RE: نمی دونم قصدش از این حرفها و رفتارها چیه ؟؟؟؟؟
[quote=ilm]
[quote=
متاسفانه ایشون یه رفتار دیگه هم دارن که من به اون اشاره نکردم البته هر هفته یکشنبه ها پیش روانشناسم میرم این مسئله رو که بهش گفتم اونم نظرش کمی مثبت تر جلوه کرد و پندهای خانم مهربانی رو بهم داد
ایشون نسبت به من دچار حسادت هستن !
اینو اولش نگفتم چون وقتی به روانشناسم گفتم یک دفعه نظرش نسبت به حس و رفتارای ایشون مثبت شد و دیگه از نوسان های ایشون چشم پوشی کرد واسه همین اینجا حرفی ازش نزدم اما حالا که شما اینقدر پخته اید بهتون می گم تا نظر شما رو هم بدونم ...
ایشون نسبت به من دچار حسادت هستن منظورم اینه که مثلا وقتی جلوش از یه استاد جوون دیگه تعریف می کنم مثلا می گم فلان استاد خیلی استاد خوب و مهربونیه و شاگرد رو درک می کنه(که اصلا رشته هاشون هم به هم ربط نداره این سازه و اون هارمونی یعنی اصلا رقابت شغلی در میون نیست) زود ناراحت میشه بهش برمی خوره و به خودش میگیره و میگه یعنی من بدم اون خوبه یعنی من مهربون نیستم اون مهربونه من نمی دونم بهت چی کار کردم ، از هر استاد جوونی تعریف می کنم ناراحت میشه یا وقتی با یکی از همکلاسیهای پسر نشستیم و حرف می زنیم کار و زندگی شو ول می کنه و میاد میشینه وارد بحثمون میشه و از اینکه با همکلاسیام گپ می زنم و می خندیم ناراحت میشه و شروع می کنه یخچال بازی درمیاره ...هر وقت هوا یکم تاریک میشه و تو دانشکده منو می بینه میگه پاشو برو خونه واسه چی اینجا موندی هوا تاریک میشه مخصوصا از وقتی پاییز شده دیگه واقعا رو اعصاب شده هر وقت منو می بینه میگه برو خونه واسه چی اینجا موندی داره شب میشه....
اگه میشه لطفا نظرتون رو بهم بگید دلیل این رفتاراش و این حساسیت ها و حسادت هاش چیه ؟؟؟؟؟؟
[/quote]
هر چی بیشتر توضیح می دی بیشتر با مریم موافق می شم. مریم درست می گه. چیز بدی هم که نگفته. می گه اگر به شما علاقمند است خب باید از راه درستش وارد شود. این بازیها و کشمکش ها چیست؟ اگر هنوز بلد نیست راه درست ابراز علاقه و خواستگاری چیست که جای فکر کردن و وقت گذاشتن ندارد.
مردی که یه روز گریه می کنه، یه روز ساز می زنه و هی می گه دوست دارم، یه روز ناز می کنه و محل نمی ذاره .... اینها روش خواستگاری جدید است؟
دوستش داری؟ دلت می خواد خواستگارت باشه؟
چرا برات مهمه که بدونی منظورش چیه؟
[quote=ilm]
[quote=' وقتی با یکی از همکلاسیهای پسر نشستیم و حرف می زنیم کار و زندگی شو ول می کنه و میاد میشینه وارد بحثمون میشه و از اینکه با همکلاسیام گپ می زنم و می خندیم ناراحت میشه و شروع می کنه یخچال بازی درمیاره ...
[/quote]
یخچال بازی یعنی چی؟ :303:
سلام دوست عزیز
واکنش های تکانشی و احساسی رو تا جایی که می تونی از خودت دور کن عزیز دل...
هیچ کس اینجا نمی گه ایشون آدم بدذاتی هست...من که به هیچ عنوان این حرف رو نزدم...بله این مشخصه عزیز دل که ایشون از شما خوشش اومده...اون حرف من راجع به هنرمندها هم بر اساس تجربه ی شخصی بود...چون بنده هم ساز می زنم و در محیط های هنری بودم ...البته من بیشتر سر و کارم با دنیای شعر و ادب بوده تا موسیقی...اما عزیز دل بحث ما این است که تو این خوش آمدن ها را به پای اینکه ایشان می خواهد شریک زندگی شما باشد نگزاری و خدای ناکرده فقط درگیر یک سرگرمی کوتاه مدت که به عاطفه ات صدمه بزند نشوی...
دوست گلم من نگفتم شما متین نیستی...و قصدم از اینکه خودت را قبول داری و می خواهی تجربه کنی اینست که به تو بگویم آدمهایی که کمتر از مشورت دیگران استفاده می کنند یا مشورت می گیرند اما آخر کار خودشان را می کنند خیلی جاها بهای این زیاد روی خودشان حساب کردن را پس می دهند...
دوست گلم این بعید نیست استادت از تو خوشش بیاید و حتی مردان بیشمار دیگری...و 20 ساله هستی...در اوج جوانی و زیبایی...اما لزوما همه ی مردانی که از ما خوششان می آید ما را دوست ندارند...
دوست داشتن نشانه هایی دارد و من در رفتار این آقا فقط آثار خوش آمدن را می بینم نه دوست داشتن....
شما تا وقتی جنس احساس این آقا دستت نیامده و واقعا برایت واضح نشده که ایشان شما را دوست دارد و رسما این را بیان نکرده نباید حسابی پیش خودت باز کنی...باید صبر کنی و فقط صبر...
ولی این را یادت باشد که مردان هم می دانند زنان دوست دارند آنها به اصطلاح حسادت کنند و غیرت نشان بدهند...
این همه پسر سر دوست دخترهایشان داد و بیداد می کنند که کجا هستی و با کی ...و هزار جور رفتار غیرتمندانه که دختر باور کند دوستش دارند...
اما همشان در آن واحد کار می کنند روی طعمه شان برای لذت جنسی بردن و همین و بس ...
دوستی هزار جور تکنیک دارد...تو تازه واردی...تو خیلی چیزها را به پای دوست داشتن می گذاری که هیچ ربطی به این موضوع ندارد...تو بی تجربه ای و حتی یک نگاه یا یک حرف می تواند ذهنت را تا مدت ها مشغول کند چه بسا که آنها تکنیک های ساده ای باشند برای شروع یک رابطه ی دوستی ساده...
اگر علاقه مند هستی وارد این رابطه ها بشوی و خودت تجربه کنی و سرگرم باشی بحث دیگریست...اما اگر دختر حساسی هستی و به یک رابطه ی عاشقانه فکر می کنی ممکن است بدجور صدمه ببینی ...و این رابطه اگر اولین رابطه تو با جنس مخالف باشد خیلی برایت گران تمام می شود...من اگر جای تو بودم خودم را بی تفاوت نشان می دادم و از دور تماشایش می کردم...منتظر می ماندم که یک جایی یک سوتی بدهد.... مطمئن باش می دهد!
احساس دیگران چیزی نیست که راحت بتوان تفسیر کرد ...اما من از روی تجربه به تو می گویم قضیه دوست داشتن نیست...
تو او را دوست داری اما او فقط از تو خوشش می آید...و اگر قرار باشد چیزی غیر از این باشد طاقت نمی آورد و رسما مطرح می کند...می خواست خانواده ات را ببیند ...پس چه شد؟ یک بار گفت و تمام؟
مردها در ابراز عشقشان خیلی بی طاقتند وقتی عاشق می شوند...این آقا شل کن سفت کن هایش نشان می دهد عاشق نیست...یک میلی دارد برای به دست آوردنت فقط از سر یک خوش آمدن ساده....
اگر صبر کنی زمان بگذرد و وارد رابطه نشوی می فهمی چه می گویم...فقط بگذار استاد باقی بماند فعلا...
:72: به امید موفقیت تو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryamp
سلام دوست عزیز
واکنش های تکانشی و احساسی رو تا جایی که می تونی از خودت دور کن عزیز دل...
هیچ کس اینجا نمی گه ایشون آدم بدذاتی هست...من که به هیچ عنوان این حرف رو نزدم...بله این مشخصه عزیز دل که ایشون از شما خوشش اومده...اون حرف من راجع به هنرمندها هم بر اساس تجربه ی شخصی بود...چون بنده هم ساز می زنم و در محیط های هنری بودم ...البته من بیشتر سر و کارم با دنیای شعر و ادب بوده تا موسیقی...اما عزیز دل بحث ما این است که تو این خوش آمدن ها را به پای اینکه ایشان می خواهد شریک زندگی شما باشد نگزاری و خدای ناکرده فقط درگیر یک سرگرمی کوتاه مدت که به عاطفه ات صدمه بزند نشوی...
دوست گلم من نگفتم شما متین نیستی...و قصدم از اینکه خودت را قبول داری و می خواهی تجربه کنی اینست که به تو بگویم آدمهایی که کمتر از مشورت دیگران استفاده می کنند یا مشورت می گیرند اما آخر کار خودشان را می کنند خیلی جاها بهای این زیاد روی خودشان حساب کردن را پس می دهند...
دوست گلم این بعید نیست استادت از تو خوشش بیاید و حتی مردان بیشمار دیگری...و 20 ساله هستی...در اوج جوانی و زیبایی...اما لزوما همه ی مردانی که از ما خوششان می آید ما را دوست ندارند...
دوست داشتن نشانه هایی دارد و من در رفتار این آقا فقط آثار خوش آمدن را می بینم نه دوست داشتن....
شما تا وقتی جنس احساس این آقا دستت نیامده و واقعا برایت واضح نشده که ایشان شما را دوست دارد و رسما این را بیان نکرده نباید حسابی پیش خودت باز کنی...باید صبر کنی و فقط صبر...
ولی این را یادت باشد که مردان هم می دانند زنان دوست دارند آنها به اصطلاح حسادت کنند و غیرت نشان بدهند...
این همه پسر سر دوست دخترهایشان داد و بیداد می کنند که کجا هستی و با کی ...و هزار جور رفتار غیرتمندانه که دختر باور کند دوستش دارند...
اما همشان در آن واحد کار می کنند روی طعمه شان برای لذت جنسی بردن و همین و بس ...
دوستی هزار جور تکنیک دارد...تو تازه واردی...تو خیلی چیزها را به پای دوست داشتن می گذاری که هیچ ربطی به این موضوع ندارد...تو بی تجربه ای و حتی یک نگاه یا یک حرف می تواند ذهنت را تا مدت ها مشغول کند چه بسا که آنها تکنیک های ساده ای باشند برای شروع یک رابطه ی دوستی ساده...
اگر علاقه مند هستی وارد این رابطه ها بشوی و خودت تجربه کنی و سرگرم باشی بحث دیگریست...اما اگر دختر حساسی هستی و به یک رابطه ی عاشقانه فکر می کنی ممکن است بدجور صدمه ببینی ...و این رابطه اگر اولین رابطه تو با جنس مخالف باشد خیلی برایت گران تمام می شود...من اگر جای تو بودم خودم را بی تفاوت نشان می دادم و از دور تماشایش می کردم...منتظر می ماندم که یک جایی یک سوتی بدهد.... مطمئن باش می دهد!
احساس دیگران چیزی نیست که راحت بتوان تفسیر کرد ...اما من از روی تجربه به تو می گویم قضیه دوست داشتن نیست...
تو او را دوست داری اما او فقط از تو خوشش می آید...و اگر قرار باشد چیزی غیر از این باشد طاقت نمی آورد و رسما مطرح می کند...می خواست خانواده ات را ببیند ...پس چه شد؟ یک بار گفت و تمام؟
مردها در ابراز عشقشان خیلی بی طاقتند وقتی عاشق می شوند...این آقا شل کن سفت کن هایش نشان می دهد عاشق نیست...یک میلی دارد برای به دست آوردنت فقط از سر یک خوش آمدن ساده....
اگر صبر کنی زمان بگذرد و وارد رابطه نشوی می فهمی چه می گویم...فقط بگذار استاد باقی بماند فعلا...
:72: به امید موفقیت تو
سلام عزیزم
ممنونم ازت:72:
واقعیتش من از همون اول فقط بهش مثل یه استاد معمولی نگاه می کردم مثل استادای دیگه
یکی دو ماهه که ذهنمو مشغول کرده... اونم به خاطر رفتارهای اون
مهم نیست ... ما دیگه تا سه ماهی همدیگه رو نمی بینیم ... تا اون وقت همه چی نرمال میشه
خوشحالم عزیزم
شما خودت دختر عاقلی هستی حتی با اینکه 20 سال داری...موفق باشی