RE: صحبت در مورد رابطه جنسی
من نگفتم الان.دوباره پستم رو بخون.من گفتم این صحبتها کم کم باعث تحریک غریضه میشه.این باعث سوق دادنتون به میل جنسی و.......میشه.همون اشنایی با میل جنسی هم نباید فعلا باشه.میتونین الان انکار کنید و بگین که نه ما فقط در حد صحبت میخوایم باشیم اما من براساس چیزایی که دور و برم دیدم میگم که صحبت به احتمال زیاد به جاهای دیگه هم خواهد کشید.پس برای جلوگیری از رسیدن به مرحله ای که بدنبال ارضا باشین بهتره از الان از صحبت تو این موارد خودداری کنید
البته امکانش هست شماها تو این مورد استثنا باشین ولی چه بهتره که ادم تو این چیزا جانب احتیاط رو رعایت کنه.باز هم انتخاب با خودتونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
البته امکانش هست شماها تو این مورد استثنا باشین ولی چه بهتره که ادم تو این چیزا جانب احتیاط رو رعایت کنه.باز هم انتخاب با خودتونه
به جرات میشه گفت که استثنایی وجودنخواهد داشت...
اگر قبول داریم که همه ی ما انسان هستیم با تمام غرایز انسانی
بهتره به جاي تخليه تصورات جنسيتون به شناخت هم بپردازيد شما نامزديد نه زن و شوهر.نذاريد اين حرفا چشم عقلتون رو ببنده.:305::305:بهتره ديگه اينكارو تكرار نكنيد چون بعد از يكي دو بار ديگه صحبت ازاين مسائل باعث ميشه تمام فكرتون بشه اين مسئله و انتظار براي اون لحظه كه بتونيد محرم باشيد و حتي اين انتظار ممكنه روي اولين رابطه شما بعد از ازدواج اثر بذاره ..........
در ضمن اين حرفا باعث تحريك ميشه كه با توجه به نبودنش زمينه ارضا مشكلات زيادي بوجود مياره