RE: خرج خونه دست مرد باشه بهتره یا زن؟
خیلی از دوستای گلم ممنونم دارم به نتایح خوبی می رسم اما هنوز مطرج کردنش با شوهرم توی ذهنم بصورت یک سری حرفای پراکنده است. بازم به کمکم بیایید تا بتونم به فکرم نظم بدم و با شما مطرح کنم ببنید اینطوری بگم جواب میده یا نه.
بی نهایت جون ما جفتمون 25 سالمونه و ملاحت جون دقیقاً وقتی نمی دونه من چقدر پول پس انداز دارم یا اصلاً دارم یا ندارم همه چیز آرومه آخه من که نمی تونم داخل زندگی ام همینطوری ازش مقدار پولی رو که دارم مخفی نگهدارم:-)خب پس چطور بهش بگم که پولام رو باهاش توی یک حساب نذارم بهتره؟تازه میدونید بالاخره که شرایط سخت اول زندگی رو اونم واسه ما که هنوز شوهرم قراره سرباز باشه بعد راحت این پول رو به مادرش یا برادرش قرضهای فوق العاده طولانی میده.اگه من باهاش توی اون حساب شریک نشم هیچی از پولای خودش به من نمی گه.کلاً به من یاد بدید که چطور بهش بگم پول تو واسه زندگی ما خرج می شه و پول من اگر دوس داشتم بهت میدم و تو کاری به پول من نداشته باش. آخه کاملاً روی پول منم برای گذروندن زندگی از الان حساب میکنه و حقیقتش منم یکم از این رفتارش حرصم میگیره و مردونگیش پیش خودم یکم ها(نه زیاد) زیر سوال میره:-(کمک!
آقای sci اومدید به تاپیکم سر زدید اما چرا هیچ نظری ندادید. راهنماییهای شما فوق العاده است منم قابل بدونید و راهنماییم کنید.مرسی.
بقیه دوستان هم لطفاً بیان دیگه. هر کسی که تجربه داره راهنماییم کنه که چه چیزایی رو به شوهرم بگم که هم قانع بشه و هم دلخور نشه ازم
سلام دوستان. دیروز با شوهرم حرف میزدم به من گفت پولایی که این هفته کار کردم رو میدم ببر بریز توی حسابم و پولای خودتم بریز و کارت رو هم پیش خودت نگهدار.من بهش گفتم کارت دست تو باشه بهتره من به تو اعتماد دارم میدونم که به بهترین شکل مدیریتش میکنی، اما بذار منم پولامو جدا توی حساب خودم جمع کنم چون اگه همه یکجا باشه زود خرج میشه. اونم قبول نکرد و گفت نه دیگه پولای من که همش به خرج زندگی نمی رسه(به نظر من با یکم صرفه جویی کاملاً می رسه) منم بهش فعلاً گفتم باشه چون نخواستم دلخورش کنم اما واقعاً نمی دونم چیکار کنم؟ از طرف دیگه واسه دادشش یک کار خوب پیدا شده و دیروز بهم گفت خدا رو شکر که این اتفاق افتاد چون من مجبور بودم تأمینش کنم بالاخره داداشمه!!!!!!!!!!!!!!!آخه این چه طرظ تفکریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!منم کلی بهش قر زدم که کاملاً از این فکر دیگه بیا بیرون اگر میخوای زندگی آرومی داشته باشیم اینطوری نباید برخورد کنی و فکر کنی!!!!!!!!من با این کارا نمی تونم اصلاً کنار بیام.
حالا میترسم اگر هم با پولاش شریک نشم هی به مامانش و داداشش کمک کنه و به امید پول من بمونه یا اینکه خرجای بی رویه کنه و من مجبور شم دوباره پولامو رو کنم و خرجش کنیم.موندم به خدا چه راهی رو واسه اینکه شریک خوبی با هم باشیم انتخاب کنم؟دوستان کمک!!!!!!!
من توی این شرایط قسمتی از پولمو با همسرم شریک میشدم و یه حساب مشترک باز میکردم که دو تا کارت داشته باشیم و از هر کدوم دست یکیمون باشه وبقیه پولامم تو یه حساب شخصی نگه میداشتم و لزوما هم به همسرم نمیگفتم که هم چین حسابی دارم.
ببین گلم لازم نیست که افزاطی یا تفریطی عمل کنی میتونی میانه رو بگیری که هم همسرت راضی بشه و هم به خواسته خودت برسی.
موفق باشی
سلام دوست خوبم من پنج ماهی میشد که سر کار میرفتم و حقوق ماهیانم رو شرکت به حسابم می ریخت
من هم شوهرم خرج اضافی زیاد میکنه تو این پنج ماهه یک ملیون و پانصد جمع کردم و میخواستم قرضی رو که به مادرم داشتیم بدم تا شوهرم فهمید که من می خواهم قرضم را بدهم به من گفت پولت رو به من قرض میدی تا سر ماه من فکر هامو کردم دیدیم که از این قول ها زیاد داده ولی نتونسته عمل کنه منم اعتمادم ازش کم شده بود به خاطر همین بهش گفتم من فکر می کنم قرض مادرم رو بدیم بهتره چون 2 ساله پول مادرم رو پس ندادیم و همسرم خیلی ناراحت شد ولی من حتی وظیفه ای نداشتم بخوام قرض زندگی رو صاف کنم بلکه به خاطر اینکه زندگم رو دوست دارم و دوست دارم شوهرم هم ارامش داشته باشه سر کار میرفتم الان یک ماهی میشه نمیرم به خاطر اینکه احساس کردم میخواد بدون فکر کارهای اشتباه انجام بده وترسهایی که منو اذیت میکنه باعث شد که نرم سر کار وهیچ وقت ازش راجب درامد ونحوه جمع کردن پول نمی پرسم شاید این کارم اشتباه باشه فقط از دور مراقب کار هاش هستم زیاد کنترل مالی نمیکنم همسرم رو چون باعث حرص و جوش خودم میشه
خانومی من فقط تجربه خودم رو می تونم بگم و اون اینه که با همسرت صحبت کن خیلی محترمانه وبگو نگران آینده هستی و میخوای پول خودت رو پس انداز کنی برای زندگی
و با پول همسرت خرج خونه و اجاره و غیره
موفق باشی عزیزم:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ch_1383615
خیلی از دوستای گلم ممنونم دارم به نتایح خوبی می رسم اما هنوز مطرج کردنش با شوهرم توی ذهنم بصورت یک سری حرفای پراکنده است. بازم به کمکم بیایید تا بتونم به فکرم نظم بدم و با شما مطرح کنم ببنید اینطوری بگم جواب میده یا نه.
بی نهایت جون ما جفتمون 25 سالمونه و ملاحت جون دقیقاً وقتی نمی دونه من چقدر پول پس انداز دارم یا اصلاً دارم یا ندارم همه چیز آرومه آخه من که نمی تونم داخل زندگی ام همینطوری ازش مقدار پولی رو که دارم مخفی نگهدارم:-)خب پس چطور بهش بگم که پولام رو باهاش توی یک حساب نذارم بهتره؟تازه میدونید بالاخره که شرایط سخت اول زندگی رو اونم واسه ما که هنوز شوهرم قراره سرباز باشه بعد راحت این پول رو به مادرش یا برادرش قرضهای فوق العاده طولانی میده.اگه من باهاش توی اون حساب شریک نشم هیچی از پولای خودش به من نمی گه.کلاً به من یاد بدید که چطور بهش بگم پول تو واسه زندگی ما خرج می شه و پول من اگر دوس داشتم بهت میدم و تو کاری به پول من نداشته باش. آخه کاملاً روی پول منم برای گذروندن زندگی از الان حساب میکنه و حقیقتش منم یکم از این رفتارش حرصم میگیره و مردونگیش پیش خودم یکم ها(نه زیاد) زیر سوال میره:-(کمک!
يه مثال مي گم. روزي دوستم آ. مي خواست پولي رو كه شوهرش بهش نياز داره بهش بده . به همسرش زنگ زد و گفت: من پولي رو كه مي خواستي از پدرم قرض گرفتم. اين پول رو مي توني تا سال ديگه خرد خرد بهش برگردوني؟جالبه كه بدوني جلوي من هم با پدرشون هماهنگ كرد تا در صورت تشكر همسر از پدرش چيزي بهم نريزه.در ضمن توضيح هم بهم گفت ؟: ملاحت ! همسر مرد مطمئني يه اما نمي خوام عادتش بدم در امور مالي تكيه اش به من زياد بشه.شما مي تونستين بدون اطلاع همسرتون به مادرتون قرض بدين و حساسيت ايشون رو جلب نكنين.چون فردي كه بي دغدغه خرج مي كنه هميشه دنبال پول و منابع بيشتر برا خرج هاي بعديه.راجع به پس انداز هم كه دوستان به اندازه گفتن!
ملاحت عزیزم من به مامان بیچارم یک ریال هم قرض نمی دم که شوهرم فردا شاکی نباشه که چرا تو به مامانت میدی پس منم باید بدم.شوهرمه که دم به دقیقه پول قرض میده و بدون بازگشت. میدونید شاید اگه وضع مالیمون خوب بود هیچ وقت این همه حساسیت نشون نمی دادم واسه پول خرج کردن اما خب ما اول زندگی با شرایط خیلی سخت هم می خواییم وارد بشیم پس باید محتاطانه عمل کنیم.امروز با مامانم صحبت کردم ازش پرسیدم به نظرت خرج و برج رو بزارم به عهده خودش و دیگه کاری به کارش نداشته باشم، شاید یکم یاد بگیره که چطور خرج کنه؟ مامانم گفت: نه شوهر تو خیلی ولخرجه باید نظارت داشته باشی اگر نه که همش باید استرس بکشی وای اجاره خونه وای ...ایجور افراد هیچوقت یاد نمی گیرن.بعد از فکر طولانی تصمیم گرفتم که همون حساب مشترک رو که دوست خوبم خانم یک زن امیدوار گفتن، باز کنم و کمی از پولامو باهاش شریک شم تا هم روی خرجش نظارت داشته باشم و هم کمی دلش رو بدست آورده باشم هم اینکه اسم پولای من هم روش باشه تا بدون مشورت با من نتونه نه خرج اضافی ای بکنه و نه به کسی قرض بده. ایشالله که خدا هم کمکم کنه. فقط راجع به اینکه گفتید به شوهرم نگم چقدر دارم و... باید بگم شوهر من باهوشتر از این حرفاست اصلاً نمی تونم ازش پنهون کنم.
حالا بنظرتون این روش بهترین راه هست؟!
عزیزم به قسمت دوم حرف منم توجه کن و قسمت دیگه ای از پولاتم توی حساب شخصیت نگه دار.این یه حقه طبیعیه!
برای حساب مشترکتون قوانینی بزارین مثل این که سقف برداشت هر نفر چقدر باشه؟ هر نفر در ماه چقدر به این حساب باید اضافه کنه؟ نحوه ی قرض دادن چطور باشه.برای مثلا خریدهای بزرگ هر دو با هم مشورت کنید و...
رفتاریم که در صورت عمل نکردن به قوانین باید انجام بدین هم مشخص کنید. مثلا سقف برداشت اون نفر کم میشه یا باید اون ماه پول بیشتری به حساب واریز کنه و...
بعد از گذاشتن این قوانین اگر همسرت پولی به کسی قرض داد و پس نگرفت مثلا بر اساس قانون خودتون سقف برداشت اون ماهشو کم کنید.
نمیدونم منظورت از نظارت چیه اما به نظر من بهتره این نظارت به سمت کنترل پیش نره چون فقط خودت اذیت میشی .همسرتون باید احساس کنه که برای تصمیمات مالی که میگیره خودش باید پاسخگو باشه و این حالت با کنترل شما نه تنها کاهش پیدا نمیکنه بلکه بیشتر هم میشه.
از همین الان سعی کن زندگیتو به نحوی پایه ریزی کنی که جای شما و همسرت عوض نشه تابا این همه مشکل که امثال من باهاش بعد از ازدواج درگیر شدن درگیر نشی.
موفق باشی
حتماً این موضوع رو با شوهرم مطرح می کنم. فکر می کنم به بهترین نتیجه رسیده باشم الان.مرسی یک زن امیدوار عزیزم:46: فقط میمونه اون مسئله که چطور مقداری از پولم رو باید از دستش مخفی نگهدارم.حقیقتش اصلاً دوس ندارم اینطوری باشیم که مجبور شم ازش چیزی رو قایم کنم یا بهش دروغ بگم، شوهرم کاملاً می بینه من چقدر کار می کنم و بابت اینا چقدر قراره گیرم بیاد:(واسه همینم خیلی سخته پنهون کردن این مسئله.
لزومی نداره از ایشون مخفی کنی میتونی به صورت خبری بگی من یه حساب دیگه ام دارم اما نگی که چقدر توشه یا ...
عزیزم همسرت از الان باید متوجه بشه که درآمد شما ماله خودتونه و شما خودتون برای این درآمد تصمیم میگیرید همین...