سلام عزیزم
ایمیلی که واست فرستادم رو خوندی؟
الان از قهر گویا بیرون اومدی و این خیلی خوبه
چطور باهم حرف زدید و برخوردش چطور بود؟ حرفاش رو هم بگو تا کمک شه به دوستان
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام عزیزم
ایمیلی که واست فرستادم رو خوندی؟
الان از قهر گویا بیرون اومدی و این خیلی خوبه
چطور باهم حرف زدید و برخوردش چطور بود؟ حرفاش رو هم بگو تا کمک شه به دوستان
سلام فرانک عزیز اتفاقا الان داشتم یکی از نظراتتو جای دیگه می خوندم متوجه شدم تو هم مشکله منو داری خواستم در اون موردم با هم بحرفیم .
خدارو شکر جز من که اوضاع درونم بهم ریخته فعلا همه چیز خوبه هوامو بیشتر داره پرسیدم شمارهرو پاک کردی گفت اره به خدا معلومه زیاد دوست نداره دربارش حرف بزنیم منم گیر نمی دم فعلا دارم ناز میکنم ما چون عقدیم وسطه هفته زیاد پیشه هم نیستیم هنوز همدیگرو ندیدیم ولی فعلا رابطه اس و تلفن خوبه تا دیدار ولی شبا تا دیر اس جواب می ده پیشه خودم می گم نکنه دختره دوباره اس بده می ترسم:163:
این سوال ولم نمی کنه این کارش خیانت بوده؟ به احساسه من به علاقم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تورو خداااااااااا کمک کنید من نمی تونم کنار بی ام هر چی قربون صدقم میره باور نمی کنم می گم پس چرا این کارو کرده نمی تئنم باهاش مهربون باشم :302::316:
این طور که من برداشت کردم مشکل شما فقط از چند تا اس ام اسه.بازم میگم من نمیدونم این حد رو یشه اسمشو خیانت گذاشت یا نه اما...
دوست خوبم بیا با دید باز به این موضوع نگاه کن.میخای از این مرحله عبور کنی یامیخای ازش یه گره کور بسازی که همیشه توی ذهنت باقی میمونه؟
از خیانت ترسیدی یا از دوست داشته نشدن؟از این که همسرتو از دست بدی میترسی یا از این که دیگه کسی عاشقت نباشه؟
پس قبل ازهر چیز این مفهومو توی ذهنت داشته باش:تو دوست داشتنی هستی.
حالا میریم سر بقیه موضوع:
1.با همسرت صحبت کن.نه از موضع ضعف یا اندوه.بلکه از موضع یک همسر با رفتار جرات مندانه اما توام با عشق
2.حد و مرزها و خطوط قرمز رو به طور واضح براش مشخص کن.
3.عواقب زیر پا گذاشتن این حد و مرزها رو شفاف بیان کن.
4.از اون به بعد اصل رو بر اعنماد بزار.بدون تجسس و بدون شک
5.سعی کن مهارت های برقراری ارتباط رو یاد بگیری.آداب گفتگو رو بیاموز(توی همین سایت راجع بهش زیاد صحبت شده)
6.و در نهایت یک اصل اساسی در ازدواج اینه:روی خودت سرمایه گذاری کن نه همسرت.اعتماد به نفس داشته باش و سعی کن که از موضع یک فرد بالغ رفتار کنی .
موفق باشی
با سلام،
عزیزانی که اقدام به مشاوره از طریق پیام خصوصی می کنند، به این مسئله دقت کنند:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
سلام kking بهت گفته بودم منم مشکل تورو دارم با کمی تفاوت توی موضوع اسمس .... ببین مثلا ساعت یازده شب دختره به همسرم اس داده نوشته کاری داری انقد پشت هم زنگ میزنی؟؟؟؟ ... و خیلی اسهای دیگه که جای گفتنش نیست ...5روز نامزدم نیومد پیشم حتی یک اس بهم نداد...خودم پا پیش گذاشتم ... بهش گفتم هر اشتباهی اولین بار جای جبران داره ... اینو ملکه ذهنت کن که فقط یک اسمس معمولی بوده ...
بعد حواست باشه تنهاش نذاری از محبت براش کم نذاری ... تا نخواد جای دیگه جبرانش کنه
http://www.hamdardi.net/thread-257.html اینو بخون امیدوارم کمک کنه
http://www.hamdardi.net/thread-14282-post-127214.html#pid127214 اینم خیلی مفیده