RE: دو دل، آیا این دختر تمایلی به من داره؟
سلام خدمت دوستان گرامی.
من امروز متوجه غم انگیزترین و فاجعه انگیزترین موضوع زندگی خود شدم
نمی دانم اگر برای شما تعریف کنم چه احساسی به شما دست می دهد
می دانید چی؟عزیزترین دوستم و کسی که همواره خودش را همراه من معرفی می کرد متوجه شدم با اون دختره زده به هم و دوست شده
نمی دانم نام این کار را چه بگذارم :نامردی نمی دانم
نمی دانم اون دختره با این کارها چی را می خواهد به من بفهماند جالب اینجاست اون دوست من از هر نظری(ظاهر و مالی و...)از من پایین تره و در ضمن اون با دو سه تا دختر دیگه هم رابطه داره.
خیلی دلم به حال خودم و دلم می سوزه من خیلی ساده و بی تجربه بودم با وجود این هم باز هم دوستش دارم نمی دانم دیگه برای چی؟
خواهش می کنم راه حلی را به من بگوییدکه من بتوانم او را فراموش کنم به خدا اگر کار با این منوال پیش برود کارم به بیمارستان روانی میکشد.
با تشکر
دوست من خودتون از تفکرات غلط کنار بکشید ، همیشه فکر کنید چیزی تمام نشده و همه چیز به قوت خودش باقی است . همیشه فکر کنید همه چیز تحت تسلط یک قدرت بسیار بزرگه پس همیشه امید هست ...شما هم سعی کنید آروم باشید و انقدر عجله نکنید. هنوز هیچی نشده و شما هم هزار بار فرصت دارید که به خواسته تون برسید .
نامردی چیه!!پسر جان؟؟!تو نشسته ای و برای خودت خیال پردازی می کنی و با خیال اینکه با حرکاتش علاقه اش را به تو نشان می دهد،فکر کردی او هم همان احساسی را دارد که تو نسبت به او داری!!!!!در صورتیکه صددرصد حق داشت که این حس را نسبت به شما نداشته باشد.
چرا برای خود دنیایی حُبابی می ساری تا واقعیت جهان خارج زودی آن را بترکاند؟؟؟؟هیچ اتفاق بدی هم نیفتاده است و نامردی هم دوستت نکرده است.در این جور کارها باید این جور شکستها را هم بپذیری.از قرار معلوم تو دلیل آشنایی ات تفریح و حال کردن بوده است،که اگر ازدواج بود واکنش ات نباید چنین باشد.
اصلاً ناراحت نباش و البته آگاهی خود را از امر ازدواج و الزامات و پیش زمینه های رشد شخصیتی و اقتصادی و هوش عاطفی کافی جهت این امر مهم و خطیر بالا ببر.
نمی دانم چرا همه دارند با من این کار را می کنند بابا به خدا من عاشقم.
خانم گردآفرید هر وقت معنی عشق را درک کردید بعد حرفتان را بزنید به خدا نمی توانم او را فراموش کنم من دچار یک عشق واقعی شدهام همه نشانه ها را در خودم می بینم
حق دارید در دنیایی که کار همه ی مردم دروغ گفتن شده و مردم هم خود را با این خصیصه وفق داده اند حق دارید که اینجوری حرف بزنید
خانم گردآفرید اشکال کار من این بود که از اول آمدم و واقعیت را به آن دختر گفتم و به اون گفتم اگه عشق من را باور نکند من دچار مرگ روحی می شوم و این طوری هم شد.
خانم گردآفرید تا ماجرای کسی را نفهمیدید انقدر زود قضاوت نکنید شما نام این کار را به جز نامردی چی می ذارید؟
عشق های واقعی (فرهاد به شیرین و مجنون به لیلی )همه شان یک طرفه بوده اند
نمی دانم چرا دخترها این عادت را دارند که وقتی
کسی با اون ها رو راسته فورا به اون جواب منفی می دهند و وقتی کسی که به اون دل بسته اند به آنها خیانت می کند تازه متوجه می شوند که چه اشتباه بزرگی کرده اند ولی دیگه دیر شده و دیگه کاری با آن نمی توان کرد.
قضاوت زود گذر یکی از بزرگترین اشتباهات بشر است.
با تشکر
دوست می دارم تا خواهری داشتم،هر چند که مادری یکتا دارم، و به زنان احترامی صد چندان می گذارم؛اما به خدا من *مرد* هستم نه زن!!!
جاوید جان!بنده آنچه از دانش و تجربیات و دیدن زندگی و ماجراهای دیگران بود را به تو جهت همدردی نمایاندم.می خواهی بپذیر می خواهی نپذیر و البته سخن دوستان دیگر را هم گوش کن.
از جملاتت احساسی برخورد کردنت و عدم دخالت خرد در برخورد با واقعیات آشکار است.(بی وفایی *همه* دخترها در صورت دلبستگی پسری به آنها و ربط قهرمانان و کارهایشان و افسانه ها و داستانه به زندگی عادی و واقعی و . . . .)
تردید دارم سری که درد نمیکنه دستمال ببندم ولی آقای گرد آفرید با عکس و اسمی که شما انتخاب کردید تازه وارد ها چطور شما رو تشخیص بدهند ؟
بیننده باید عاقل باشد!پس اگر مثلاً یک دختر یا زنی عکس *فابریو دی کاپریو* را گذاشت (به دلیل خوش تیپی او)،حتماً باید نتیجه گرفت که مرد است!!!!!؟؟؟؟
بیننده ابتدا به ساکن که عاقل نمیشود ممکنه بعداً عاقل شود ...
البته بماند من از اول تشخیص دادم که شما یک آقا هستید ...بعد یکم شک کردم نکنه یک خانم مسن از این خانمهای زن سالار باشید بعد خیلی سریع فهمیدم همان حدس اولم درست است ...اینه دیگه آقای گرد آفرید !! آدم گاهی اشتباهی... اشتباه میکند!
این رفتاری کاملاً عادی است برای یک انسان.و البته من همگان و بویژه سرکار را عاقل می دانم.
نگین محترم
چطور از دو دل انتظار داری که بره با خونواده دختره صحبت کنه در حالی که باید اول خوده دختره رو راضی کنه.:47: