RE: داداشم مامانم رو کتک میزنه و دزد هم شده...
سلام.قبل از هر چیزی میخوام بابت این همه تلاش و مثبت نگری و موفقیتی که دارین وکسب کردین بهتون تبریک بگم.درس خوندن، نگه داری از یک مادر و برادر بیمار . تلاش برای بهبود وضع خانه.آفرین...هزاران هزار آفرین:104:
اما دوست خوب من فکر میکنم شما تا حد لازم و کافی و حتی بیش از اون تلاشتونو برای برادرتون انجام دادین.(اجرتون جزیل)اما با توجه به گفته شما که ایشون هم هوش مرزی هستن(که خودش نیازمند مراقبتهای خاصه) و هم در سن بلوغ فکر میکنم که ایشون نیازمند مراقبت خاص هستن که شما مسلما به تنهایی نه تواناییشو دارین و نه اگاهیشو(البته مسلمه که با گذشت این همه سال به خوبی از وضع روحی برادرتون آگاهین) اماشاید بهتر باشه ایشون ساعات مشخصی از شبانه روز رو در مراکز خاص سپری کنن تا هم این دوران سخت براشون طی شه هم آرامش به خونه تون برگرده و هم شما به وظیفه تون عمل کرده باشین و خیالتون راحت شه.
موفق باشید:72:
:72:یک زن امیدوار عزیز مرسی از لطفتون با حرفاتون بهم انرژی دادین:72:
راستی اومدم یه خبر بدم : امروز از خونه بیرون نرفتم و نشستم با داداشم صحبت کردم گفتم تو انتظاراتت از من چیه؟؟؟
منم واسش انتظاراتمو گفتم قرار شد بهش عمل کنیم .
امروز که تا الان خوب بوده رفتاراش.ولی وقتی از خونه میرم بیرون شروع میشه کاراش...(دعوا کردن با مامانم.به زور پول گرفتناش از مامانم با این که بهش میدیم و...)من از آینده ی داداشم میترسم.
این مراکز خاصی که میگین میشه بگین اسمش چی هست من تا حالا نشنیدم که جاهایی باشه واسه این بچه ها.
در ضمن داداشم بیش فعال هم هست.
واسه نگهداری کودکان استثنایی میدونم مرکز وجود داره ولی واسه بچه هایی که هوش مرزی دارن و مدرسه های عادی میرن،چیزی نمیدونم....
دوست عزیزم من یه سرچ کردمو دیدم اکثرا نوشتن که:واحدهایی که تست هوش رو انجام میدن(مثله بهزیستی یا مراکز روانشناسی) این دسته از کودکان رو به مراکز تحت همین عنوان ارجاع میدن.در ضمن در اکثر مقالات نوشته بودن که بسیاری از کارهایی که ایشون انجام میده عملا متوجه غلط بودنش نیست(مثله همون دزدی که شما گفتین) و تکرار شما هم نمیتونه این موضوعو براش کاملا روشن کنه و حتما باید تحت درمان خاص با شرایط خودش باشه و اگر بتونی توی مدارسی مناسب با شرایط خودش ثبت نامش کنی(درسته که ایشون میتونه مدرسه عادی هم بره) کمک بزرگی به آینده اش کردی.در ضمن محتوای دروس تدریسی در این مدارس کاملا شبیه مدارس عادیه فقط روش تدریس فرق میکنه به علاوه این که سعی میکنن یک سری دیگه از مهارتها رو هم یادش بدن.فکر میکنم اگر یک سر به بهزیستی بزنی بیشتر راهنماییت کنن.
امیدوارم این اطلاعات ناقص به دردت بخوره
موفق باشی
:72:ممنونم یک زن امیدوار عزیز:72:
من باید خیلی صبر داشته باشم در برخوردام با داداشم.ولی گاهی وقتها نمیتونم...(میخوام صبرمو بیشتر کنم)
مثلا وسایل خونه رو خراب میکنه از تلویزیون گرفته تا لوستر اتاق و کتابها و...
من باید نسبت به این کاراش چه واکنشی داشته باشم؟؟؟
بعدش یه جیز دیگه این که همش باید باهاش سر چیزهای مختلف بحث کنم.خسته میشم به خدا...
همش باید براش توضیح بدم آخرش هم بلاخره کار خودش رو میکنه...
چه جوری باید حساسیتم رو کم کنم و اون مهربونی رو هم باهاش داشته باشم تا فاصله نگیره از من؟؟؟
خواهش میکنم راهنماییم کنین :72:
مرسی از لطفتون:72:
با سلام
عذر خواهم کمی دیر پاسخ می دم.
خانواده ما هم کما بیش شرایطی مثل شما رو دارن. من یک پسرعمو دارم که اوتیسم داره و یک داداشم هم سایکوز.
برای داداشم من دارم تلاش می کنم و برای پسر عموم داداشش! چون کس دیگه ای رو ندارن...
داداش شما هم فقط شما رو داره. می دونم خیلی سخته ولی ازش فاصله یه وقت نگیرید. داداشم منو کتک میزد ولی الان من بزرگ شده ام و اونهم بزرگتر. خیلی بهتر شده خدارو شکر و هر چند مشکلات رفتاری زیادی رو هنوز داره ولی من او نرو همنیطور پذیرفته ام. شاید بعضی وقتها رفتاراش خیلی زننده باشه ولی دیگه می دونم که باید اونرو همینطور دوست داشته باشم. اونهم منو دوست داره و به من بیشتر از هر کس دیگه ای اعتماد می کنه. خواستم باهاتون همدردی کرده باشم. در درجه اول وضعیتون رو بپذیرید. شما توانایی های زیادی دارید و این خیلی مهمه.
نکته امیدوارانه اینه که بیماری های خانواده من و شما کاملا شناخته شده هستند. پسرعموم تحت درمانه و اونهم خیلی بهتر شده. بعداز تغییر دارویی برادرم اونهم وضعیتش رو به پایداری گذاشت.
شما باید یک متخصص اعصاب و روان رو پیدا کنید. پیش هر دکتری نرید. زمان رو از دست ندهید. غیر ممکنه که با دارو وضعیت داداشتون بهتر نشه. این مطلب برای ما ثابت شده. متاسفانه من کوچکترش بودم و خواه نا خواه درگیر مسایلی شدم که اگر بزرگتر بودم اصلا کار به اونجاها نمی کشید.شما خوشبختانه بزرگترش هستید و بنابراین روی اون نفوذ دارید. از همه بهتر سایه مادرتون بالای سرتونه...از این بهتر؟؟؟؟؟ هر چه سریعتر پیش متخصص ببریدش و بیخودی خودتون رو درگیرتحمل بیهوده کاراش نکنید.
منتظر خبر دکتر رفتنتون هستیم.