RE: من هم دلم میخواد بمیرم
مهاجر بینشان عزیز ممنونم از لینکهای مفیدتون خوندم و سعی میکنم عمل کنم......وای مهراوه عزیز نمیدونی چقدر گریه کردم....خوش به حال اون خانم که فرصت پیدا کرد تاکارقشنگی انجام بده و بالاخره دیده شه...من هم ۱۰ سال از عمرم رو روی این زندگی گذاشتم !امیدوارم دیده شم! ممنون از لینکت و امیدوارم بهترینها برات اتفاق بیفته...sci عزیز یکی از تاپیکها خودکشی بود ولی من دوست دارم بمیرم ولی نه با خودکشی چون گناهه......نمیخوام راجع بهش صحبت کنم چه فایده ای داره که ریشه یابی بشه من خودم اشکالات رو پیدا کردم ...اون هم اشکالاتی داشته ولی مهم اینه که راهش این نبوده .....ما بهترین سالهامون رو در کنار هم گذروندیم ...همدیگر رو دوست داشتیم.....کاش درصدد رفع مشکلات برمی اومد نه اینکه وارد یه زندگی اشتباه بشه....ببینید الان پای یکی دیگه هم وسطه کافیه یک هزارم ثانیه از ذهنش بگذره که شاید اون بهتر از این باشه !در این حالت هر کاری من کنم بی فایده است.....البته من میخوام تمام تلاشم رو بکنم چون هم همسرم هم زندگیم رو دوست دارم
باز هم از همه دوستان ممنونم
خواهرم، عسل
جواب سوالهام رو نگرفتم.
چرا دوست دارید بمیرید؟ فکر می کنید اینطوری قصه سرانجام خوبی خواهد داشت؟
فکر می کنم نمی خواهید دقیقا مشکل رو بررسی کنید و از مشکلتون فرار می کنید! چرا؟
با واقعیت مواجه بشید! همونطوری که هست! نه اونطور که تصور می کنید و دوست دارید باشه!
چرا باید فکر کنه که ایشون از شما بهتره؟ مگر اینکه واقعا به این موضوع اعتقاد داشته باشید! دارید؟
چه برنامه ای دارید برای اینکه دیده بشید؟ به نظر شما ده سال برای دیده شدن کافی نبوده؟ برنامه جدیدی دارید؟
در حال حاضر با هم زندگی می کنید یا متارکه کرده اید؟
به نظر شما، شما برای شوهرتون جذاب نیستید؟ و اون خانوم هست؟
سوالهای قبلی و کنونی رو جواب بدید، البته اگر دوست داشتید و فکر کردید می تونیم کمکتون کنیم!
من سردرگمی شدیدی در شما احساس می کنم. دقیقا نمی دونم به کمک نیاز دارید یا فقط دارید ما رو از یک موضوع مهم که در زندگیتون اتفاق افتاده اگاه می کنید!
وقتش رسیده! با خودتون رو راست، صادق و صریح باشید.
(ضمنا اینجا کسی شما رو نمی شناسه، راحت باشید)
Sciعزیزممنون از تلاشتون برای کمک به من.....واقعیت اینه که من خیلی دوست ندارم مطالب رو عنوان کنم وحالا از اول قصه بگم که چی بوده چی نبوده....راستش فقط درمورد قسمت رابطه همسرم با یک نفر دیکه میخواستم اینجا یه همدردی از دوستای عزیزم بگیرم اینجا سایت همدردیه دیگه!!!!!اون چند تا لینک خیلی خوب بود...وگرنه کم و بیش همه اینجا مشکلاتشون عین همه یکی زیاد یکی کم من باخوندن تاپیکهای مختلف خیلی چیزها دستگیرمشد......ولی بخاطر شرایط روحیم احتیاج بیشتری به همدردی دارم تا راهنمایی...باز هم ممنو ن از شما
عسل من
ما این جا هم برای همدردی هستیم هم برای همراهی
از امروز بیا هر روز صبح یک فکر تازه داشتی باشی که تا اخر روز بک مقدار تاثیرش رو روی همسرت ببینی.
یک کاغذ بزار جلوت.راه حل هات رو بنویس:1.میتونی مدام غصه بخوری و منتظر و نگران باشی که 1 نفر دیگه جات رو بگیره
2.میتونی وانمود کنی غصه نمیخوری و در عین حال که نگران هستی سعی کنی بفهمی شوهرت دوستت داره یانه و خودت هم کم و بیش یه تلاش هایی برای بهبود رابطت انجام بدی
3.میتونی واقعا غصه و...بگذاری کنار.قوی باشی.و درست مثل همون دختر که سعی داره شوهر شما رو تصاحب کنه،خودت هم با سیاست شوهرت رو جذب کنی نه با التماس و.......
4.یا.....
بشین فکر کن. 1 راه درست رو انتخاب کن.براش وقت بگذار وپیش مشاوره برو.
عسل من
ما این جا هم برای همدردی هستیم هم برای همراهی
از امروز بیا هر روز صبح یک فکر تازه داشتی باشی که تا اخر روز بک مقدار تاثیرش رو روی همسرت ببینی.
یک کاغذ بزار جلوت.راه حل هات رو بنویس:1.میتونی مدام غصه بخوری و منتظر و نگران باشی که 1 نفر دیگه جات رو بگیره
2.میتونی وانمود کنی غصه نمیخوری و در عین حال که نگران هستی سعی کنی بفهمی شوهرت دوستت داره یانه و خودت هم کم و بیش یه تلاش هایی برای بهبود رابطت انجام بدی
3.میتونی واقعا غصه و...بگذاری کنار.قوی باشی.و درست مثل همون دختر که سعی داره شوهر شما رو تصاحب کنه،خودت هم با سیاست شوهرت رو جذب کنی نه با التماس و.......
4.یا.....
بشین فکر کن. 1 راه درست رو انتخاب کن.براش وقت بگذار وپیش مشاوره برو.
مرسی mehraveh جان دوست خوبم
البته که من هم همدردی میخوام هم همراهی......ممنونم از همه شما عزیزان.....چشم ...من به همه توصیه هاتون عمل میکنم....شما هم من رو دعا کنید .....اولین نتیجه خوبی که بگیرم بهتون میگم و لطفا همدلی و همراهیتون رو از من نگیرید
با تشکر از همه شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط عسل من
Sciعزیزممنون از تلاشتون برای کمک به من.....واقعیت اینه که من خیلی دوست ندارم مطالب رو عنوان کنم وحالا از اول قصه بگم که چی بوده چی نبوده....راستش فقط درمورد قسمت رابطه همسرم با یک نفر دیکه میخواستم اینجا یه همدردی از دوستای عزیزم بگیرم اینجا سایت همدردیه دیگه!!!!!اون چند تا لینک خیلی خوب بود...وگرنه کم و بیش همه اینجا مشکلاتشون عین همه یکی زیاد یکی کم من باخوندن تاپیکهای مختلف خیلی چیزها دستگیرمشد......ولی بخاطر شرایط روحیم احتیاج بیشتری به همدردی دارم تا راهنمایی...باز هم ممنو ن از شما
عسل جان اگه آقاي دانشمند ازت خواستن توضيح بدي علتش خداي نكرده تجسس نيست. علتش اينه كه بعضي مشكلات ما زنجير وار بهم متصل اند!
مثلا اگر خانمي از ابتدا بخواد هر روز به خاطر كم تحمل بودنش از مشكلات زندگي پيش همسرش شكايت كنه امكان اين كه همسرش ديگه حوصله شنيدنشو نداشته باشه بالا ميره..به هر حال مشكلت هر چه باشه .. ما بقدر يه كف دست دلمون دعا گوي تو ايم.. بتونيم از بيان راهكار دريغ نميكنيم
ملاحت ۱عزیز
حتما همینطوره که شما میگید...همه قصد کمک دارن ..میدونم...الان یه خرده وضعم بده.....یه خرده که چه عزض کنم.....نمیتونم خیلی توضیح بدم چون میدونم انقدر ذهنم آشفته است که مطلبم میشه از هر دری سخنی!ولی اگه خدا بخواد و از دعای شما دوستان به آرامش که رسیدم ...میگم براتون چه کارهایی کردم و چه کارهایی میخوام بکنم
ممنون ازشما:323:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط عسل من
ملاحت ۱عزیز
حتما همینطوره که شما میگید...همه قصد کمک دارن ..میدونم...الان یه خرده وضعم بده.....یه خرده که چه عزض کنم.....نمیتونم خیلی توضیح بدم چون میدونم انقدر ذهنم آشفته است که مطلبم میشه از هر دری سخنی!ولی اگه خدا بخواد و از دعای شما دوستان به آرامش که رسیدم ...میگم براتون چه کارهایی کردم و چه کارهایی میخوام بکنم
ممنون ازشما:323:
خوبه عزيزم.مي توني مثلا اينجوري دسته بندي كني( ببخشيد البته من از پيش ذهنيت دادن متنفرم )اما شايد چون مي فرمايي ذهنت مشغوله اين نوع دسته بندي ها موقتا كمكت كنه. مثلا دسته بندي برا مسائل اقتصادي
برا نياز هاي عاطفي
برا توجه به بچه ها و ...منتظريم عزيزم
خواهرم،
چقدر تنها، چقدر آزرده و غمگين؟
در بين كلام شما، احساس تنهايي رو مي شه درك كرد. احساس دل شكستگي و يك بغض پنهاني رو. اينقدر اين بغض رو نخور. بذار فرياد بشه. بذار از هر دري سخني باشه. حرفات رو از روي دلت بردار كمي سبك شي! سنگينيش از روي نوشته هات قابل دركه!
چيزي كه بين حرفات مي بينم دلبستگي شديد به شوهرته. دوستش داري. عاشقي عسل!!
هيچ قدرتي به قدرت عشق نمي رسه!
تاپيكت رو دنبال مي كنم چون شايد نديدم كسي صحبت از ارتباط همسرش با شخص ديگري كنه و اين چنين دوستش داشته باشه! چقدر ارزشمنده! بي شك شما خوشبختيد!
ما برات دعا مي كنيم ، اينجا خيلي ها برات دعا مي كنند...مطمئن باش عشقي كه تو داري بي جواب نخواهد ماند
Sciعزیز
درست حدس زدید ....من همسرم رو و زندگیم رو خیلی دوست دارم.....فقط دعا کنید که اونهم من رو دوست داشته باشه وزندگیمون حفظ بشه...به امید خدا
:323:
ممنون از پیگیری.همدردی.همراهی و دلسوزی شما دوست عزیز
درمورد تنهاییم هم درست حدس زدید...تنها و دلشکستهوبغضی که هر ۵دقیقه میترکه....ولی من امیدم به خداست...