RE: چطور موضوع آشنایی اینترنتی رو با خانواده ام مطرح کنم؟
اول از همه صبر کن ببین اون به خونوادش میگه یا نه.نکنه هول بشی بری به خونوادت بگی اما اون هی امروزو فردا کنه و اخرش دستتو بذاره تو پوست گردو و ابروت جلو خونوادت بره.
اما اگه اون تصمیم گرفت به خونوادش بگه بهتره دقیق نحوه اشناییتون رو نگه چون این موضوع چماق میشه و تو سرت میکوبن.کافیه یه بار بحثی پیش بیاد تا بگن دختری که تو چت اشنا شده خدا میدونه چندتا گنده کاری کرده که ما خبر نداریم.کسی که با چت بچمونو گول زده اوضاع و احوالش بهتر ازاین نمیشه.و نیش زبونایی مثه این.بهتره پسره بهشون بگه اشنایی ازطریق معرفیه اما زیاد نمیشناسدت.
اگه موضوع رو به خونوادش گفت و اونا راضی شدن بیان خواستگاری اونوقت به پدر ومادرت راست قضیه رو بگو اما لازم نیست خواهر برادرات از اصل قضیه خبردار بشن.به پدر مادرت بگو خودت هم از این نوع اشنایی ناراحتی اما بازم هرچی اونا صلاح میدونن.اگه صلاح میدونن اول حضوری با هم اشنا بشیم بعد تصمیم بگیریم.نری بگی ازش خوشم اومده و ... که محاله راضی بشن.
این از نوع مطرح کردن.اما خودت هم واقعا فکر کن تازه میخوای باش اشنا بشی.به اون اشنایی نیم بندی که تا حالا پیدا کردی ازش اکتفا نکن.هر چند که از قضیه اشناییتون خودشم میتونه سواستفاده کنه بلاخره که تو زندگی همش عشق و محبت و حرفای عشقولانه نیست
بهار 66 عزیز !ممنون از نظرتون.من که اول نمیخوام بگم منتظرم ایشون بگن بعد.میدونی مادرم الان تو جریان آشنایی ما هست ولی پدرم با ازدواج و آشنایی اینترنتی کاملا مخالفه پدرم فک میکنه من خیا
لی دختر عاقلی ام با شنیدن این موضوع نظرش هم نسبت به من هم نسبت به ایشون عوض میشه ک هیچ قبول نمیکنن .من بهش پیشنهاد دادم ک راستشو بگیم ولی بعد دیدم ک نمیشه .واقعا گیج شدم.......
دوست خوبم خیلی مراقب باشید . مواردی که من از آشنایی اینترنتی دیدم خیلی جالب از آب در نیومدن ! افراد وقتی کنار هم کار می کنن یا درس می خونن و شناخت بیشتری پیدا می کنن باز هزار جور مورد باید بررسی بشه ! چه برسه به آشنایی اینترنتی که خیلی از افراد فقط دروغ می گن و اگر هم نگن خیلی چیزا رو پنهان می کنن . شما هم هیچ جوری نمی تونی بفهمی راست می گه یا نه ! من اصلا نمی گم این آقا بده فقط می گم معمولا محیط اینترنت اینطوریه نمی زاره شما اون طرف رو درست بشناسی .
حتما به خانوادتون بگین ! شک نکنین و بزارین اونا با دونستن حقیقت و با تجربیاتی که دارن کمکتون کنن که تصمیم درستی بگیرین حتی اگه به ضررتون باشه !
از مادرتون بخواین طبق صلاحدید خودشون این قضیه رو برای پدرتون عنوان کنن طوری که شما هم لطمه نبینین . معمولا مامانا خوب رگ خواب باباها دستشونه .
دوست عزیز:72:
واقعیت و حقیقت و بگو.
اولاً که این هم یک نوع آشنایی و یک استارت اولیه است مثل معرفی خاله و همسایه و دوست و غیره .
ثانیاً چرا ما همه زندگیمون با پیشرفت کامپیوتر و اینترنت و... متحول شده درباره این موضوع هنوز می خواهیم مثل
قدیما فکر کنیم و عمل کنیم.
ثالثا قرار نیست شما حالا بری سر سفره عقد این یک شروع اولیه است برای اینکه مراحل اصلی شناخت رو خودت و
خانواده ات طی کنند شاید نیاز باشه کمی وسواس بیشتر برای شناخت انجام بدی.
رابعا اگه ناراحتی فقط به خانواده خودت بگو و از اونا بخواه که بقیه بگند کسی معرفی کرده (این روزا کامپیوتر و
اینترنت کس خیلیا هست:311:)
خامساً اگه کسی آشنای دلسوزی نداره که بهش خانم مناسب معرفی کنند و یا خاستگار معرفی کنند و یا در محیطی که با فرد مناسبی آشنا بشه
نیست مشکلی نیست اگه از این طریق اقدام کنه بشرط شناخت و تحقیق زیاد:305:
در هر جایی و به هر طریقی هستند افراد فرصت طلب و سو استفاده گر که باید تیز باشی و آنها رابیابی مطمئن
باش همانطور که 10 سال پیش خیلی از کارها و چیزهایی که فکرش را نمی کردیم جایش را در زندگیمان آرام آرام
باز کرد فرهنگ انجام خیلی از کارهای دیگر نیز در سالهای آینده دگرگون خواهد شد.
امیدوارم آنچه به صلاحت هست اتفاق بیفتد.مواظب خودت باش. :72:
درود
در اینکه راه رو اشتباه رفتی شک نکن
ازدواج از طریق اینترنت:81:
تو این جور ارتباطها همه افراد دارای یه سری خصوصیات مشخص هستند. با ادب.متواضع. خوش اخلاق.خانواده دوست وفادار. سالم .ورزشکار و............هیچ کس بد نیست ..همه خاص و مورد تایید هستند
ایا به نظر شما امکان شناخت درست ولازم برای یه زندگی سعادتمند تو محیط مجازی وجود داره
اگه به شما محکم گفته بشه که قبل از اینکه دچار درد و رنج زیاد بشین دست از این ارتباط بردارین..شاید فکر کنید ممکن نیست.. ولی باور کنید به نفع شما هست
نه به خاطر زیر سوال بردن طرف مقابل
مهم ترین مسله ..تایید و نظر مثبت خانواده...
ولی اگه نمی تونید دست بکشد....باید 100 در 100 صادق باشین و حقیقتو بگین
و در اخر همیشه تو این نوع ارتباط مواظب طرف مقابل باشین
موفق باشن
ممنون ک نظر میدین دوستان عزیز!تنها ترین تنهای عزیز در مورد اینکه اشتبا کردم قبول دارم...
ولی موقعی ک ما چت میکردیم اصلا قصد آشنایی نداشتیم و بهمین دلیل هم دروغ و .. در کار نبود (این بعدا به هردومون ثابت شد)که یعد از یک مدت ایشون به دیدن من اومدن و بعدش شروع شد وهمدیگه رو بارها دیدیم و شناخت فقط تو محیط مجازی نبوده.
سنجاب عزیز !درسته ی روزی این مسایل هم شاید ی مسئله عادی بشه ولی در حال حاضر خانواده های ما و علی الخصوص خانواده ایشون براشون اصلا پذیرفته شده نیس.
به قول بهار 66 عزیز اگه هم بگیم فردا اگه چیزی بشه هی میخوان سرکوفت بزنن.
مرسی که نظرتو گفتی ایشالا هرچی خیره همون بشه:323:
تو منو تنها نذار ای خداا خداااااااااااااا:302::323:
سلامی دوباره!دوستان من هنوز مشکلم حل نشده در مورد نظراتی که دادین من و دوست پسرم در موردش حرف زدیم ولی بنا به دلایلی جواب نداد.به دنبال راهی بودیم ک اگه بشه برای ی مدت کوتاه یکیمون به شهری ک دیگریمون اونجاس بریم که بگیم همو اونجا دیدیم ولی از اونجا ک شهرامون خیلی دورن اینم نمیشه!
لطفا اگه دوستان دیگه تجربه ای نظری ... دارین بگین لطفا.
شاید از نظر خیلیا موضوعی ک مطرح کردم زیاد مهم نباشه ولی برای من ی مشکل بزرگ شده.
همش ذهنم درگیر این مساله است
سلام دوست عزیز
شما و دوستتون چند سالتونه؟ تحصیلاتتون چقدر هست؟
اون چندباری که برای دیدنتون به شهرشما آومدن به چه بهانه ای اومدن؟
همونطور که بهار عزیز گفتن بذارین اول خود این آقا به تنهایی مشکلش رو باخانواده اش حل کنه اگر نتونه همین اول زندگی مسئله به این راحتی رو حل کنه چطور می خوای در ادامه زندگی به این آدم تکیه کنی؟
سلام پارمیدا جون!من 22 ایشون 25 سالشونه.ایشون تو ی شهر دیگه غیر از شهر خودشون دانشجون البته این ترم درسشون تموم میشه.واس همینم خانوادشون اطلاع ندارن از اومدن ایشون.آخه اینقدراهم شما میگی راحت نیس یعنی حداقل واس ایشون راحت نیس چون میگن خانوادشون مخصوصا پدرشون خیلی سختگیره در این موارد .میگن اینجوری متوجه میشن.یعنی اونقد سوال پیچ میکنن که آخرش متوجه میشن راست نگفتیم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط liliyoom
سلام پارمیدا جون!من 22 ایشون 25 سالشونه.ایشون تو ی شهر دیگه غیر از شهر خودشون دانشجون البته این ترم درسشون تموم میشه.واس همینم خانوادشون اطلاع ندارن از اومدن ایشون.آخه اینقدراهم شما میگی راحت نیس یعنی حداقل واس ایشون راحت نیس چون میگن خانوادشون مخصوصا پدرشون خیلی سختگیره در این موارد .میگن اینجوری متوجه میشن.یعنی اونقد سوال پیچ میکنن که آخرش متوجه میشن راست نگفتیم...
به نظر من خود ايشون هم راضي به اين ازدواج نيست. شما از كجا ميدوني كه با شخص ديگري هم در ارتباط نباشه؟