RE: چرا عصبانی نشدن کار سختی ست ؟
سلام
دوست من وقتهايي تو زندگي روزمره واسه هر آدمي پيش مياد كه بر اثر شرايط روحي نا مناسب دچار عصبيت ميشوند ... يا اينكه موضوعي بر خلاف فكر و پيش بيني هاي شخص اتفاق ميفته كه هر آدمي دچار عيبانيت ميشه ... اما چه بهتره هر وقت عصباني ميشيم با خوردن آب يا استحمام يا استخر يا آدامس خودمونو از شر عصبانيت نجات بديم ... تا حالا دقت كردي هر موقع كه بزاق دهانتون كم ميشه بيشتر عصباني ميشيد ؟ با مواردي كه گفتم جبران كم بود بزاق تو دهان ميشه ...
اگه بد و بدون استفاده از ادبيات حرفو زدم شما منو به بزرگواريتون ببخشيد .
[size=medium]طاهره خانم سوال سختیه البته جوابش از خودش سخت تره عرفان خیلی رمانتیک جواب داده اما من معتقدم وقتی آدم کسی رو دوس داشته باشه به این راحتی از دستش ناراحت نمیشه میشه سعی کردمگه نه دوس دارم یادبگیرم گل وبا تیغ هاش با هم بخوام[/size]:72::72::72:
دوستان عزیز...میشه به من هم کمک کنید فکرنکنم جواب سوال منوداده باشید...
ادم بايد سعي كنه كمتر عصباني بشه كه اين كار خيلي سختيه.
من بیشتر از اینکه عصبانی بشم ناراحت می شم. اگه عصبانی می شدم بهتر بود چون زودتر حالم خوب می شد:302:
در مورد سوالها هم ،
وقتی عصبانی میشم، با صدای بلند صحبت می کنم..
نه تا حالا پشیمون نشدم
1.چون همیشه موضوعاتی هست که آدمو به شدت عصبانی می کنه.
2.وحشتناکه.
3.خیلی. ولی چه فایده کار از کار گذشته (آب رفته به جوی برنمی گرده)
4.بیشتر عصبانی میشم؛آخه هیچ راهی برای آروم کردن خودم پیدا نمی کنم،حرف های بقیه تو این شرایط بیشتر ناراحتم میکنه.
شما راه حلی دارین؟:303:
این که عصبانی بشی مهم نیست مهم اینه که جلوی عصبانیتت رو بگیری
همیشه وقتی عصبانی میشم سکوت می کنم و فکر می کنم به اینکه چطوری مشکلو حلش کنم
سلام دوستای عزیز
من زود عصبانی میشم و هم زود ناراحت :161::199:اما بستگی داره چه جوری باشه که بخوام زود آروم بشم
اگر هم ببینم حق با من بوده اصلا" پشیمون نمیشم...من فقط داغ میکنم ولی چشمامو نمیبندم...ولی مثل دوست عزیز عرفان فکر مثبت زیاد میکنم...:72::shy::72:
من دوست دارم وقتی عصبانی میشم برم بیرون یه کم راه برم(تو پارک ،یه جای سرسبز).
ولی تا با یکی حرف نزنم آروم نمیشم.