RE: کارگاه آموزشی - آشتی با درون خود با تکنولوژی فکر!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
لطفاً منبع را ارسال کن تا در انتهای پست ها قرار دهیم .
منابع مورد استفاده :
1- "تکنولوژی فکر" ، اثر دکتر علیرضا آزمندیان
2- "اعجاز مثبت اندیشی" ، اثر محمدرضا فراهی
3- مستند "راز" ، آنتونی رابینز
سایر منابع مورد استفاده در فصل های بعد نیز حتما ذکر خواهد شد. قصد داشتم در پایان هر
فصل منابع را ذکر کنم ولی چشم. از یادآوری شما دوست عزیز بسیار سپاسگزارم.
در خصوص این کارگاه به دلیل اینکه رشته من روانشناسی نیست ، بر اساس منابع و دقت
نظر فراوان پیش خواهم رفت و حتما از کارشناسان تالار نیز یاری خواهم گرفت.
تمامی نوشته های بر اساس مرجع های علمی و کارشناسی شده می باشد.
با سلام
مسائل پاراسایکولوژیک که امروزه اتفاقا بازارش داغ هست به خاطر امیدهای اغراق گونه و پرداخت سطحی به تغییرات و وعده و وعیدهایی که گاهی به ناامیدی مراجعان منجر می شود زیاد نمی تواند پایه مشاوره قرار بگیرد.
معمولا در اینگونه کتابهای فراروانشناسی تغییرات سنگین ، زمان بر و تدریجی را برای مراجعان چون پر کاه و کم عمق نشان می دهند. فرد وقتی تحت نفوذ سخنرانی یا کتابی قرار می گیرد، به شدت شارژ می شود و گاهی چند روز این نیروی احساسی در فکرش هست. اما ناگهان متوجه می شود سرجای اولش هست و دوباره ناامید می شود.
معمولا محصولات گیشه و فراروانشناسی به نام افراد شناخت می شوند، عکسهای جذاب و خندان آنها شما را بر می انگیزند. و به جرات می توان گفت نفعی که این روشها برای صاحبان آنها دارد (همانطور که همه آنها در مقدمه کتابهای خودشان اشاره می کنند چندین بار این کتاب با چه تیراژی چاپ شده است) برای مراجعان آنها ندارد.
همچنین این افراد به جای تحقیقات نظام دار روانشناختی به مورد پژوهی ها و مثالهای خاصی از مراجعان خود اشاره می کنند و افراد را بر می انگیزند.
نکته مهم بعدی اینست که حرفهای این عزیزان در خصوص مسائل فراروانشناسی بکلی اشتباه نیست. بلکه در بعضی مسائل هم عبارات و مفاهیم روانشناسی علمی در آن هست. و بعضی مسائل دیگر آنها هم بی آسیب هست. لیکن ترکیب و نحوه تلقین آن به مراجعان که امید کاذب در آنها ایجاد می کند آسیب رسان هست.
هیچ روانشناسی از طرف مراجع مسئولیت قبول نمی کند و به او قول نمی دهد که تو چنان خواهی شد. بلکه به او می گوید که باید با سختی و طی زمان و با مهارتهایی که کسب می کنی اندک اندک تغییر کنی.
اما در فراروانشناسی مدینه فاضله ای را در نزدیکی شما ترسیم می کند. که شاید بتوان طی چند روز آدم دیگری شوی.
این انرژی دمیدن در مراجع به صورت افراطی نتایج کوتاه مدت مفید و درازمدت غیر مفیدی را ایجاد می کند.
با توجه به توضیحاتی که داده شد. اگرچه ما با محتویات اینگونه تاپیکهای فراروانشناسی مخالف نیستیم، اما از تاکید و پیگیری اغراق گونه اینگونه مباحث هم خشنود نبوده و مورد تاکید ما نیست.
پس این تاپیک و تاپیک های مشابه به زودی منتقل می شود به انجمن سایر موضوعات مورد علاقه اعضاء
=========
البته سال 1387 هم یه اشاره ای به موارد مشابه داشته ایم.
با سلام و تشکر از مدیر عزیز همدردی
من کاملا با شما موافق هستم و قرار نیست در این تاپیک به رواج خوش خیالی و وقوع 100%
اتفاقات بپردازم بلکه می خواهم مثبت اندیشی را به مراجعان بیاموزم و در ادامه اعتما به نفس افراد
را افزایش داده و راه مبارزه با واقعیت های زندگی و مسائل آنها را بیان کنم.
خود من نیز با برخی قسمت ها مخالفم اما نه به همه آنها!
در این تاپیک نیز قصد رواج خوش خیالی را نداشته و ندارم و بارها به مراجعین گفته ام که تغییر
کاری زمانبر ، طولانی و وقت گیر است و به سختی اتفاق می افتد! من نیز قسمت هایی را که به
قول شما مدیر عزیز باعث سوء برداشت می شود حذف کرده و تنها قسمت های خوب این مقوله
را بیان می کنم و می دانم که منافاتی با قوانین تالار ندارد و آسیبی به باورهای کسی وارد
نخواهد کرد.
حتما در طی ادامه این تاپیک از راهنمایی های خود شما نیز بهره خواهم گرفت و سعی می کنم
باوری غلط در مخاطب به وجود نیاورم.
با تشکر از گوشزد نمودن شما و وقتی که برای خواندن این تاپیک گذاشتید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 861010100
سلام دوست عزیزم
من صحبتهای ارزشمند شمارا خواندم وبسیار بسیار موثر
من نسبت به ضمیر خود آگاهی که شما از آن صحبت کرده اید بسیار معتقدم و بارها و بارها این کارها را انجام داده ام و بسیار تاثیر خوبی گذاشته ولی یک مشکلی که هست این است که اگر ما به درونمان بنگریم و با خودمان خلوتی کنیم بیشتر ماها با خودمان مشکل زیادی نداریم و راحت حلشان می کنیم ولی اگه کسی از اطرافیان سعی در رنجش ما داشته باشند چگونه با این ضمیر آن مشکلات را حل کنیم چون من هنوز به شخصه نتوانسته ام با این راهها مشکلم را با اطرافیان حل کنم و وقتی که که با این مشکلات روبرو می شوم در مقابلشان آرامشم را حتی از دست می دهم و به قولی این ضمیر خودآگاهمان EROR می دهد به ما بگو با این EROR ها چه کنیم چون من خیلی سعی در حل این مشکلات دارم که قطعأ خیلی از ما همدردیها با دیگران دست و پنجه نرم می کنیم و دوست داریم که یک نفر به ما راه حلی را ارايه بدهد تا از پس این مشکلات برآییم این را هم می دانیم که واقعا این ضمیر ها به ما می تواند بهترین راهها را نشان بدهد
دوست عزیز
قرار نیست " ضمیر ناخودآگاه " ما را هدایت کند و یا راه را به ما نشان بدهد!
این ما هستیم که باید او را وادار به یادگیری ، صبوری و مطالعه فراوان برای حل مسائلمان کنیم.
ما هرگز از مشورت گرفتن از دیگران بی نیاز نیستیم و همواره باید از مشاوره افراد دانا استفاده
کرده و برای حل مسائلمان در ارتباط با دیگران باشیم.
این که ما در " دنیای واقعیت ها " زندگی می کنیم و باید مسائل را همانگونه که هست حل
کنیم را در فصل های بعدی اشاره خواهم کرد.
ما نمی توانیم دیگران را وادار کنیم که برای ما مسئله ای ایجاد نکنند اما می توانیم آنقدر روی
خودمان کار کنیم که صبور بودن و عاقلانه رفتار کردن را در مواجهه با مسائل زندگی بیاموزیم.
چون مشکلات همواره هستند و رفتارهای آزار دهنده دیگران نیز همچنین...این ما هستیم که
باید با این مسائل درست برخورد کنیم و صبوری کردن را بیاموزیم!
اما در فصل دنیای واقعیت ها به این مسائل خواهیم پرداخت..
نازنین عزیز سلام
گفته ای :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
من یه دفترچه زیبا دارم سوالهارو هم توش جواب دادم ببینم چی میشه:310:
اگه هیچ تغییری نکرد زندگیم چی؟
ممکنه سیگنالهایی که می فرستیم به دلیلی به ضمیر نا خوداگاه نرسه؟
دوست عزیزم زندگی ما وقتی تغییر می کند که ما خودمان بخواهیم تغییر کنیم و رفتار مناسب را
در مواجهه با مسائل زندگی بیاموزیم...اینکه ما باید افکارمان را درست هدایت کنیم و مثبت
بیاندیشیم یک مقوله است و این که شما بنشینی یک جا و دائم بگویی : "خوب من بسیار
امیدوار هستم و می دانم امروز به من زنگ می زنند برای کار " یک مقوله دیگر!
ما در زندگی سفارش به تلاش و کوشش و مثبت اندیشی شده ایم اما باید این نکته مهم را
به خاطر بسپاریم که " حاصل کار را باید از خداوند بخواهیم! " چرا که او به مصلحت خود به ما
برخی چیزها را می دهد و برخی چیزها را نه! ... ما نباید مثبت اندیشی را با خوش خیالی
اشتباه بگیریم زیرا ر ادامه صحبت ها به این اصل اشاره خواهم کرد که اگر ما در جهت آرزوها و
اهدافمان تلاش نکنیم و دائم رویاپردازی صرف کنیم ، ضمیرمان می فهمد که ما خوش خیالی
کرده ایم و هیچ حرکتی رای ما انجام نمی دهد!
ما تلاش خود را می کنیم و حاصل کار را به خدا می سپاریم...
او امور ما را با قدرت بی نهایت خود به بهترین شکا پیش می برد نه به آن شکل که ما
می خواهیم!
گفته ای :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
آخه من قبل این هم خیلی سیگنال مثبت می فرستادم همیشه ولی دیدم فایده ای نداره قطعش کردم
مثلا تو ی ازمون استخدامی شرکت کردم و تا جوابش بیاد با خودم می گفتم من قبول می شم تو ازمون
امروز به من زنگ می زند تا یه هفته هر روز با روی خوش بیدار می شدم می گفتم امروز به من زنگ می زند و می گن قبول شدی ولی نزدند!می دونم سوالام زوده ولی گفتم بپرسم ببینم روشم صحیح بوده؟
در جواب این سوال باید بگویم :
قبول داری که قدرت خداوند و اراده ی او مافوق همه قدرت ها و اراده است؟
خوب شما از مثبت اندیشی - نه خوش خیالی - تا کنون در زندگی بی بهره مانده ای که دیگر
مثبت اندیشی را قطع نمودی؟ ... جز این بود که در شما یک روحیه خوب و یک اعتماد به نفس
عالی ساخت؟ .... شما تلاشت را در این آزمون کردی اما فراموش کری که حاصل کار را از
اراده ی مافوق همه اراده ها بخواهی و او بر اساس مصلحت خود برخی امور را برای ما پیش
می آورد و برخی را نه! .. حتما صلاح تو نبوده که در آن آزمون موفق شوی یا قسمت تو و روزی
تو نبوده ... حتما برای تو این بهتر بوده ... اما آیا تا کنون از خوش فکری ، روحیه خوب و اخلاق
نیکو ضرر کرده ای که می گویی فایده ندارد؟ .. ما اگر به دیگران با روی باز برخورد کنیم حتما
اطرافیانمان نیز با ما خوب برخورد خواهند کرد و تاثیر این سیگنالهای مثبت را آنجا می بینیم!
اما کنترل برخی امور از اراده ما خارج است و تنها قدرت خداوند است که امور را پیش می برد.
پس شما باید با انرژی مثبت و روحیه عالی به تلاش و کوشش در جهت رسیدن به اهدافت
بپردازی اما حاصل کار را از خدا بخواهی و راحت به زندگی بپردازی و این را بپذیری که من تلاش
خود را کردم ... اگر خدا بخواهد اتفاق می افتد و اگر صلاح من نباشد رخ نمی دهد!
پس اموری را که خارج از اراده توست به خدا بسپار!
این که منتظر تغییر باشی تنها به تلاش تو برای تعویض رفتارهای اشتباهت بستگی دارد نه
اینکه یک جا بنشینی و بگویی من دارم مثبت فکر می کنم پس زندگیم تغییر می کند! این روش
کاملا غلط است! ... بلکه شما باید ائم مراقب افکار ، گفتار و اعمالت باشی و همواره برای
تغییر عادات غلط خود تلاش کنی تا بتوانی تغییر کنی و این پروسه ای زمان بر است!
مثلا تو آدمی هستی که زود عصبانی می شوی ... اما برای خودت یک نشانه می گذاری که
من نباید زود عصبانی بشوم و برای کنترل خشمت شروع به مطالعه می کنی و هر وقت آن
نشانه را می بینی یاد این قرارت با خودت می افتی و سعی می کنی بر اساس مطالعاتت تا
آنجا که می توانی صبور باشی و خشمگین نشوی و این یعنی یک تغییر مثبت در زندگی تو که
البته بسیار زمان بر است و ممکن است ماه ها یا حتی سالها زمان ببرد تا تو بتوانی خشمت
را کنترل کنی و همه چیز بستگی به تلاش و اهتمام تو در این امر دارد.
bahar.ghamgin
بهار غمگین درست می گید !!
فکر می کنم اشتباه من این بود که انرژی مثبت و باورهای مثبت رو با خوش باوری بی جا اشتباه گرفته بودم
وگرنه ضرری که نداشت و از اول هم می دونستم که هرچه که خدا بخواهد همان میشه ولی به این کاری کردم به صورت یه معجزه نگاه میکردم و انتظار بیجایی بود ...
در واقع من باید انرژی مثبت داشته باشم و اعتماد به نفس و روحیه خوب
ولی این هم در نظر داشته باشم نهایتا اراده خداوند هست که سرنوشت من رو رقم می زنه .
سلام
در کنار صحبت های بهار غمگین من یه کتاب معرفی می کنم. موفقیت نامحدود در 20 روز. اسم این کتاب اغراق گونه س! نمی شه تو 20 روز به موفقیت نامحدود رسید ولی اسم کتاب با محتواش نمی خوره. آنتونی رابینز نویسنده ی کتاب وقتی برا خودش برنامه می نوشته برا 1 سال 2 سال و حتی بعضی ها رو برا 10 سال دیگه برنامه ریزی می کرده.
این کتاب رو بخونید. درکش کنید. درست و حسابی درکش کنید!
فقط خوندن و تموم کردن کتاب نیست.
آنتونی رابینز واقع بینه. خودش تو کتاب می نویسه:
تو فیلم راز همه می گن مثبت اندیش باش. ولی من نمی تونم وارد یه باغ بشم و بگم به به چه باغ زیبایی. هیچ علف هرزی نداره.
این یه تفکر غلطه. تو باید علف هرزهای تو باغ رو هم ببینی و برا چیدنشون تلاش کنی و در نهایت یه باغ زیبا بسازی.
آنتونی رابینز این تلاش رو یاد می ده.
با عرض پوزش از صاحب تاپیک بهار غمین عزیزم به خاطر پست خارج از موضوع:46:
کتاب موفقیت نامحدود در 20روز آنقدر مفید هست که حتی اگر به یکی دو نکته اش هم عمل کنیم ، خیلی از مشکلاتمان حل می شود.
البته یکی از دلایلی که باعث می شود ، کتاب هایی که در زمینه روانشناسی می خوانیم به نظر مفید نیایند ، خواندن و فراموش کردن آن است ، به نظرم به جای اینکه روزی یک کتاب تمام کنیم ، خیلی بهتر است که سالی یک کتاب بخوانیم و در طول یک سال آموخته هایمان از کتاب را تمرین کنیم تا وارد ناخودآگاهمان شود.
بهارعزیزطبق قولی که داده بودم حق عضویتموپرداخت کردم تابتونم تواین کارگاه اموزشی شرکت کنم.
خب من اماده ام .ازامروزمیشم یه شاگردخوب وحرف شنو.حالاگام اولم چیه؟:43:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
خب من اماده ام .ازامروزمیشم یه شاگردخوب وحرف شنو.حالاگام اولم چیه؟ :43:
سلام mahi91 عزیز
همه پست ها را بخوان و تمرینات را انجام بده (تهیه دفتر فراموش نشود!)
امشب بحث ضمیر بسته می شود و وارد بحث اعتماد به نفس می شویم
7. چه انسانهایی مرا دوست دارند : 50 تا لیست کنید.
یعنی من اسم افرادی روکه منودوست دارندوتودفترم هرروزبنویسم یااین که نوع انسانهاروبنویسم.اونم پنجاه تاهرروز:163:
9. 10 سوال مثبت برای هر روز صبح طرح کنید!
منظورت ازمثبت چه سئوالیه.گلم یه نمونه مثال می زنی .:43: