RE: همسرمهربان و خانواده نامهربان او
از اینکه پیش قدم شدید بهتان به خاطر گذشتتان تبریک می گویم
معلوم است دختر خیلی با گذشتی هستی ولی با یکبار مشکلاتت حل نمی شود بهر حال زمان می برد و شما هر چقدر بیشتر زمان قهرتان طول بکشد عقده های آنها هم بیشتر می شود در ضمن در مورد تمام حرفهایی آنها می زنند لازم نیست شما همدردی کنید بعضی مواقع هم سکوت کنید وچیزی نگویید چون آنها به همدردی شما در این زمینه ها نیازی ندارند و فقط می خواهند یکسری چیز ها را به شما بفهمانند
پس در ضمینه هایی همدردی کنید و پاسخ آنها را بدهید که مشکل برای خودشان اتفاق افتاده و مستقیما با شما در میون گذاشته اند و سعی کنید همدیگر را بیشتر ببینید و بیشتر برای همدیگر دلسوزی کنید چون چیزی که از دیده برفت از یادها برفت پس با دیدار همدیگه محبتتون بهم دیگه بیشتر می شه ولی نه به این زودی شاید طول بکشد خیلی:305:
در ضمن از اینکه به تاپیک من سر زدی ازت ممنونم و حتما الان از مشکلات من هم خبر داری ولی من تمام سعی ام این است علی رغم این مشکلات هفته ای یکبار همدیگر را ببینیم درست است که هنوز محبت خواهرشوهرم را جلب نکردم و الان حدود 6 سال است با این مشکل دست و پنجه نرم می کنم ولی به آینده امیدوارم و بالاخره موفق می شم
پس دوست عزیزم امیدت رو از دست نده و با دیدارهای مکررت و خوشروییت دل آنها را بدست بیاور در آینده ای نه چندان دور موفق باشی
دوستان گرامی
بیشتر دوستان پیشنهاد کردند برا آشتی پیش قدم شوم
آیا با توجه به مطالبی که بیان کردم هم پیشنهادتون همینه ؟:325:
دوستان گرامی
بیشتر دوستان پیشنهاد کردند برا آشتی پیش قدم شوم
آیا با توجه به مطالبی که بیان کردم هم پیشنهادتون همینه ؟:325:
سلام دوستان
خوبید ؟ چرا دیگه نیستید
آخه من فقط با شما می تونم راحت حرف بزنم
این چند روز که من و دخترم رفته بودبم مسافرت 2تا از خواهرشوهرااومدند اینجا موندند خونمون (در راستای اینکه به من بفهمونند تو برای ما اهمیتی نداری )البته من خواهر شوهرکوچیکم را دیدم (خانوادش نبودندمجبور شد بیاد خونمون شب بمونه من خیلی عادی برخورد کردم با وجودی که قیافه گرفت من گفتم مهمونه رفتم بوسیدمش ووسایل راحتیش را فراهم کردم )اما واقعا ازرفتاراشون دلشکسته ام
بچه ها راهنماییم کنید رمز عبور را چطور می شه عوض کرد؟مرسی
سلام زهرا جان
من همیشه به تاپیکت سر می زنم ولی برایت پاسخی ارسال نمی کردم چون منتظر نتیجه از جانب شما بودم در واقع منتظر تغییر رفتار شما هستم آیا تونستی یک قدم به جلو برداری یا نه ؟ :82:
در ضمن برای تغییر رمزت می تونی بری توی کنترل پنلت و از آنجا گزینه تغییر رمز رو انتخاب کنی:72: