرشوهرت رفتی و کیکتون هم بردی اونجا طوری رفتار کردی که خواستی همه رو مجبور کنی توی این شادی سهیم بشن اونهم با توقع کادو گرفتن که شاید دوست ندارند کادو بدند ولی اگه دعوتشون می کردی شرایط فرق می کرد :163:
1. پس سعی کن از کسی تقلید نکنی و خودت باشی
2. شوهرت رو اذیت نکن و اجازه بده خونه مادرش راحت باشه
3. هرکسی خواست بگه که مشکلی بین تو و جاریت هست بگو که من اصلا به این جور چیزها فکر نمی کنم و فکر می کنم که همه چیز خوبه
4. محبت یادت نره که دل هر سنگی رو نرم می کنه البته نه در حد چابلوسی
5. و در آخر نسبت به مسایل لبخند بزن و به این جور موردها به چشم مشکل نگاه نکن چون همه اینها سوءتفاهمه
6. فقط فقط فقط فقط فقط خودت خودت خودت باش باش باش اجازه نده کسی با رفتارش روی تو تاثیر بزاره شاید بخوان از روی حسودی آرامشت رو بگیرن پس اجازه نده موفق بشن
لللللللللللللللبببببببببب بخخخخخخدددد بزن:82:
صحرا جان سلام
عزیز دلم متاسفم که من نمی تونم جاری و برادر شوهرتو مقصر بدونم و بیشتر خودت مقصری تو ناراحتی های خودت...
برگرد ببین چقدر داری به مسائل خاله زنکی بها می دی...آخه کیک خریدیم و اون دوست نداشت و کی چی گقت اینا هم شد حرف؟ دختر خوب می خوای زندگیتو خراب کنی بابت این خاله زنک بازی ها؟
می خوای شوهر عاقلت که یاد گرفته حرف ببر و بیار نکنه رو بکنی شبیه برادر شوهرت؟ خوب برادر شوهر شما کارش بچه گانس نه شوهرت....شوهرت که داره منطقی برخورد می کنه...تو عزیز دل اگه به این حرف ببر بیار ها ادامه بدی خودت رو از چشم می اندازی کما اینکه تا حالا هم این اتفاق افتاده...باید سعی کنی به جاریت حساس نباشی و حسادت های زنانت رو کنترل کنی...اونا یک خانواده ی مجزا هستند از شما و به شما ربطی نداره اونا چکار می کنند...از خانواده ی شوهرت نباید پیش شوهرت بدگویی کنی...این خیلی رفتار بچه گانه ای هست که تازه بش می گی بره منتقل کنه حرفاتو...باز خدارو شکر شوهرت عاقله و این کارو نمی کنه...
اگه دوست داری با این خاله زنک بازی ها زندگیتو از دست بدی و پل های پشت سرتو خراب کنی و مطلقه بشی و بیای همگی اینجا با هم گریه و آه و ناله کنیم بسم الله...
آخه دختر خوب تعارف که نداریم با هم...اونی که این وسط داره اشتباه می کنه تویی ...تو باید خودتو جا کنی پیش خانواده شوهرت و برای شوهرت از این دقدقه های بیخودی درست نکنی...
قدر زندگیتو بدون ...سعی کن ی کم بیشتر تو تالار مطالب رو بخونی و دنبال کنی ببینی مردم اینجا چه دردایی دارند اونوقت زندگیتو دو دستی می چسبی...
امیدوارم به خودت بیای و زندگیتو با این جرفا تلخ نکنی:72:
توی زندگی مشترک نباید بزاری هیچچچچچچچ حرفی از چهار دیواری خونت بره بیرون....
اگه اینکارو کردی اونوقت موفقی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryamp
عزیز دل اگه به این حرف ببر بیار ها ادامه بدی خودت رو از چشم می اندازی کما اینکه تا حالا هم این اتفاق افتاده...باید سعی کنی به جاریت حساس نباشی و حسادت های زنانت رو کنترل کنی...
اگه دوست داری با این خاله زنک بازی ها زندگیتو از دست بدی و پل های پشت سرتو خراب کنی و مطلقه بشی و بیای همگی اینجا با هم گریه و آه و ناله کنیم بسم الله...
اين قسمتا رو دوباره آوردم تا يه بار ديگه بخوونيش واسه تاكيد بيشتر .تو رو خدا زندگيتو بخاطر اين حرفا تلخ نكن.
توی زندگی مشترک نباید بزاری هیچچچچچچچ حرفی از چهار دیواری خونت بره بیرون....
چه جمله قشنگي با اجازه مريم ميخوام يه جمله اضافش كنم
بعضي وقتا هم نبايد بذاري حرفي از 4ديواري دلت بره بيرون منظورم اينه كه حتي نبايد به شوهرت بگي
:104::104::104: